Şimdi Ara

TOSHIBA 42RV635 İNCELEME (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
3
Favori
37.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın hocam,aslında bütçem 1500 tl civarı. 32' tv düşünmeye başladım. yani tosh dan vazgeçtim. Senin başka topicteki yorumuna göre hareket edeceğim.Taksitli olması beni cezbetmişti.sağol
  • Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.Ben tv yi görmedim bile.Bir de Servisin bana uzak oluşu kararım da etkiliydi. Hocam ben İzmir ödemişte yim. Burda tosh servisi yokmuş.
  • "Teledünya kullanıcıları için"

Cihaz hakkında enteresan bir bilgi daha vereyim diyelim EPG de bir program kaydettiniz cihazı stand by da bırakıp kapatsanız bile saati gelince cihaz açılıyor.

Bugün gece 11 için EPG de program kaydetmiştim eve 12 de geldim bir baktım tv açık ve kaydettiğim kanalı gösteriyor.

Kısaca EPG de program kaydetip sonra tatile falan çıkmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

rv değil 37xv635dg.

siz bunu diyorsunuz...toshiba polonya ya gore xv nin bu seneki serisi olarak cıkacaktı..ama sanırım TNB bunuda ithal etmedi ülkemize...
     TOSHIBA 42RV635 İNCELEME
  • evet bu. bulup göndermişler. nasıl bir tv. bilgi edinebileceğimiz bir site var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 15 Ağustos 2009; 1:35:37 >
  • quote:

evet bu. bulup göndermişler. nasıl bir tv. bilgi edinebileceğimiz bir site var mı.

xv ler gamer ve orta segment bi seriydi..IPS panelli siyahlarda ve açılı izlemede cok iyi olmayan ama motion da yine iyi bi paneldi..635 li seriye 100hz ilave etmişler ama cok onemli degil bu...rv serisi ile zv serisi arasında bir model gibi ...tabi kullanıcı yorumu olmadıkca cok net soylemler simdilik zor..
  • toshibalar hd yayında iyiler. digiturkun sd yayınları 37x3000pg de iyi değildi. ona göre bu nasıl olur acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 15 Ağustos 2009; 1:48:07 >
  • quote:

rv değil 37xv635dg.

sana xv635 mi göndermişler?

nasıl olur ya bu?

yok ki türkiyede xv635

cihaz eline geçerse sen şanslı bir adamsın. ( ki inşallah geçer)
  • Albani yada bilgisi olan bir arkadasa sunu sormak istiyorum..bazı tv modellerinde tv ye bağlı olan recever i acinca otomatikman tv de açılıyor, 42rv635d modelinde böyle bir özellik var mı?
  • quote:

toshibalar hd yayında iyiler. digiturkun sd yayınları 37x3000pg de iyi değildi. ona göre bu nasıl olur acaba.

gelince gormek lazım ama digiturk un bulundugu w3 uydusunda kiraladıgı bandwith genişligi yayın yaptıgı kanallarda degişiklik gostermesine sebep oluyor..bazı kanallara önem verip cozunurluk yüksek olurken bazı kanallara ayırdıgı bandwith genişligi dogal olarak kısılıyor....cogu kanalıda cok kötü ve 640x480 in üzerine cıkamıyor..kısaca maliyet ile ilgili bir şey...tv lere suc bulmak en son düsünülmesi gereken bir unsur SD yayınları gösterme konusunda...
  • Albani ben dt plus ta bu tv ile çözünürlüğü 1080i mı izlersem daha güzel görüntü alırım yoksa 720p mı bu konuda çok tartışma oldu ama sen bı son nokta koyarsan çok iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

Albani yada bilgisi olan bir arkadasa sunu sormak istiyorum..bazı tv modellerinde tv ye bağlı olan recever i acinca otomatikman tv de açılıyor, 42rv635d modelinde böyle bir özellik var mı?

Doğrusu bu özelliği bilmiyorum,çokta önemli değil ayrıca,yaw nereden aklına geldi şimdi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

Albani ben dt plus ta bu tv ile çözünürlüğü 1080i mı izlersem daha güzel görüntü alırım yoksa 720p mı bu konuda çok tartışma oldu ama sen bı son nokta koyarsan çok iyi olur...

Kardeşim bir kere DT denen illet paket her haliyle sınıfta kalıyor!!!
    Genel olarak bütün Siteleri dolaş bir dünya "şikayet" okursun!!!

SD si de bok HD side yani adı ile biraz kurtarıyor ama o da aman-aman değil v.s v.s

Bütün dünyada HDTV yayınları max.1080i dir!!! veya 720p dir
    DT de böyle uyguluyor veya SKY veya herhangi bir paket ama yayın kalitesinden tutta
    en önemlisi Camera sistemleri v.s derken bir sürü unsurlar vardır!!

Uydudan SD Alman/İngiliz kanallarını açıyorsun herifler SD yi HD kalitesinde veriyorlar!!

Dolayısıyla ben DT den ne alırsın,nasıl alırsın seni açaröı açmazmı bilemem gari! yani öyle bir paket soruyorsunki heriflerin Receiver ları bile dandik!!
    Ama parasıda bir dünya,ülen memlekette adam gibi rekabet v.s yokki!!

Dolayısıyla ben nokta koyacak konumda filan değilim kardeşim,ne verirse eyvallah diyeceksin

• Teşekkürler albani:)))
  • 42rv635d modelinde yazılım güncellemesi olayını kullanabiliyormuyuz?kullanabiliyorsak nasıl?usb aracılığıylamı
  • Tosh ta F/W olmaz!!! bu işler Samy/LGD/Phil de olur!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Tosh ta F/W olmaz!!! bu işler Samy/LGD/Phil de olur!!

tv nin menusunde yazılım güncelleme bölümü varda o yüzden sordum..birde ben ps3 ün oyun modunda kullanıyorum tv yi auto view de...böyle kullanmaya devam edeyim mi yoksa kendim mi ayar yapmalıyım..
  • Sistem olarak panelde GAME MODE varsa;sadece oyunlarda bu modu kullanman gerekiyor+

PS3 ayarlarını bilmiyorum,ama FILM izliyorsan örneğin o zaman panelden MOVIE MODE u seçeceksin+
    Ayar dediğin nedir onu anlamadım??

Normal olarak FILM içerikleri için panelden MOVIE MODE kullanman gerekiyor ama sen bu modun ayarlarnı sevmezsen
    değiştir o zaman,ama sana tavsiyem MOVIE MODE a dokunma ve değişiklikleri STANDARD moduna uygulayabilirsin örneğin+
  • Tamam albani teşekkürler görüntü ayarlarından bahsediyordum doğru anladın
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32XV556D-LCD-TV,7511.html bu linkteki ürünle ilgileniyorum.Fiyatı uygun geldi ayrıca kontrast vs.Birde cihazda DVB Tuner olmasının anlamı ayrıca receiver kullanbmadan yani dahili recevire mı var demek oluyor,ve son sorum da bu ürün sadece bu sitede var başka yerde yok yok yani herhangibir sıkıntı cıkarmı ,örneği dvdb tuner dahili digital alıcı ise uyumlu olmama gibi bi dururm olur mu,şididen herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.