Şimdi Ara

Toshiba A300-15A (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
40.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlanacak konu daha ya tatilim bir bitsin ist e döndüğüm gün alıcam ve çok detaylı bir inceleme ile bütün merakları gidericem tek sorunum bütçemin sınırlı olmasıydı onada indirim yardımcı oldu şu indirim bitmeden hemen gidip almak istiyorum yakalşık 400 ytl lik bi indirim kaçırılmaz bence cod4 ü takılmadan oynayabilinmesi beni gerçekten de sevindirdi.Bakalım Gta da nsl olucak performansı merakla bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wituy

Canlanacak konu daha ya tatilim bir bitsin ist e döndüğüm gün alıcam ve çok detaylı bir inceleme ile bütün merakları gidericem tek sorunum bütçemin sınırlı olmasıydı onada indirim yardımcı oldu şu indirim bitmeden hemen gidip almak istiyorum yakalşık 400 ytl lik bi indirim kaçırılmaz bence cod4 ü takılmadan oynayabilinmesi beni gerçekten de sevindirdi.Bakalım Gta da nsl olucak performansı merakla bekliyorum...

çıksın da bakarız artık onada (:
  • bakın klavyenin ışığı var derken touch pad demek istedim klavyede ışık yok fakat parlak olduu için zaten ışık geldimi ışıklı gibi gözüküyo ayrıca fan seside yok denecek kadar az ben hiç bişi duymuyorum ve duyma problemimde yok :)) ben inanılmaz memnunun muhteşem almazsanız pişman olursunuz o kadar diim
  • gece oludugundan gündüze göre hava sıcaklığı normal değerlerde :D bilgisayarda msn firefox winamp açık fan çalışmıyor gibi nerdeyse elinizi fanın olduğu boşluğa götürünce hiçbir sıcak hava gelmiyor. CPU sıcaklıgı 40-42 civarında dolaşıyor. bu sıcaklık gunduz 47-54 civarında dolaşıyordu. hava sıcaklığının işte büyük bir etkisi.. 10 C demeyın ikisi arasında cok büyük fark var sabah sıcaklığı klavyeye koyunca sıcak oldugunu resmen hıssedıyordun. sımdı koyunca ıse bilgisayarın çalışmamış halinden farkı yok.
  • Ölü piksel için yorum yapılmamış

Ölü Piksellerinde üretilebilirlik durumu var arkdaşlar, onlarında standartları oluyor 3 yada 4 tü,
    ölü piksel garanti kapsamında sayılmıyordu ondan üretebiliyorlar sanırım, yada arama motorundan standartı da okuyabilirsiniz aslında emin olmak için yanlış bilgi vermiş olmıyalım bizde.
  • A300 15A Donanım ve Değişim Sorunu !!!!
    Merhaba arkadaşlar,
    Yaşadığım tatsız bir durumu sizlerle hem paylaşmak hem de bunun hakkında fikir almak istiyorum,1 aylık detaylı araştırmamın ardından bundan 15 gün once “adı parlaklığı çağrıştıran” Türkiyenin en büyük elektronik perakendecilerinden birinin Sanayi mah. 4Levent mağazasından bir A300 15A aldım. Alır almaz makina açılmamaya ve açıkken restart isteğime kendini kapatarak cevap vermeye başladı. 2. gün o hale geldi ki 5 -6 kere açma tuşuna bastıktan sonra ancak açılmaya başladı. Temassızlık falan değildi çünkü tuşa bastığımda tuştaki ışık yanıyor ardından sönüyor ve bilgisayarda icraat olmuyordu.Neyse mağazaya gittim işim acil ben bunu iş amaçlı almıştım fakat şimdi işe gidemiyorum bunu acilen nasıl hallederiz,değişim istiyorum dedim beni mecidiyeköydeki bir servise gönderdiler arızalı ürün raporu almam için, gittim bu servise aleti orda açtım görevli kendisi de arızaya şahit oldu, biz bunu merkeze göndereceğiz biz yetkili değiliz dedi ona da peki dedik verdik, sonra 1 hafta boyunca müşteri hizmetlerine 10 sefer telefon ettim dedim ki ,”bu arıza tespiti 2 dakka işim acil” cevaben her seferinde ilgileniyoruz filan dediler fakat gelişme yok, merkez servisin numarasını araştırdım buldum açtım telefon, meğer 2 gün önce arızalı ürün raporu hazırlanmış fakat müşteri hizmetlerinin haberi yok neyse gittim aldım cihazı paketledim raporla beraber verdim satın aldığım mağazaya değişim istedim, ama bitti mi bitmedi, adamlar bana dediler ki biz bunu distribütöre göndereceğiz onlar onaylayacak en az 15 gün en çok 30 gün içinde öyle isteğiniz dikkate alınacak!!!!!!Yav kardeşim dedim ben malı distribütörden değil sizden aldım arıza raporu istediniz verdim aynen paket içinde istediniz verdim benimle ne ilgisi var sizin prosedürünüzün tüketici kanununu okudum orda yazmıyor böyle bir işlem, kaymakamlıktaki tüketici heyeti öyle şey olmaz diyor, bir tanıdığın avukat yakınına sordurdum olmaz öyle şey diyor bu ne biçim iş ayrıca para iadesi istemek, değişim yapmak, indirim talep etmek benim hakkım ve benim insiyatifimde, distribütör seçim yapamaz dedim ama adamlar yok ilettik yok durumunuzu anlıyoruz yok ilgileniyoruz diye bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Verecem mahkemeye hem paramı iade edecekler hem masrafları ödeyecekler ama işim acil nasıl çözerimin derdindeyim, yarında gidip mağaza müdürünü falan görürüm ama bunlar bu işin uyanığı olduklarından bir sonuç alacağıma da pek ihtimal vermiyorum. Düşüncesi olanlar paylaşırsa sevinirim, herkese Allah kolaylık versin.

