Şimdi Ara

TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKemal17

O gördüklerin yazılımsal olarak yükseltilmiş değerler. LCDde native olarak 50-100-200 HZ vardır. 200HZ olanlar çok nadir artık. Ayrıca hertz'e takılma, görüntü akıcılığı hertz değeri yükseldikçe yükselmiyor.

Panel yani modul hizini biliyoruz. Merak etmeyin. Konumuz o degil. Ancak yazilim degerleri de ihtiyac duyulan bir unsur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -spawn- kullanıcısına yanıt
    Allah analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin, vatanına milletine bayırlı bir evlat olsun kardeşim..
    Toshiba türkiye temsilcisini telefon ile aradım,dedimki bu tv yi nerede inceleriz,oda bana teknosa bimex mm de inceleyebilirsin dedi,
    Teknosada yok diğer firmalarda hangi şubelerde var direk gideyim dedim, adam bilmiyor,çokda yardımcı olmadı,papağan gibi firma isimlerini verdi.
    Birazdan Kağıthane deki axes gidip mm da bakıcam,iyiallah vardır orda..
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Teknosanın olayını ben de anlamadım. Sitede bulunduğu mağazalar yazılı. Arıyorum teşhirde hiç yok. Hatta biz toshiba satmıyoruz diyen şube bile var Ankara'da.

Bu arada teşekkür ederim dostum. Darısı isteyen herkese

Edit: Garip bir şekilde bulunduğu mağazaları tıkladığımızda teslim alabileceklerimizi gösteriyor gibi. Yani seçtiğiniz mağazaya televizyonu kargo ile gönderiyorlar. Siz de gidip alıyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 7 Temmuz 2015; 17:22:38 >
  • setra19 kullanıcısına yanıt
    TVler sağlam olsa, yazılımsal iyileştirmeye gerek kalmaz. Yazılım ile açıklar kapatılmaya çalışılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Araştırıyorum hocam. Teşekkürler. Bu arada hiç bulamazsam philips pfs8109 kapalı kutulu var her yerde bunu alacağım. Bununla ilgili ne düşdüğünüzü söyleyebilirseniz sevinirim.

Philipsler bir ara sharp panel kullandi. Bu modeller çokta iyi versiyonlardi. Ancak konu film mi oyun mu maç mı. Philips bence oyun için ideal çünki kırmızı parlak kırmızı diger renkler icinde bu aynı yv de görüntü doğal degil. Renler dogayı gözümüzle nasıl görüyorsak oyle olmalı bir parka gittiniz yesilliklere baktiniz. Aynipark o tv de vernik sürülmüs gibi cimenlere sahip görüntüde cıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Allah analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin, vatanına milletine bayırlı bir evlat olsun kardeşim..
    Toshiba türkiye temsilcisini telefon ile aradım,dedimki bu tv yi nerede inceleriz,oda bana teknosa bimex mm de inceleyebilirsin dedi,
    Teknosada yok diğer firmalarda hangi şubelerde var direk gideyim dedim, adam bilmiyor,çokda yardımcı olmadı,papağan gibi firma isimlerini verdi.
    Birazdan Kağıthane deki axes gidip mm da bakıcam,iyiallah vardır orda..

Madem teshire koymuyorlar alip evde bakip 7 is gunu icinde kosulsuz iade hakkinizi kullanacaksınız. Hic bir tv gormeden izlemeden alinmaz.

• quote:

TVler sağlam olsa, yazılımsal iyileştirmeye gerek kalmaz. Yazılım ile açıklar kapatılmaya çalışılıyor.

Söz konusu 200 hz paneller sony w9000 serilerinde var. Fiyati 20000 yok die bisey yok. Parası olan alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: setra19

quote:

Söz konusu 200 hz paneller sony w9000 serilerinde var. Fiyati 20000 yok die bisey yok. Parası olan alır.

"O gördüklerin yazılımsal olarak yükseltilmiş değerler. LCDde native olarak 50-100-200 HZ vardır. 200HZ olanlar çok nadir artık. Ayrıca hertz'e takılma, görüntü akıcılığı hertz değeri yükseldikçe yükselmiyor."

Sana yazdığım ilk mesajım. 200 HZ çok nadir demişim. Yok dememişim, sen nereden çıkardın yok dediğimi?
  • quote:

quote:

quote:

"O gördüklerin yazılımsal olarak yükseltilmiş değerler. LCDde native olarak 50-100-200 HZ vardır. 200HZ olanlar çok nadir artık. Ayrıca hertz'e takılma, görüntü akıcılığı hertz değeri yükseldikçe yükselmiyor."

Sana yazdığım ilk mesajım. 200 HZ çok nadir demişim. Yok dememişim, sen nereden çıkardın yok dediğimi?

