Şimdi Ara

TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdote

Dün okumuştum Albani nin toshiba başlığını, orda birkaç kere sordular toshiba 9363 modeli ama nedense cevap vermedi, atladı soruları.belkide görmedi.
    20,000 ₺ olan tv bu sene 7500 ₺ teknosada,başka mağazalarda 9-11 ₺ civarında..
    Yaw biraz incelesem,hoşuma gitse bemen sipariş geçeçeğim,tabi iade işlemim bitmesi lazım.

Dostum ürünü alırsan ya da daha düşük bir fiyata görürsen lütfen haber et bana.
  • quote:

Tosh . Başlığında albeni son mesajlarda L9363 için pekde olumlu yanaşmamış, acaba neden,,

Valla ben anlamadım dikkat ettiysen o kötü bu kötü hepsi kötü vatandaş ne alacak insan en azından birine iyi der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setra19

quote:

Tosh . Başlığında albeni son mesajlarda L9363 için pekde olumlu yanaşmamış, acaba neden,,

Valla ben anlamadım dikkat ettiysen o kötü bu kötü hepsi kötü vatandaş ne alacak insan en azından birine iyi der.

Valla bende şaşkınım,,bazen diyorum ucuz bir 82 ekran tv alıp,haberlere ordan bakayım, bende epson 9000 projeksiyon var,,
    Filmlerim ve maçları da oradan izleyeyim diyorum.
    Şimdi toshiba 65 inç tv den memnun kalırsam zaten projeksiyonu satmayı pilanlıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
    Yanlız sennde aklında olsun 65 toshiba 6000 ₺ civarında görür isen haber ver,atlıycam üstüne..

• Dostum genelde millet tvden projeksiyona geçiyor, sen geri geliyorsun. Hemde epson 9000 gibi en üst seviye aletlerden birini kullandığın halde.. Projeksiyonu neden beğenmediğini sorabilir miyim?Çünkü ben eşimi ikna edebilsem ilk iş gidip bir projeksiyon almak
  • Tam tersi çok da memnunum, ama artık büyük TV alıpdaha mmütevazı bir oda dönüşmek istedim,aslında yeni heyecan olsun istiyorum. Belkide sıkıldım, bilemiyorum,kaybedince anliyacaz artik
  • Hayırlısı bakalım. Ben de 65"in fiyatını takip ediyorum değişiklik olursa sana söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Hayırlısı bakalım. Ben de 65"in fiyatını takip ediyorum değişiklik olursa sana söylerim.

Hangimiz haber alırsa fiyat konusunda ,,hemen haber etsinteknosaya teklifte bulunmak lazım 2 adet alacağız diye fiyat yaparlar mı dersin.
  • Ben bu 60uf850v kampanyasını kaçırdım diye Teknosa'dan 4189TL olarak fiyat istedim. Geçen cumadan beri bekliyorum haber yok. Arıyorum daha cevaplanmadı diyorlar. İptal ederlerse fiyat isteyelim. Bence indirim yaparlar. İnceleme yapacağız falan da yazabiliriz belki:))
  • 1-Tosh ları unutun yaw! herifler Dükkan kapatma aşamasına geldiler,hatta kapattılar bile,2011 den sonra bir daha "adam" gibi seri çıkmadı Tosh dan! çıksa ya ben alır ya da ona göre yazardım

sadece bir tane paneli var "dı" J9x(L94x) bunun da çıkış yılı bile unutuldu zira modeli sanırım 2012 idi,2 sene ertelendi! sonra ilk Japan da çıktı(1 veya 2 farklı ebatı ama bazı spek.leri değişiktir!)
    sonra 1 sene daha ertelendi,USA ya çıktı gibi oldu derken ve tam sevinirken herifler Dükkan kapatma sürecine girince seri yine iptal oldu

Avrupa ya zaten hiç çıkamadı,USA da tek tük satıldı hatta en son komik rakamlara bile düştü $ 1.000 gibi sonra da mal bitti! discontinued oluverdi! bir kaç alan da oldu bu ara da,bunların hepsi
    "Gamer"" ya da hard-core-gamer takımın dan tipler ve HIZ onlar için tek şart,bu panel dünyanın en "HIZLISI" ama ne gören ne bulan var oldu sonun da! ülen tam 3 sene bu paneli takip ettim
    LCD olarak alabileceğim tek panel buydu ama Dükkan kapandı

