Bildirim
Toshiba c660 driver sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.toshiba.eu/innovation/download_drivers_bios.jsp bu siteden model numaranı falan yazıp indir.. -
doğru wireless driverını cirkin_01'in verdiği linkten indirin usb stick veya başka bir kaynaktan toshiba'ya kurun. Diğerlerini toshiba üzerinden indirin. Sorununuz olursa pm atabilirsiniz. -
modemin driver ı ise modemin kutusunda cd olması lazım ordan driver ı kurarsan çalışır -
Cirkin_01 un verdiği linkten indirdim de olmadı neden acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aygıt yöneticisinden yüklediklerini kaldır öyle dene..Yada tam modelini falan yazdınmı işletim sistemine uygun olanı indirdinmi? -
Satellite C660-2tl psc1qe modeli lan ve wireless driver indirdim.
işletim sistemin nedir? -
Windows 7 home basic 64 bit windows old klasörü var eğer lazim olursa
şimdi orada realtek falan gibi wireless driverlerı var onlarıda dene..özellikle realteki.. -
pardon arkadaşım senin modeline göre tek driver varmış..aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcılarında ünlem işareti olanın donanım kimliğini yazarsan yine bakarım.. -
Aygıt yöneticisinde realtek var fakat internet çalışmıyor driver düzgün yüklenmemiş olabilir mi
Oradan kaldır tekrar kur indirdiğin sürücüyü..denemen lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cirkin_01
Oradan kaldır tekrar kur indirdiğin sürücüyü..denemen lazım.
realtek değil atheros'muş şimdi oldu eyv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paintov -- 15 Eylül 2013; 1:22:35 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- network stack nedir
- freedos laptop alınır mı
- kingston garanti sorgulama
- kapsayıcıdaki nesneler numaralandırılamadı
- windows ekran görüntüsü alma
- internet hızlandırıcı
- pc otomatik kapatma
- 0xc00007b hatası
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X