Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgisayar için sıfır harici ekran kartı bulabilir miyiz arkadaşlar? Benim fırınladığım ekran kartı hala sorunsuz çalışıyor ama tekrarlarsa farklı bir marka model kart takabilir miyiz?
  • arkadaşlar bana a100-599 sağlam anakart ,power filmi,maus ve filmleri lazım.ilgilenecek arkadaş varsa bana pm atsın.tşkler....
  • merhaba arkadaşlar. toshiba 100-599 PSAARE formatlandı.windows 7 ultimate kuruldu.bluetoothe diverı bulamadım.kurduğum driver vista ama o da gönderme yapıyor ama almıyor.başka bir bilgisayardan yada telefondan dosya göndermeye kalktığımda göünmüyor bile.napabilirim?yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekürler.
  • Arkadaşlar 5 yıllık yoğun kullanımım ardından bilgisayarım sorun verdi.
    Çalışırken ekrandaki görüntü hafif bozuldu ve bir kaç saniye sonra hiç görüntü gelmemeye başladı. Artık bilgisayarı başlattığımda BIOS ekranı bile çıkmıyor. Harici monitöre bağladığımda onda da görüntü alamadım.

Sanırım ekran kartı yandı ama sorunun ekran kartında olduğundan nasıl emin olabilirim?
    Tamir edilebilir mi, Ankara'da nerede tamir ettirebilirim ve kaça patlar? Ya da fırınlamak işe yarar mı?

Bilgisayarımı çok seviyorum ve ona ihtiyacım var lütfen yardım edin. :(
  • Bilgisayardan windows açılma sesi geliyor mu ? HDD ışığı yanıp sönüyor mu? Ayrıca Vga çıkışından başka bir ekran bağlayıp deniyebilirsiniz. Ondanda bir sonuç alamazsanız geçmiş olsun.
  • HDD ışığı yanıyor. Sistem seslerini kapatmış olduğum için Win açılış sesi çıkamaz. Yukarıda da yazmış olduğum gibi başka ekran bağlayınca görüntü verMiyor.
    Yardım bekliyorum.
  • Arkadaşlar hepinize yeniden merhaba uzun zamanlar oldu buraya girmeyeli,ama goruyorum ki bu cihaz kullanicilari cok vefakar hala 5 senedir burdalar.Ben ilk çıktığında almistim,Toshiba A100-599umu.bugüne kadar da şükürler olsun beni hiç üzmedi ram değiştirme hariç vidalari bile sokulmedi.Ama bugun aksiik şarj oluyorken cihaz kapalı durumda ve Zalman notebook coolerin ustunde iken ayağım sarj kablasuna takildi,ve 30 35 cm yüksekten haliya düştü,içim cız etti doğrusu bu emektar notebook icin benim her isimi görüyor Win 7 Home Premium 32 Bit tıkır tıkır seri bir şekilde hemde 2 Gb ramle çalışıyordu.Hemen acip bir kontrol ettim herşey gayet düzgün çalışıyor,bende ilk once Hd Tune 5.0 pro ile hard disk test ettim.Gayet iyi.Sonra ekran kartina ve ramlere birşey olmuş mudur diye bir stres teste tabii tuttum,3D Mark 2006 Advenced Edition ile bir test ettim 113.000 puan aldi gayet düzgün bir şekilde testi tamamladı ama acaba notebook pacayi kurtar mis midir sizce hepinizden yorumlarinizi bekliyorum.Benim için hepiniz cok değerli arkadaslarsiniz çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan73

Arkadaşlar hepinize yeniden merhaba uzun zamanlar oldu buraya girmeyeli,ama goruyorum ki bu cihaz kullanicilari cok vefakar hala 5 senedir burdalar.Ben ilk çıktığında almistim,Toshiba A100-599umu.bugüne kadar da şükürler olsun beni hiç üzmedi ram değiştirme hariç vidalari bile sokulmedi.Ama bugun aksiik şarj oluyorken cihaz kapalı durumda ve Zalman notebook coolerin ustunde iken ayağım sarj kablasuna takildi,ve 30 35 cm yüksekten haliya düştü,içim cız etti doğrusu bu emektar notebook icin benim her isimi görüyor Win 7 Home Premium 32 Bit tıkır tıkır seri bir şekilde hemde 2 Gb ramle çalışıyordu.Hemen acip bir kontrol ettim herşey gayet düzgün çalışıyor,bende ilk once Hd Tune 5.0 pro ile hard disk test ettim.Gayet iyi.Sonra ekran kartina ve ramlere birşey olmuş mudur diye bir stres teste tabii tuttum,3D Mark 2006 Advenced Edition ile bir test ettim 113.000 puan aldi gayet düzgün bir şekilde testi tamamladı ama acaba notebook pacayi kurtar mis midir sizce hepinizden yorumlarinizi bekliyorum.Benim için hepiniz cok değerli arkadaslarsiniz çünkü.