2-Sharp işi de hala eski tantanasın da devam ediyor,Avrupa için "ses getiren" bir serisi yoktur! olsa yine alabilirim çünkü ben aslın da Sharp çıyım yaw,her ne öğrendiysek Sharp dan öğrendik bu
    alem de ama onlar da ayrı bir alem,durup durup bir panel çıkarırlar dünyanın en iyisi olur ki halen bu rekor "Sharp-ELITE" elindedir,en iyisi demek bile hakaret olur,zaten uzmanlar "Referance"
    dediler ki aynen öyledir ve dünya da bugüne kadar sadece bir tane referance TFT-LCD çıktı o da ELITE denen meret panel 5 senedir uyuyor Sharp!

Şimdiler de 70/80/90/105/110 gibi paneller çıkarıyor ama hepsi de benim kulvarım da hikaye bunların,bir de özel panelleri var,onları ise gören var ama biz görmesek de olur,benim 2014 Corsa yı
    heriflere versem yine paneli bana vermezler yetmiyor hesabım yaw

Saha da alacağınız 4 tane oyuncular kaldı,iki Kore li,1 capon bir tane de Çin li TPV(Phil) bir capon daha var ama o da TR de yok bildiğiniz gibi;ve son olarak yerli montaj paneller var

Seç beğen al,hemen hepsi kalite olarak zaten Çin işi hepsi aynı sayılır!(zaten çoğu aynı yer den çıkıyor)! fiyatlarına hiç karışmam,manyak pahalı yaw soyguna çıkmışlar anlaşılan o rakamlar ile!
    Dua ediyorum panellerim su koyvermesin diye! ben bunların hiç birisine para vermem ya da taş patlasın 2/3 kağıt anca veririm! ama sizleri bilemem gari,eliniz mahkum sa gidip bir panel alacaksınız

Elin de özellikle geçmişin efsane veya çok sıkı v.s paneli olan bir adam,otursun oturduğu yer de haybeye iş almasın başına veya maceraya gerek yoktur!

Teknosa/Bimeks/Vatan v.s gibi yerlere hiç gitmeyin(elinde düzgün bir paneli olan adam)

><Forum da bazı tipler türedi,satıcılar/firma fake elemanları ve benzer şekilde yönlendiriciler,haybeye sıfır bilgileriyle gaz veriyorlar! bazı tipler var ki karşıma çıkıp bir de laf ediyorlar o sıfır bilgi ama bolca
    gaz/yem yemiş sallama bilgiler ile panel tavsiye ediyorlar! ben "bu iş gebermiş artık" diyorum özellikle absürt ramaka sakın almayın derken bu tipler hiç fiyatına bakmayın diyorlar yaw
    ülen şaka gibi yaw,kimdir bunlar anlamak zor ama niyetleri belli(bazılarının) bir de şöyle bir gaz veriliyor;pahalı olusa iyidir veya çok daha iyidir,yaw bu külliyen YALAN,bunu diyten adamı ben bulsam
    önce panelin içini açıp ona kaliteyi gösterip ardından vereceğim odunu pazar günü açtım ben böyle bir paneli aynen kapattım daha sonra(Samy 78J95x gerekli sett. ve inceleme v.s
    dosyalarını da servera yükledim) merak eden indirip inceler;

http://rg.to/file/c7bef0cfbed18082d0f8c3e616ba6d4c/Samy_78J95x.rar.html

http://dfiles.eu/files/min749dxk

http://k2s.cc/file/f093529c33434/Samy_78J95x.rar

bir de bazı tipler var zerre kadar panel bilgisi yok,iyisini alın veya pahalısını alın diyor! neye göre böyle diye sormuyorum bile
    herkes uyanık olsun,forumun rengi çok değişti çakallar bolca dolanıyor artık!

