Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    laptop kasasının altında (şu an için kontrol edemiyorum, yer olarak tarifini isterseniz sonra aktarırım) küçük bir vida bulunuyor, bu vida eğer tam sıkılmamışsa ya da dvd okuyucu tam oturmamışsa dediğiniz problemler meydana çıkabiliyor. eğer isterseniz bu küçük vidaya müdahale edip dvd okuyucuyu çıkarıp yeniden takabilirsiniz.

@ReaLChAoS
    bu sıvı geçirmezlik sözünün hikmeti sıvının klavyeye geçip bozması, ama klavyenin daha altına geçip anakarta, işlemciye vs. ulaşamaması. sıvı geçirebilen klavyelerden tek farkı klavyenin altına yerleştirilen alüminyum levha.

@akcagul
    zamanında bununla ilgili dış kaynaklardan birçok yazıyı okumuş ve bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu görmüştüm, hatta go7600 ün bile değişik bilgisayarlar için üretileni olduğu için sadece bazı marka-model laptopların go7600 leri a100-599 unki ile uyumlu yani. elinizdeki bilgisayara go7600 takmaktan başka çare yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

@bargain36
    laptop kasasının altında (şu an için kontrol edemiyorum, yer olarak tarifini isterseniz sonra aktarırım) küçük bir vida bulunuyor, bu vida eğer tam sıkılmamışsa ya da dvd okuyucu tam oturmamışsa dediğiniz problemler meydana çıkabiliyor. eğer isterseniz bu küçük vidaya müdahale edip dvd okuyucuyu çıkarıp yeniden takabilirsiniz.

@ReaLChAoS
    bu sıvı geçirmezlik sözünün hikmeti sıvının klavyeye geçip bozması, ama klavyenin daha altına geçip anakarta, işlemciye vs. ulaşamaması. sıvı geçirebilen klavyelerden tek farkı klavyenin altına yerleştirilen alüminyum levha.

@akcagul
    zamanında bununla ilgili dış kaynaklardan birçok yazıyı okumuş ve bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu görmüştüm, hatta go7600 ün bile değişik bilgisayarlar için üretileni olduğu için sadece bazı marka-model laptopların go7600 leri a100-599 unki ile uyumlu yani. elinizdeki bilgisayara go7600 takmaktan başka çare yok gibi.

Aynen dostum go7600 lerde birkac cesit ... ne kadar sacma bir olay ya :) zamaninda sadece ekran karti onboard degil ilerde belki upgrade yaparim diyerek almistim bu bilgisayari :) basima actigi islere bak simdi ebaydan alicaz artik yeni bi kart mecburen...

• hmm iyi ekran kart . ı
  • nvida 8800gt
  • http://www.dodownload.net/drivers/toshiba-a100-psaar-psaare-windows-xp-driver.html

arkadaşlar win 7 32bit yükledim ona driver ararken sorun yaşayan arkadaşların işine yarayacak bir site buldum.

xp ve vista driverlarını burdan deneyin belki işinize yarar
  • Arkadaşlar makinayı temizleyebileceğimiz , videolar veya verebileceğimiz bir yer (teknik servis hariç)
  • arkadaşlar benim ekran kartımı değiştirmem gerek 3 kere chipset arızası dediler tamir edildi ama en sonunda değişmesi gerek denildi.... şimdi a100-599 ekran kartı mxm 2 mi ? bu birincisi ikincisi ekran kartı lazım yardımcı olabilecek var mı nasıl yapabilirim upgrade olabilir mi ?
  • · Ekran Kartı (ATI X1600 EKRAN KARTI TAKTIM KENDİM SORUNSUZ) bir satış sitesinde adamın biri özellik yazmış
    Şaşırdım var mı acaba aslı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croll

· Ekran Kartı (ATI X1600 EKRAN KARTI TAKTIM KENDİM SORUNSUZ) bir satış sitesinde adamın biri özellik yazmış

hangi sitede yazmış acaba ben de hala arıyorum ekran kartı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqshim

quote:

Orijinalden alıntı: Croll

· Ekran Kartı (ATI X1600 EKRAN KARTI TAKTIM KENDİM SORUNSUZ) bir satış sitesinde adamın biri özellik yazmış

hangi sitede yazmış acaba ben de hala arıyorum ekran kartı bulamadım

Buradan bakabilirsin.

burada yazmış adam ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croll -- 27 Eylül 2010; 20:52:54 >

• arkadaslar bende alicam ekran karti ama bende bulamadim herkes baska kart calismiyo diyo nasi bi belaya bulasmisiz biz ya onboard alaydim ayni hesapmis ekran karti upgrade edilebilsin diye tercih ettim bunu ama sadece 1 ekran karti ile calisiyo boyle sacmalik olurmu ya :(
  • @akcagul valla kimsenin pek salladığı yk ben fazla bilmiyorum ama sadece tek ekran kartı olmamalı çok saçma. kesin uyumlu olan vardır bilgisi olan varsa söylesin lütfen
  • Beyler birşey sormak istiyorum bu yeni Solid state disk diyorlar galiba SSD, bu laptopa uygun 7200 rpm sessiz çalışan veya çok pahalı olmayan bir SSD önerir misiniz ??? Artık bu HDD yavaşlığı öldürüyor beni
  • Neredeyse yılbaşı günü ,ne olduğunu best christmas giftbest christmas gift " data-href="http://best christmas giftbest christmas gift ">http://best christmas giftbest christmas gift ,Elbette seçim Macbook Air 11.6 inch MC505LMacbook Air 11.6 inch MC505LL/AL ,Uygun fiyat ,Kalite Güvence !!!Güçlü, Getirdi bana bir çok kolaylık. . Ben çok seviyoruz!

• quote:

Orijinalden alıntı: philiper

Neredeyse yılbaşı günü ,ne olduğunu best christmas gift ,Elbette seçim Macbook Air 11.6 inch MC505LMacbook Air 11.6 inch MC505LL/AL ,Uygun fiyat ,Kalite Güvence !!!Güçlü, Getirdi bana bir çok kolaylık. . Ben çok seviyoruz!

• quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

Beyler birşey sormak istiyorum bu yeni Solid state disk diyorlar galiba SSD, bu laptopa uygun 7200 rpm sessiz çalışan veya çok pahalı olmayan bir SSD önerir misiniz ??? Artık bu HDD yavaşlığı öldürüyor beni

Kullanan kalmadı herhalde :)
  • 2 defa ekran LCD değiştirdim.Tavsiyem AUO almayın,akran yanlardan ve dikey açı değiştiğinde karanlık görünüyor.. LG philips alın.Güç düğmesinin tırnağı kırılmış içine çöküyordu,makinayı komple parçaladım japonlan yapıştırdım.O ekran kartı denen sorun bana gelmedi.Yeğenlere veririm sabah 8 den gece 10 a kadar Cod yada NFS oynarlar masaörtüsüde alttan fanı tıkamış halde hiç sorun yaşamadım.Ama ben sorun yaşarsam o zaman biterim işte kullandığım veriler hep bu alette...
  • bende hala kullanıyorum laptopumu.. ve halen canavar gibi.. çok şükür daha hiç yarıyolda bırakmadı beni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

bende hala kullanıyorum laptopumu.. ve halen canavar gibi.. çok şükür daha hiç yarıyolda bırakmadı beni..

Bende hala kullanmaktayım :))

Beyler daha öncede sordum ama bir cevap alamıyorum, hızlandırmak amacı ile HDD almak istiyorum ne tavsiye edersiniz
  • Ben de kullanıyorum ama kart okuyucum 4 gb.lik SD kartı görmüyor. Nedendir?
    Başka kartları görüyor.
    Sanırım driver güncellemem lazım ama bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.