Bildirim
Toshiba c660 driver sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.toshiba.eu/innovation/download_drivers_bios.jsp bu siteden model numaranı falan yazıp indir.. -
doğru wireless driverını cirkin_01'in verdiği linkten indirin usb stick veya başka bir kaynaktan toshiba'ya kurun. Diğerlerini toshiba üzerinden indirin. Sorununuz olursa pm atabilirsiniz. -
modemin driver ı ise modemin kutusunda cd olması lazım ordan driver ı kurarsan çalışır -
Cirkin_01 un verdiği linkten indirdim de olmadı neden acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aygıt yöneticisinden yüklediklerini kaldır öyle dene..Yada tam modelini falan yazdınmı işletim sistemine uygun olanı indirdinmi? -
Satellite C660-2tl psc1qe modeli lan ve wireless driver indirdim.
işletim sistemin nedir? -
Windows 7 home basic 64 bit windows old klasörü var eğer lazim olursa
şimdi orada realtek falan gibi wireless driverlerı var onlarıda dene..özellikle realteki.. -
pardon arkadaşım senin modeline göre tek driver varmış..aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcılarında ünlem işareti olanın donanım kimliğini yazarsan yine bakarım.. -
Aygıt yöneticisinde realtek var fakat internet çalışmıyor driver düzgün yüklenmemiş olabilir mi
Oradan kaldır tekrar kur indirdiğin sürücüyü..denemen lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cirkin_01
Oradan kaldır tekrar kur indirdiğin sürücüyü..denemen lazım.
realtek değil atheros'muş şimdi oldu eyv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paintov -- 15 Eylül 2013; 1:22:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X