Peki sonuç da neyi alacağız;ucuz yollu bir panel alın! fazla kesilmeyin,yoksa bir süre sonra kafanızı vurursunuz duvara filan

3-UHD paneller için acaip gaz verildi,ortalığı müthiş bir koku sardı! sakın yutmayın gazı,10 sene panel kullanacağım diyen tipleri de sallayın geçin yok böyle bir şey!
    5 sene giderse ne ala! eski paneller daha uzun gidiyordu ama şimdikiler ile 5/10 senelik vadeler sakın düşünmeyin! zaten KORE li işi bildiği için senin cebinden
    illaki 2/3 sene sonra paranı aynen götürecektir bir başka panel için

2015 UHD tantanası ile geçer zaten üretimleri bitti bile! stokları doldurup,aynen 2016 lara geçiyorlar Ağustos/Eylül gibi ve akabin de hemen USA/Canada ya çıkıyorlar
    herifler senin düşünmene bile fırsat tanımadan hemen yeni modeli geliyor

+++

OLED hala yerinde saymasa iyi olurdu ama sıkıntılar fazla,yoksa alınacak en iyi panel bu ama bir dolu sorunu var!

• Hadi bakalım buyur buradan yak..usta almayın diyor.
    Albani uyarın icin tesekkürler ama ne yapcaz şimdi biz TV siz..ucuz dandik bir şeyde almak istemiyorum.
    Toshiba 65l9363 sence cokmu kötü. Geçen sene 20000tl satıldı. Şimdi 7000 TL sınırında. Bunu almak LG veya samy den daha mantıklı olmazmı.
    Sony geçen yılkı 4k TV lerine mi baksak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 9 Temmuz 2015; 15:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

1-Tosh ları unutun yaw! herifler Dükkan kapatma aşamasına geldiler,hatta kapattılar bile,2011 den sonra bir daha "adam" gibi seri çıkmadı Tosh dan! çıksa ya ben alır ya da ona göre yazardım

sadece bir tane paneli var "dı" J9x(L94x) bunun da çıkış yılı bile unutuldu zira modeli sanırım 2012 idi,2 sene ertelendi! sonra ilk Japan da çıktı(1 veya 2 farklı ebatı ama bazı spek.leri değişiktir!)
    sonra 1 sene daha ertelendi,USA ya çıktı gibi oldu derken ve tam sevinirken herifler Dükkan kapatma sürecine girince seri yine iptal oldu

Avrupa ya zaten hiç çıkamadı,USA da tek tük satıldı hatta en son komik rakamlara bile düştü $ 1.000 gibi sonra da mal bitti! discontinued oluverdi! bir kaç alan da oldu bu ara da,bunların hepsi
    "Gamer"" ya da hard-core-gamer takımın dan tipler ve HIZ onlar için tek şart,bu panel dünyanın en "HIZLISI" ama ne gören ne bulan var oldu sonun da! ülen tam 3 sene bu paneli takip ettim
    LCD olarak alabileceğim tek panel buydu ama Dükkan kapandı

2-Sharp işi de hala eski tantanasın da devam ediyor,Avrupa için "ses getiren" bir serisi yoktur! olsa yine alabilirim çünkü ben aslın da Sharp çıyım yaw,her ne öğrendiysek Sharp dan öğrendik bu
    alem de ama onlar da ayrı bir alem,durup durup bir panel çıkarırlar dünyanın en iyisi olur ki halen bu rekor "Sharp-ELITE" elindedir,en iyisi demek bile hakaret olur,zaten uzmanlar "Referance"
    dediler ki aynen öyledir ve dünya da bugüne kadar sadece bir tane referance TFT-LCD çıktı o da ELITE denen meret panel 5 senedir uyuyor Sharp!

