Şimdi Ara

Toshiba A350-22Z parça değişimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci çeşidi: Intel Core 2 Duo
    İşlemci hızı: 2.53 GHz
    L2 cache: 3 MB
    "Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci

Hafıza
    Bellek boyutu: 4 GB
    Bellek çeşidi: DDR2
    RAM: 800 Mhz. (Max. 8GB) Ram

Ekran

Chipset: Intel® PM45
    Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD 3650 Max. 2302 MB grafik belleği

veriler bu şekilde arkadaşlar. bu konuda en ufak bir bilgim yok. işlemci, ram, ekran kartı değişimi nasıl olabilir? neler hangi modeller uygundur ve değişim stili nasıl olur? yani; mesela işlemci değiştirmek için anakart değişmesi gerekli gibisinden. teşekkürler

• Üstadım bu işe hiç bulaşma ...Bu pc baya eski değişimle falan adam olmaz yani ..Boşu boşuna masraf yapmış olursun ...Ayrıca zaten bu parçalardan uyumlu olanı bulmanız çok zor ..Lptop sonucda upgrade durumu kısıtlı..Masa üstü olsa istediğin gibi oyna ..Ama laptoplarda zor ..Kaldıki bu sistemde dahada zor ..Güncel bir cihaz değil çünkü anakarta varana kadar değiştirsen yeni almış gibi masraf olur zaten ...
  • Sen bize bütçe belirle biz sana yeni nesil bilgisayarlar bakalım, arkadaşın dediği gibi o masrafa gideceğine buna gitmen daha mantıklı olur. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 3 ay önce değiştirdiğim bilgisayarım. Hocam aldığım en vefakar laptop buydu A350-22Z Anılarım canlandı. Bak şöyle söyleyeyim. Crysis2 crysis1 ve 2013 oyunlarının ve dx9 ve 10 destekleyen tüm oyunları çok iyi bi şekilde oynadım. Benim bilgisayarda tek değiştirebildiğimse ssd harddrive aldım 250gb.

Gerçek manada sadece bu yetiyor. Sizi temin ederim sadece bekleme süresi bozuyordu beni. Bana sorarsan bir ssd al ve tak kullan. C2Duo olması hiç bişeyi farketmiyor. Ekran kartıda çok stabil. Yani tüm oyunları tüm grafiksel işlemleri başarılı bir şekilde yapıyor Çok özledim zamanında 2000tl vermiştim

Konu hortlatmakta üzerime yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exlosive -- 8 Nisan 2014; 21:29:22 >

• laptoplarda donanım güncelleme pek mantıklı değil kaldı ki çokta mümkün değil masaüstü pcler daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.