• Evet aynısı banada olmuştu daha önceki cihazımda, Üretici firma para talebimi hemen onaylamıştı.Daha sonra onlar bunu distrübütöre ileteceklerini ve oda satın aldığım mağazaya onayı vericekti.Olay bu şekilde işliyor.Benim sürecde 1 haftayı bulmuştu paramı geri alması.Sonundada almıştım.

Fakat cihazınızı satın aldığınız firmaya teslim etmeniz gerekiyor.
  • Benim anladığım kadarıyla arıza çıkartma minimum düzeyde oda şanssızlık olarak sayıyorum.Tatilin bitmesini ve alete kavuşmaya 4 gözle bekliyorum :)
  • işte gold..

bende gold 4. leventten aldımdım iş tamamen şansa bakıyor. geçmiş olsun..
  • arkadaşlar.. benimde bir yakınım teknoloji ürünleri satan bir mağazadan LCD tv almıştı.. TV çizik gelmiş.. kendileri mağazaya gidip dertlerini anlatmışlar olmamış.. çekmişler ihtarnameyi.. pat cihaz değiştirilmiş..
    Tüketici haklarımızı bilelim.. ona göre haraket edelim... :)

Bu arada bende a300 - 15 a almayı planlıyorum :) inşallah sıkıntı yaşamam..
  • Kullanıcı olarak tavsiye edebilirim cihazı herhangi bir sorun yok şimdilik :D
  • bende yakında edinecem gibi duruyor bu laptopu ama alırken rami 3 gb olarak mı yoksa 4 gb olarakmı yükselterek alsam bilmiyorum?? forumda driver sorunlarından bahsedilmişti xp için??? acaba laptopun yanında vista 64bit içinde driver veiliyormu, aranızda vista 64bit deneyen oldumu? ayrıca 4gb rami vista 32 bit ile kullansam acaba bir sorun olur mu benm için? birde yie laptop ie birlikte vista dvdsi veriliyormu?

sorularımı cevaplarsanız sevinirim...
  • Bende Vista yüklü herhangibir öyle abartı ahım şahım bi kasılma yok pcde rahat rahat kullanıyorum xp ye çevirmek istemenin amacı nedir onu anlamadım aslında bu genel bi soru olmalı sadece sizinle alakalı deil.Vista almak için para veriyorlar :D bizlerde vistayı Xp yapmak için araştırma içine giriyoruz çok tezat bi durum :S

Cihazın yanında hiçbişey almadım ben kutusundada çıkmamıştı çünkü. Cihazı aldığın yerde kuruyorlar dvd falan yok ortada :S

valla 3-4 GB konusunda bişi diyemicem karar sizin 2GB ben rahat rahat kulanıyorum valla
  • 2gb ram şu anlık yetiyor giib duruyor hiçbir sorun yaşamadım yavaşlık vs gib. zaten notebookta 2gbx1 ram var ilerki zamanlarda yetmezse alırsın 2gbx1 ramlerın olur 2gbx2 den mis gibi olur.