Biz sana yazılımsal yükseltilmemis demedik. Cümle alem biliyor öyle oldugunu bizim konumuz o degil. 200 hz paneller arıyamaz kimse fiyattan dolayı. Sahsen ben 20.000 tl veremem. Dikkat ettiysen onu tartismıyoruz biz. Lakin yazılımsal yükseltme pek ala sony ve panasonic te çok iyi çalışır. Boşa geliştirilmiş degil. Bu hz dimming ve diger terimlere özellikle girmiyoruz. Burada insanlar şuan öneri arıyor. Artık sıkılmıslar. Bu ilginç terimlerderden çünki insanlar oterimler ve ne ise yaradıgını ya bilmiyor yada uğraşmaya zamanı yok. Zaten terimsel bilgileri ihtiyac duydugum da mail ile ya albani can abi yada hristo dan fazlası ile alıyorum.

• Arkadaslar gerek yok ki atışmaya, ne güzel bilgi paylaşımı yapıyoruz.
    Sakin olalım, ramazan ayında kırmayalım birbirimizi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biz sana yazılımsal yükseltilmemis demedik. Cümle alem biliyor öyle oldugunu bizim konumuz o degil. 200 hz paneller arıyamaz kimse fiyattan dolayı. Sahsen ben 20.000 tl veremem. Dikkat ettiysen onu tartismıyoruz biz. Lakin yazılımsal yükseltme pek ala sony ve panasonic te çok iyi çalışır. Boşa geliştirilmiş degil. Bu hz dimming ve diger terimlere özellikle girmiyoruz. Burada insanlar şuan öneri arıyor. Artık sıkılmıslar. Bu ilginç terimlerderden çünki insanlar oterimler ve ne ise yaradıgını ya bilmiyor yada uğraşmaya zamanı yok. Zaten terimsel bilgileri ihtiyac duydugum da mail ile ya albani can abi yada hristo dan fazlası ile alıyorum.

"Abi bu Hz konularını merak ediyorum gerçek mi acaba bakıyorum. Bu hz olayları gerçek mi acaba yazılımsal yada donanımsal mı acaba.

SONY de motionflow 200- 800 hz
    LG MCI 800- 1300 hz
    TOSHIBA AMR 800 - 1000 hz
    SHARP active motion 800 hz"

Bunu sormuşsun, cevap gelmemiş bildiğim kadarıyla yardımcı olayım dedim. Cümle alem biliyor diyorsun ama 1300Hz "acaba donanımsal mı yazılımsal mı" diye soran kim? Bu yazdıklarından bilmiyormuşsun gibi anlaşılıyor.

Sanki ben gidin true200 Hz TV alın mı demişim? Sadece hertze bakarak TV alınmaz zaten.

Yükseltmenin çok iyi çalışmasından kastın çok iyi motion performansı ise bu tvler albani üstadın shutter test videosunu yağ gibi oynatıyor mu? Bu tvler hangileri? Bilmediğimden soruyorum.

Amacım tartışma yaratmak değil, yazdıklarımı biraz yanlış anladın sanırım.

• Basindan beri okudum sayfalari masallah bircok seyi ogrendim ben de kac gundur tv ariyorum dugunume 1 ay kaldi ve cok zor gorunuyor tv almam :( 4000-4500 max cikabilecegim rakamlar lg truemotion dan dolayi olursa 65" olani alacagim tabi fiyat duserse. Samsungda 55ju7000 begendim fiyat dusmesini bekliyorum. Birde bu konuda bahsi gecen toshiba falan var. Bana da bir oneride bulunun. Esimle soyle tv keyfi yapalim dedigimde mahcup olmak istemiyorum aldigim tv yuzunden. Fiyatin dustugunu yakalayamiyoruz en buyuk sorun da bu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgagokdemir90

Basindan beri okudum sayfalari masallah bircok seyi ogrendim ben de kac gundur tv ariyorum dugunume 1 ay kaldi ve cok zor gorunuyor tv almam :( 4000-4500 max cikabilecegim rakamlar lg truemotion dan dolayi olursa 65" olani alacagim tabi fiyat duserse. Samsungda 55ju7000 begendim fiyat dusmesini bekliyorum. Birde bu konuda bahsi gecen toshiba falan var. Bana da bir oneride bulunun. Esimle soyle tv keyfi yapalim dedigimde mahcup olmak istemiyorum aldigim tv yuzunden. Fiyatin dustugunu yakalayamiyoruz en buyuk sorun da bu :(

Bahsedilen toshiba L9363 en uygun teknosada görünüyor,,65 inç 7250 gibi alınacak fiyatda, bu tv 13-14 binin üzerinde idi.
    58 inç de 4250 tl fiyatında.
    Kullanan formda yok su an,fiyatlar düştü tabi ama 2013 modl olmasıda insanları düşündürüyor.
    Aslında alınacak bir tv gibi görünüyor,beğenmezsen geri iade edebilirsin,yanlız netden alman lazım.

Buradan da inceleyebilirsin, http://www.toshibashop.com.tr/TOSHIBA-65L9363-Ultra-HD-3D-Smart-LED-TV,PR-68998.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 8 Temmuz 2015; 1:55:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"Abi bu Hz konularını merak ediyorum gerçek mi acaba bakıyorum. Bu hz olayları gerçek mi acaba yazılımsal yada donanımsal mı acaba.

