Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar A100-599'uma Windows 7 orj.Home Premium almayı düşünüyorum acaba Win 7 Home Premium kuran arkadaşlar var mı varsa drivarlarda sorun oldu mu bana en kısa zamanda yardımcı olacak arkadaşları sabırsızlıkla bekliyorum Teşekkürler.
  • toshiba ile ilgili birşey soracağım cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. benben yaşça büyük bir arkadaşım toshiba marka 2 ghz ve üstü işlemcili 15 inch veya üstü ekrana sahip, 2 gb rami olan, 1 gb ekran kartı olan, 320 gb hdd si olan, dvdrw'li 2mp kameralı dizüstü bilgisayarı 800 tl'ye aldığını söyledi. Bu mümkün mü? ben 900'e razıyım böyle bir dizüstü bilgisayar için. yalan söylediğine inanmıyorum çünkü sevdiğim bir arkadaşım, sanırım bana yalan söylemez.
  • Arkadaşlar bende laptopuma win7 64bit kurdum.Aygıt yöneticisinde 3 tane tanımadığı oldu.
    Ekran kartında bir sorun vermemesine rağmen ekrandaki yazılar bulanık insanın gözünü ağrıtıyor.
    Puanlama sistemindede graphic ve oyun yerine 1.0 puanı verdi :D
    Varmı bu durumla karşılaşan?
    Bir de tanımlamayan aygıtlarda diğer aygıtlar bölümünde isimleri yazmıyor onların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  • arkadaşlar internet kablosuyla lan'dan internete bağlanamyorum. ne yapmam gerek modemi yükledim wirelesstan bağlanıyor ama kabloyla bağlanamadım. hangi driver eksik oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unique1111 -- 5 Kasım 2009; 22:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TemurCeynek

Arkadaşlar bende laptopuma win7 64bit kurdum.Aygıt yöneticisinde 3 tane tanımadığı oldu.
    Ekran kartında bir sorun vermemesine rağmen ekrandaki yazılar bulanık insanın gözünü ağrıtıyor.
    Puanlama sistemindede graphic ve oyun yerine 1.0 puanı verdi :D
    Varmı bu durumla karşılaşan?
    Bir de tanımlamayan aygıtlarda diğer aygıtlar bölümünde isimleri yazmıyor onların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

bendede aynı sorun var..
  • Ekran kartı driver ını Nvidia sitesinde indirerek çözebilirsin.
    2 tanınmayan aygıttan 1 tanesi bluetooth diğeri,sd card drivermış onlarıda yükleyerek çözdüm.
    Şimdiki sorunum Xp Mode için Bios updata yapmam lazım.

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20071126124517.zip

en son update bu olarak gözküyor.Bunu update eden var mı hiç?
    Sorun falan verdi,kuran biri en kısa zamanda yardımcı olursa çok sevinirim :)
  • ben kurdum en son bios sürümünü ,sorun yok arkadaşım ,epeydir kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TemurCeynek

Ekran kartı driver ını Nvidia sitesinde indirerek çözebilirsin.
    2 tanınmayan aygıttan 1 tanesi bluetooth diğeri,sd card drivermış onlarıda yükleyerek çözdüm.
    Şimdiki sorunum Xp Mode için Bios updata yapmam lazım.

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20071126124517.zip

en son update bu olarak gözküyor.Bunu update eden var mı hiç?
    Sorun falan verdi,kuran biri en kısa zamanda yardımcı olursa çok sevinirim :)

ilk çıktığı günden itibaren kullanıyorum.. hiç bir sorun yok...

• Ben kurarken sorundan bahsetmiştim.
    Nasıl kurulduğuna dair yardımcı olabilecek var mı?
    Zip dosyası gibi birşey çıkıyor onu çalıştıramadım orda hatalar verdi.
  • Arkadaşlar orjinal Windows 7 Home premium Türkçe aldım ve hemen A100-599'uma kurdum yanlız C'de Vistayı silmeden çünkü Vistanın service Pack " ve Service Pack 2'lerini kurmuştum göze alamadım saatlerce yeniden kurmaya.D partitiona da Wind 7 kurdum 3 ad aygıtı bulamadı
    Bluetooh Sd Card ve 1 ad daha ne olduğunu anlayamadım size ekran görüütüsünü yollaayacaüım.Bluetooth ve Toshia Sd Card driverleri kuran arkadaşlar nerden kurduklarını link geçerlerse çok mennun olurum.
  • programı var onu kuruyorsun sonra biosu indiriyorsun programda indirdiğin biosun yerini gösteriyorsun, devam ediyosun kuruyor hatırladığım kadarıyla böyleydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark72 -- 18 Kasım 2009; 19:03:58 >
  • Selamlar

ben windows 7 yukledim, ama 32 bit olanından, 2 sorum var,

1.si power sawer yukleyemiyorum bunu cozebilen varmı acaba?
    2.si ise 32 bit yerine 64 bit yuklesem daha performanslımı çalışır??
  • Arkadaşlar Win 7 Home Premium 32 Bitte 3 ad tanımadığı driver var.Bu driverları nerden bulup kurdunuz lütfen link verirseniz çok mennun olurum.
  • valla bende 4gb ram var vede xp kurdum makina uçuyor.tabiiki vistaya göre.230 mb ile xp acılıyor.850 ilede vista premium.cok zor değil xp driverları internette kaynıyor.gerçekten oneririm hıza onem verenlere.
  • arkadaşlar win7 nasıl bilmiyorum ama ben xp 7 edition diye bişi kullanıyorum, xp ye win7 görünümü vermişler. ben vistaya uyuz olduğum için bunu yükledim gayet de memnunum. 3 kişinin daha laptoba bunu kurdum hepsi de memnunlar. sanırsam torrenti vardır ben adapazarında bi dükkandan almıştım. görünüm olarak vistadan daha çok hoşuma gitti diyebilirim, ram olarak da 0 kurulumda 185mb falan kullanıyor, işlemcide kasma gibi bi durum söz konusu diil. kısacası win7 la uğraşmak ismeyenlere tavsiye olunur...
  • Windows 7 driverlerını ekleyebilecek bi arkadasımız varmı A100-599 sayfasına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0wen
    Windows 7 driverlerını ekleyebilecek bi arkadasımız varmı A100-599 sayfasına...

Valla iyi olur ya...
    Bende windows 7 ultimate 64bit yüklemeye karar verdim.
    Driverlarda yardımcı olacak ve 64bit win7 performansı hakkında bilgi verecek biri varmi?
  • ben 32 bit kurdum iyi acaba 64 bitte ne fark eder daha mı performanslı olur???
  • 64 Bit SD Kart - Büyük Depolama birimini yükleyemeyenler Toshiba'nın sitesinde bulamayanlar Aşağıdaki linkten yükleyebilirler

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/driver_cardreader_ti_25844A.exe
  • Arkadaşlar benim yön tuşlarım iyi basmıyor, herhalde altına toz falan kaçtı, daha önce tuşları hiç çıkarmadım, çıkabiliyor mu bu tuşlar. Sonra kırmayalım
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.