Şimdiler de 70/80/90/105/110 gibi paneller çıkarıyor ama hepsi de benim kulvarım da hikaye bunların,bir de özel panelleri var,onları ise gören var ama biz görmesek de olur,benim 2014 Corsa yı
    heriflere versem yine paneli bana vermezler yetmiyor hesabım yaw

Saha da alacağınız 4 tane oyuncular kaldı,iki Kore li,1 capon bir tane de Çin li TPV(Phil) bir capon daha var ama o da TR de yok bildiğiniz gibi;ve son olarak yerli montaj paneller var

Seç beğen al,hemen hepsi kalite olarak zaten Çin işi hepsi aynı sayılır!(zaten çoğu aynı yer den çıkıyor)! fiyatlarına hiç karışmam,manyak pahalı yaw soyguna çıkmışlar anlaşılan o rakamlar ile!
    Dua ediyorum panellerim su koyvermesin diye! ben bunların hiç birisine para vermem ya da taş patlasın 2/3 kağıt anca veririm! ama sizleri bilemem gari,eliniz mahkum sa gidip bir panel alacaksınız

Elin de özellikle geçmişin efsane veya çok sıkı v.s paneli olan bir adam,otursun oturduğu yer de haybeye iş almasın başına veya maceraya gerek yoktur!

Teknosa/Bimeks/Vatan v.s gibi yerlere hiç gitmeyin(elinde düzgün bir paneli olan adam)

><Forum da bazı tipler türedi,satıcılar/firma fake elemanları ve benzer şekilde yönlendiriciler,haybeye sıfır bilgileriyle gaz veriyorlar! bazı tipler var ki karşıma çıkıp bir de laf ediyorlar o sıfır bilgi ama bolca
    gaz/yem yemiş sallama bilgiler ile panel tavsiye ediyorlar! ben "bu iş gebermiş artık" diyorum özellikle absürt ramaka sakın almayın derken bu tipler hiç fiyatına bakmayın diyorlar yaw
    ülen şaka gibi yaw,kimdir bunlar anlamak zor ama niyetleri belli(bazılarının) bir de şöyle bir gaz veriliyor;pahalı olusa iyidir veya çok daha iyidir,yaw bu külliyen YALAN,bunu diyten adamı ben bulsam
    önce panelin içini açıp ona kaliteyi gösterip ardından vereceğim odunu pazar günü açtım ben böyle bir paneli aynen kapattım daha sonra(Samy 78J95x gerekli sett. ve inceleme v.s
    dosyalarını da servera yükledim) merak eden indirip inceler;

http://rg.to/file/c7bef0cfbed18082d0f8c3e616ba6d4c/Samy_78J95x.rar.html

http://dfiles.eu/files/min749dxk

http://k2s.cc/file/f093529c33434/Samy_78J95x.rar

bir de bazı tipler var zerre kadar panel bilgisi yok,iyisini alın veya pahalısını alın diyor! neye göre böyle diye sormuyorum bile
    herkes uyanık olsun,forumun rengi çok değişti çakallar bolca dolanıyor artık!

Peki sonuç da neyi alacağız;ucuz yollu bir panel alın! fazla kesilmeyin,yoksa bir süre sonra kafanızı vurursunuz duvara filan

3-UHD paneller için acaip gaz verildi,ortalığı müthiş bir koku sardı! sakın yutmayın gazı,10 sene panel kullanacağım diyen tipleri de sallayın geçin yok böyle bir şey!
    5 sene giderse ne ala! eski paneller daha uzun gidiyordu ama şimdikiler ile 5/10 senelik vadeler sakın düşünmeyin! zaten KORE li işi bildiği için senin cebinden
    illaki 2/3 sene sonra paranı aynen götürecektir bir başka panel için

2015 UHD tantanası ile geçer zaten üretimleri bitti bile! stokları doldurup,aynen 2016 lara geçiyorlar Ağustos/Eylül gibi ve akabin de hemen USA/Canada ya çıkıyorlar
    herifler senin düşünmene bile fırsat tanımadan hemen yeni modeli geliyor

+++

OLED hala yerinde saymasa iyi olurdu ama sıkıntılar fazla,yoksa alınacak en iyi panel bu ama bir dolu sorunu var!

Can abi döktürmüşün yine çok dogru nedense herkes panel uzmanı kesilmis. Abi yanlız bahsettigin Tosh daki 94 serisi geliyor. Ayni panel vizio da referance tosh da premium. Videoları bulup eklerim gün içinde.

Can abi seni seviyoruz. Destegini esirgeme.

• Can abi samsung bir tık önde demiştin. Alttaki yazında En üst serisi olan 78j9500 e geri vurmuşsun. Beğenmemişsin.