SONY de motionflow 200- 800 hz
    LG MCI 800- 1300 hz
    TOSHIBA AMR 800 - 1000 hz
    SHARP active motion 800 hz"

Bunu sormuşsun, cevap gelmemiş bildiğim kadarıyla yardımcı olayım dedim. Cümle alem biliyor diyorsun ama 1300Hz "acaba donanımsal mı yazılımsal mı" diye soran kim? Bu yazdıklarından bilmiyormuşsun gibi anlaşılıyor.

Sanki ben gidin true200 Hz TV alın mı demişim? Sadece hertze bakarak TV alınmaz zaten.

Yükseltmenin çok iyi çalışmasından kastın çok iyi motion performansı ise bu tvler albani üstadın shutter test videosunu yağ gibi oynatıyor mu? Bu tvler hangileri? Bilmediğimden soruyorum.

Amacım tartışma yaratmak değil, yazdıklarımı biraz yanlış anladın sanırım.

Konu sony ve ve tosh için sorulmustur. Onlarin yazilimsal yapmadigi bilinmektedir. Ve sonuc sony yazilimsal degil mediatek ile bu isi yapmistir.
    Demekki hepsi yazilim degil.

• quote:

quote:

Basindan beri okudum sayfalari masallah bircok seyi ogrendim ben de kac gundur tv ariyorum dugunume 1 ay kaldi ve cok zor gorunuyor tv almam :( 4000-4500 max cikabilecegim rakamlar lg truemotion dan dolayi olursa 65" olani alacagim tabi fiyat duserse. Samsungda 55ju7000 begendim fiyat dusmesini bekliyorum. Birde bu konuda bahsi gecen toshiba falan var. Bana da bir oneride bulunun. Esimle soyle tv keyfi yapalim dedigimde mahcup olmak istemiyorum aldigim tv yuzunden. Fiyatin dustugunu yakalayamiyoruz en buyuk sorun da bu :(

Bahsedilen toshiba L9363 en uygun teknosada görünüyor,,65 inç 7250 gibi alınacak fiyatda, bu tv 13-14 binin üzerinde idi.
    Kullanan formda yok su an,fiyatlar düştü tabi ama 2013 modl olmasıda insanları düşündürüyor.
    Aslında alınacak bir tv gibi görünüyor,beğenmezsen geri iade edebilirsin,yanlız netden alman lazım.

Buradan da inceleyebilirsin, http://www.toshibashop.com.tr/TOSHIBA-65L9363-Ultra-HD-3D-Smart-LED-TV,PR-68998.html

Bende toshibayi tavsiye ederim. Ayrica 3d performans yorumlari iyi. Üründe panel lg oldugu icin pasif 3d kullanmaktadir. Pakette 4 adet cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setra19 -- 8 Temmuz 2015; 2:25:48 >

• quote:

quote:

quote:

Bende toshibayi tavsiye ederim. Ayrica 3d performans yorumlari iyi. Üründe panel lg oldugu icin pasif 3d kullanmaktadir. Pakette 4 adet cikiyor.

58 inç olan aktif 3d,diğer iki büyük modelde pasif kullanmış,,
    O yuzden ben 65 olanla ilgileniyorum,
    3d daha parlak oluyor,actif de daha karanlık ve bazı insanlarda gözleri yoruyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

58 inç olan aktif 3d,diğer iki büyük modelde pasif kullanmış,,
    O yuzden ben 65 olanla ilgileniyorum,
    3d daha parlak oluyor,actif de daha karanlık ve bazı insanlarda gözleri yoruyor.

Evet şimdi gördüm. Fakat bunda da 2 adet aktif hediyeliymiş.

Bu arada bu linkte bu tvlerin 2014 fiyatları var.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=39001432&mpage=43

Dün okumuştum Albani nin toshiba başlığını, orda birkaç kere sordular toshiba 9363 modeli ama nedense cevap vermedi, atladı soruları.belkide görmedi.
    20,000 ₺ olan tv bu sene 7500 ₺ teknosada,başka mağazalarda 9-11 ₺ civarında..
    Yaw biraz incelesem,hoşuma gitse bemen sipariş geçeçeğim,tabi iade işlemim bitmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 8 Temmuz 2015; 3:43:27 >
  • quote:

Dün okumuştum Albani nin toshiba başlığını, orda birkaç kere sordular toshiba 9363 modeli ama nedense cevap vermedi, atladı soruları.belkide görmedi.
    20,000 ₺ olan tv bu sene 7500 ₺ teknosada,başka mağazalarda 9-11 ₺ civarında..
    Yaw biraz incelesem,hoşuma gitse bemen sipariş geçeçeğim,tabi iade işlemim bitmesi lazım.

Muhtemel stok tüketimi. Toshiba nın distribitöre artık yeni model 65L9450 gönderme baskısı yoğunlaşmış olmalı.
    Tosh . Başlığında albeni son mesajlarda L9363 için pekde olumlu yanaşmamış, acaba neden,,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.