ürünle beraber dvd vermiyorlar. evet tembelliklerinde filan olsa gerek "TOSHIBA Recovery Disc Creator" diye bir program ile kendiniz yazıyorsunuz kendi diskinizi
  • vista ile bi yavaşlık söz konusu değilse tabiki vistaya devam ederim o zaman ama yanında vista dvdsi vermemeleri kötü olmuş.yani recovery yaratılır ama benim isteğimde orjinak vista dvdsinin yanında verilmesiydi.serial olarak var ama dimi arkadaşlar vistanın keyi?? 2 gb yeterli olabilir ama ben 3 gb yada 4 gb olarak kullanasım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

vista ile bi yavaşlık söz konusu değilse tabiki vistaya devam ederim o zaman ama yanında vista dvdsi vermemeleri kötü olmuş.yani recovery yaratılır ama benim isteğimde orjinak vista dvdsinin yanında verilmesiydi.serial olarak var ama dimi arkadaşlar vistanın keyi?? 2 gb yeterli olabilir ama ben 3 gb yada 4 gb olarak kullanasım var

notebook'u ters çevirin serial nosunu görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlack_IC£ -- 21 Ağustos 2008; 19:10:02 >
  • anladım dostum peki yanında vista driverları vriliyor mu? 32bit ve 64 bit için???
  • BİLGİSAYARI ALALIM MAX 2 HAFTA OLDU.FAKAT ALET SÜREKLİ BİŞİLER YÜKLÜYOR ARKADAŞLAR BU NİE BÖLE YA.EXKİ PCİMDEN HARİCİ İLE TÜM VERİLERİMİ BUNA AKTARDIM.AMA A300 SÜREKLİ ARA ARA CRRRT CIRRRRRRRT CIRT CIRT DİE DİE KAFAMI Z...KTİ.YANİ ŞUANDA BURAYA YAZI YAZARKEN BİLE TIK TIK ATIŞLAR YAPIP DURUYOR YAW.NE İŞLİYO BU AKDAR VİSTAYI İLK KEZ KULLANIYORUM.ONDANMI ACABA BANA GARİP GELİYO.ARKADA NE ÇALIŞIYOR BU KADAR ??????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyto

BİLGİSAYARI ALALIM MAX 2 HAFTA OLDU.FAKAT ALET SÜREKLİ BİŞİLER YÜKLÜYOR ARKADAŞLAR BU NİE BÖLE YA.EXKİ PCİMDEN HARİCİ İLE TÜM VERİLERİMİ BUNA AKTARDIM.AMA A300 SÜREKLİ ARA ARA CRRRT CIRRRRRRRT CIRT CIRT DİE DİE KAFAMI Z...KTİ.YANİ ŞUANDA BURAYA YAZI YAZARKEN BİLE TIK TIK ATIŞLAR YAPIP DURUYOR YAW.NE İŞLİYO BU AKDAR VİSTAYI İLK KEZ KULLANIYORUM.ONDANMI ACABA BANA GARİP GELİYO.ARKADA NE ÇALIŞIYOR BU KADAR ??????????

bu neki ya walla bende şaşırdım bu duruma kullanıcılardan gelecek bi açıklamayı bende bekliyorum şu an
  • Bişeyler yüklüyor derken sanırım güncellemelerden bahsediyorsun? Evet ilk başlarda o güncellemeler yapılıyor fakat daha sonra bişey yüklemiyor kolay kolay sen istemedikçe.

Aktarım konusunda neler yüklediniz bilmiyorum ama epey büyük bi boyutsa belki ondan kasmış olabilir kopyaladıklarınız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.