Şimdi Ara

Toshiba c55 i3 notebook 1099 TL sizce fiyatı nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-satellite-c55-core-i3-5015u-1-7ghz-4gb-500gb-int-15-6-w10-notebook.html

Arkadaşlar ürün bu sizce fiyatı nasıl , model nasıl , vatandan internet üzerinden ürün alınır mı sorun olur mu genel olarak bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2yıldan beri aynı cihazı kullanıyorum siyah renkli olanını yalnız bende ki ekran kartı 315m diye geçiyor. ben teknosadan almışdım net üzerinden bunlar büyük firmalar bir sorun olacagını sanmam cihaz için gelecek olursak işlemci düşük tabi ekran kartı onboard. oynadıgım oyunlardan biraz örnek vereyim. cs go en düşük ayarlar da 40 fps civarı ets 2 medium ayarlarda bir iki ayar daha kısarak çok rahat oynatıyor. total war shogun 2, empire gb oyunlarda yine çok rahat oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpinetech

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-satellite-c55-core-i3-5015u-1-7ghz-4gb-500gb-int-15-6-w10-notebook.html

Arkadaşlar ürün bu sizce fiyatı nasıl , model nasıl , vatandan internet üzerinden ürün alınır mı sorun olur mu genel olarak bilgilendirirseniz sevinirim

3 mb islemci onbellegi var ayrica u serisi normalde i islemcilerde 6 mb islemci onbelligi olur ve kesinlikle u serisi almayin. Fiyati iyi ama makina orta derecenin altinda bana gore.

• Oyun icin almayi dusunuyorsan kesinlikle almamalisin. Ne icin kullanacagini yazarsan ve butceni soylersen sana tavsiye makinalar onereceklerdir arkadaşlar

• Beyler fiyatı iyi mi demek size neyi çağrıştırıyor
    Bu bilgisayar bu fiyata iyi mi parasının malı mı alınabilitesi var mı başladı yine u çöpçüler birazdan 3-5 bine çıkarsan şu varçılar da gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.