Şimdi Ara

Toshiba 55ZV635D- Sony52W5800- Samsung52B750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    30% SD
    50% HD film
    20% PS3

için hangisini seçmem doğru olur?

Bir arkadasım Sony 52W5800 aldı, çok hoşuma gitti ve ben de alsam mı derken araştırmaya ve heryerde izlemeye, okumaya başladım.
    Geçen bir mağazada Samsung B650 ve 750 izledim çok beğendim.
    Halen emektar 37C3000 Toshiba'm oldugu icin Toshibayı da takip ediyorum ve nispeten ekonomik fiyatlı ve tam 55" hem de 200Hz ZV serisini gorunce iyice kafam karıstı.

Bir yandan LED Projeksiyon da bakıyorum ama surekli git gelleryaşıyorum,projeksiyon eglenceli bir alet ama PS3 ve HD olaya dahil olunca iyice kafam karısıyor.

Uzun lafın kısası siz üstatlardan kısaca yorum alabilir miyim? Bu üçünden hangisini seçmeliyim? Ona göre ekonomiyi denk getirip akabinde de hanımdan da izin alıp ;
    (bekar arkadaslarım gülmesin, evlenince başınıza gelecek aynı, dünyayı kadınlar yönetiyor!!!)
    satın almayı düşünüyorum...
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreadknight -- 21 Ocak 2010; 22:32:20 >

• w58x serisinde dvb-s var sanırım eger oyleyse bu ekstra bir artı tabi ama 52b750 çok iyi bir tv zaten sizde görmüşsünüz
  • işin içine ps3'de girdiği için sony w serisi tavsiye ederim. samsung 7 serisinde input lag yüksek.
  • Hislerim ve tecrubelerin Sony
    gözlerim samsung
    ekonomim de Toshiba al diyor.

Sizlerin de onayladığı gibi sony daha mantıklı. Ps3 faktörü de önemli.

Artık bekleyip iyi bir kampanyadan almak kaldı bana.

Cok teşekkürler arkadaslar.
  • 46zv kullanıyorum toshiba klasik ürünlerinin aksine samsung vari bir panel yapmış..yani kasa ve dizayn 10 numara + renkler fazla vivid..ayrıca 200 hz nin cok bi oneminin olmadıgını belirtmek isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

46zv kullanıyorum toshiba klasik ürünlerinin aksine samsung vari bir panel yapmış..yani kasa ve dizayn 10 numara + renkler fazla vivid..ayrıca 200 hz nin cok bi oneminin olmadıgını belirtmek isterim..

Peki tepkime süresi açısından, Sony ile kıyaslarsan ne dersin?
    Çünki ben Sony ile ikisi arasında kalıyorum sürekli? Toshiba hem daha ekonomik hem daha büyük hem de 200 Hz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

quote:

Orijinalden alıntı: caution

46zv kullanıyorum toshiba klasik ürünlerinin aksine samsung vari bir panel yapmış..yani kasa ve dizayn 10 numara + renkler fazla vivid..ayrıca 200 hz nin cok bi oneminin olmadıgını belirtmek isterim..

Peki tepkime süresi açısından, Sony ile kıyaslarsan ne dersin?
    Çünki ben Sony ile ikisi arasında kalıyorum sürekli? Toshiba hem daha ekonomik hem daha büyük hem de 200 Hz...

w5500 /5800 yakından biliyorum bunuda ..tepkime suresi olarak 6-8 ms aynı şekilde zv de oyle..zira bunların cok onemi yok..onemli olan işlemci kalitesi... zv635 modelinde S-IPS kullanıldıgı icin siyah renk vermede sony w serisine gore daha kotu diyebilirim.siyah renk başarısına onem veriyorsanız bunuda dikkate alın.w5500 de s-pva panel var.en başarılı panellerden biri cok hata versede..fiyat farkı nedir yazmamışsınız ikisi arasında..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • foruma konu acılmş kırlılık yapmak istemem 40'' led veya lcd dusunuyorum ps3 blueruy dijiturk için ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 25 Ocak 2010; 12:22:01 >
  • @caution
    Toshiba sanki 800~1000 tl daha ucuza alınabilecek gibi.
    Siyahlar bu fark kadar etmez benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

@caution
    Toshiba sanki 800~1000 tl daha ucuza alınabilecek gibi.
    Siyahlar bu fark kadar etmez benim için.

hem 55 " hemde 1000 tl civarı daha ucuzsa tabiki alınabilir ozaman.
  • ben ps3 kullanıyorum 46b750 ile input lag'le karşılaşmadım
  • Teşekkürler arkadaslar.
    İzlemeye ve kampanya kovalamaya devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.