Şimdi Ara

Toshiba 8GB Usb Bellek Teyp Sorunu [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
23.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Toshiba 8GB Usb Bellek Teyp Sorunu [Çözüldü]

Usb belleğimi bilgisayarlarda sorunsuz bi şekilde kullanıyorum fakat içine müzik atıyorum teyp'e taktığım zaman teyp görmüyor. Biçimlendirme yapıp içine sadece müzik attım yine görmedi. Yaklaşık 5 - 6 tane farklı marka teyp'de denedim hepsinde aynı sorun var. Sorunsuz bi şekilde çalışan usb'yi neden teyp'ler görmez.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaCanEsen -- 11 Haziran 2011; 22:35:32 >

• fat32 mi formatli usb diskiniz?
  • NTFS
  • fat32 yapıp öyle deneyin büyük dosyalarla işiniz oluyorsa exfat deneyin
  • Fat 32 yap dene birde attığın müzikleri teypler oynatıyormu ona dikkat et genelde mp3 oynatırlar attıklarının mp3 olduğundan emin ol.
  • Fat32 'yi deneyeceğim.

Şarkıların hepsi tvc ile 128kbit ile convert edilmiştir ve hepsi mp3 'dür.
  • mp3 değil de track dene bizim arabanın teybi track çalıyor sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dosya biçimini fat yapman yeterli
  • Track çalan teyp'de usb ne arasın Lernatius :)

-

FAT32 yapınca sorun düzeldi. Teşekkürler...
  • ARKADAŞLAR AYNI HATA İLE KARŞILAŞTIM FAT 32 YAPTIM BİÇİMLENDİRDİM KLASÖR İÇERİSİNDEN ÇIKARTIP SADECE BİRKAÇ MÜZİK EKLEDİM
    HİÇBİRİ İŞE YARAMADI TEYP E FLASH BELLEK TAKINCA ÖNCE LOAD YAZISI GELİYOR BİRKAÇ DAKİKA SONRA FM RADİO YA GEÇİYOR MARKA MODEL PREMİER 7260
    USB MARKASI İSE TOSHİBA 8 GB
  • yMrb, arkadaslar bende de premierr marka teyp usb takinca Usb yazisi cikiyor oylece kisa bir muddet bekleyip radyo ya geciyor tekrar usb sonra tekrar radyoya geciyor, bu boyls surekli tekrar halinde halbuki boyle bir sikinti yoktu sonradan olustu ayni sorunla katsilasip cozebilen ler yardimci olursa sevinirim..s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fat32 olarak kullanırken bilgisayar üzerinde eksi bir yanı var mı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

fat32 olarak kullanırken bilgisayar üzerinde eksi bir yanı var mı acep?

Fat32 olarak kullaniyorum pcde herhangi bir sorun yok normal calisiyor, bugun teyp i tamirciye goturdun kendi usb takti hemeb okudu calisti baska getirdi oda calisti bende tashiba 16gb stormax 8gb usb 2 ve 4gb micro cd kart var tohsibayi yeni aldim digerleri daha once calisiyordu sim di acilmiyor. Ama pcde ve diger araclarda sorunsuz calisiyor. Saniri, amaclari kafa yedirtmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tete-De-TurC T kullanıcısına yanıt
    bende 16 gb var fat 32 ama yine çalmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.