Çalışıyorsa bi şükür duası edip kaldığınız yerden devam edin.. dvd sürücüsünü de bi kontrol edin. mercek kaymış olmasın.. Ama 30-35cm çok da yüksek değil. Tabi insanın içi cız eder ama çok şükür bişi olmamış.. geçmiş olsun...

• Cok tesekkur ederim ozellikle ilginiz için ilk işim sims3 kuracağım bakalim yeniden install ederken bir sorun olacak mı full dual layer bir oyun 8 gb data ile dolu herhalde onu yeniden kurabilirse sorun yoktur umarim.Kızıl Baron seni yeniden gördüğüme çok sevindim.Tesekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan73

Cok tesekkur ederim ozellikle ilginiz için ilk işim sims3 kuracağım bakalim yeniden install ederken bir sorun olacak mı full dual layer bir oyun 8 gb data ile dolu herhalde onu yeniden kurabilirse sorun yoktur umarim.Kızıl Baron seni yeniden gördüğüme çok sevindim.Tesekkür ederim.

Rica ederim, ne demek.. Ben toshiba'mi sattim ama su aralar daha buralardayim. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim toshıba c 660 19 k bir leptopum var bikaçkere format attım diriverler sıfırlanıyo herzamanki gibi wifi diriveride öyle ama komşumun acer bir leptopu var ona aynı cd le format attım onlarda wifi diriver i duruyodu hatta format biterken hangi ağa bağlanılsın diye soruyor
  • beyler önümüzdeki hafta 1600 tl ye toshiba laptop almayı düşünüyorum avm den siyah renk
    bilgisayarım istediğim oyunların hiçbirini kaldırmadı assasins creed revelations pes 2012 gibi oyunlar hep kasıyordu donuyordu
    laptop almaya karar verdim assasins creed revelations pes 2012 ve diğer oyunların kasmayacağı özellikde bir laptop istiyorum
    performansı ve özellikleri nekadar olmalı nelere dikkat etmeliyim alırken
    ekran kartı ve ram i yüksek olmalı oyunlar kasmamalı.
    fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrlies -- 3 Nisan 2012; 14:22:43 >
  • üstünde 2X1 gb 533 ram var, arttırmak istiyorum. Buna en hızlı ve en çok ne kadar ram takabiliriz.

http://www.gold.com.tr/urunlisteleme.aspx?urungrupid=54119&sayfano=1&kbilesen_id=1532008
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

üstünde 2X1 gb 533 ram var, arttırmak istiyorum. Buna en hızlı ve en çok ne kadar ram takabiliriz.

http://www.gold.com.tr/urunlisteleme.aspx?urungrupid=54119&sayfano=1&kbilesen_id=1532008

Teknik özelliklerinde max 4GB DDR2-533MHz ram desteklediği yazsa da cihazın anakartı max 3GB DDR2-667MHz ram desteklemektedir.

Daha önce bu serinin A100-003 modelini kullanmaktaydım ve 4GB DDR2-800MHz ram takıp bizzat denedim.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=924799

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ

• o zmn 533den 667 geçmek için eksra para vermeye gerek yok. 1gb ram in tekine kıyıp 2gb taksak yeterli olucaktır.

teşekkürler cvp için
  • Biri fırınlamak üzere ekran kartını nasıl çıkarabileceğimle ilgili video paylaşabilir mi? Önceden paylaşılan video silinmiş. Çünkü ekran kartım yandı, yeni bilgisayar almadan önce fırınlamayı denemek istiyorum. :)
  • Benim fırınlanan ekran kartı hala sorunsuz çalışıyor çok şükür...
  • Sağ hoparlörüm patladı elinde olan varsa yollayabilirmi.?
  • Merhaba,
    En sonunda benim ekran kartıda yandı.
    Tamir etmek anlamlı olmayacak sanırım.

Emektar laptopumu değerlendirmemin bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanseker

Arkadaşlar. Windows 7 uyumlu card reader driverı sonunda buldum. Ama Acer ın sitesinde.
    Çünkü Acer da aynı card reader ı yani Texas Instruments ın readerını kullanıyormuş.
    Bu driver 32veya 64 bit vista içinmiş. Ama denedim windows 7 de de mükemmel çalıştı.

Link:ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/extensa_5220/vista/Drivers/CardR_TI_v2_0_0_7.zip

Şimdilik geriye driver olarak Password utility kaldı.
    Program olarak da Toshiba Value Added PAckage ve Config Free.

çook teşekkürler, valla neredeyse vistaya geri dönüş yapıyordum :D
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.