Beyler Oled moled ya da toled filan sallayın geçin hepsini,hiç birisi yüksek maliyetli paneller değil ki! dolayısıyla örneğin LGE ana üreticidir ve fiyatını da kafasına göre
    verebiliyor,bugün çıkan serisi 25 kağıt olur 1 ay sonra 10 kağıt olur hatta 5 kağıt olur ki oldu da zaten! EA serisinde(ilk çıkan)

Ben hala Oled bekliyorum yaw,ama bir türlü içime sinen teknik kalitede çıkmıyor,PDP bitti LCD zaten geberdi teknoloji olarak devri de çoktan geçti Oled ise gerçekten çok iyi
    ama hala bir sürü sorunları var! Sony ve Pany den Oled çıkmadıkça bu iş biraz zor,Samy de var ama o da üretimi erteledi!

Pazar günü Samy 78J95x kurdum,sonuç benim gözlüğümden kötü yaw,hele de fiyatına bakınca

SD ler çok kötü HD ler de her kanal da çok iyi değil! 4k da başka bir falso var HD ler için! FHD hala geçerli paneldir,milleti şimdi 4k ya gazlıyorlar! ancak 2016/17 gibi
    tüm LCD leri özellikle HiEnd serilerinde el-mahkum UHD yapacaklar ve mecburen alınacaktır,giriş/orta FHD de kalır ama alınır tipde panelleri UHD yapıp daha tatlı para
    kazanacaklar!

Oled ok(teknolojisi olarak) ancak bu meret "PDP" tabanlı olduğu için hem bunun getirdiği sorunları hem de kendisinin ürettiği bir takım sorunları var!

Oled şimdi ancak stüdyo programları+resimlerinizi açar izlerseniz süper

• Sharp 60 le857 tv bu durumda.iade icin ugrasiyorum. Magazadan almanin dezavantaji malesef TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V
     TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V

• @Mer.T
    @erdote
    @spawn

Toshiba ve vizio daki fald panel yani full array Local dimming paylasimlarını yapıcam. İslerim yogun ilgilenemedim. Gece atarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setra19 -- 9 Temmuz 2015; 23:22:05 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_107268926/mpage_2/f_//tm.htm#107532900

Bu başlıkta oled konusunu bayağı tartıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

İlla oled diyorsanız, 2014 lg oled yine indirimde
    http://www.teknosa.com/urunler/110015398/lg55ec930-fhd-3d-webos-smart-curved-oled-tv-4-gozl

Yanlıslık olmasın kardeşim burada oled isteyen yok. 10.000 saat mavi ömürle oled olmaz henüz.

• quote:

quote:

Hayırlısı bakalım. Ben de 65"in fiyatını takip ediyorum değişiklik olursa sana söylerim.

Hangimiz haber alırsa fiyat konusunda ,,hemen haber etsinteknosaya teklifte bulunmak lazım 2 adet alacağız diye fiyat yaparlar mı dersin.

Beni de alin listeye lutfen. 55-60-65" araligindayim. 4500 e kadar cikabilirim. Eger lg icin fiyat alabilirseniz ben de sizle alirim 60uf850 yi. Yoksa samsung 55ju7000 icin fiyat kolluyorum. Whatsapp grubu bile kurabiliriz acil haberlesmek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgagokdemir90

quote:

quote:

Beni de alin listeye lutfen. 55-60-65" araligindayim. 4500 e kadar cikabilirim. Eger lg icin fiyat alabilirseniz ben de sizle alirim 60uf850 yi. Yoksa samsung 55ju7000 icin fiyat kolluyorum. Whatsapp grubu bile kurabiliriz acil haberlesmek icin.

Yanlız biz toshiba 65L9363 için sözleşmiştik..şu an 7500 tl civarında.
    6000-6500 arası düşer ise alıp bakacaz beğenirsek devam beğenmez isek geri iade edeceğiz.
    Lg de 60 ve yukarısı mantıklı fiyata düşer ise olabilir, bakacaz bahtımıza ne çıkar is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 10 Temmuz 2015; 2:28:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgagokdemir90

quote:

quote:

Sanırım bir whatsapp grubu kurabiliriz ve toplu indirim talep edilebilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.