Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün biraz AVS(USA) de gezdim ve çok güzel ve bana göre "tarafsız" bir Tosh SV değerlendirmesi okudum!
    Teknik olarak fazla detaya girilmeden anlatım yapılmış ancak basit ve anlaşılır biçimde Uzman 46SV yi
    incelemiş ve benim tesbitlerim ile paralellik olduğunuda ayrıca gördüm!

Ancak; Interpolation/200Hz Scan Backlight/Black performanse and all details v.s konusunda benden çok daha fazla
    övmüş SV yi doğrusu hoşuma gitti,ancak ben ZF355 den geldiğim için özellikle Motionhandling başarısı ZF de
    inanılmaz güzeldi ve bütün bunlarıda 50Hz le bile yapabiliyordu

SV lerde ise renklerin üretimi ve canlılığı ile özellikle Siyah çalışması gerçekten çok çok iyi!!
    Aslında ben bu paneli almadan evvel beni düşündüren bir husus şu olmuştu;200Hz(USA vers.240Hz)çalışması,çünkü bu panel
    aslında "gerçek" 200Hz değildir!!! bunu S/W den yapıyor!! ancak diğer taraftan ben Tosh ların Processor başarısı+Stabilitesini
    bildiğim için(örneğin ZF355 lerdeki süper başarısı ve 50Hz ile bunu yapabilmesi çok ciddi bir referans olmuştu benim için)
    SV de de bir sorun olmayacağını ve panel her ne kadar 200Hz Backlight-scan yapıyor gibi görülsede bunu 100Hz ilede son derece
    başarılı yapacağını tahmin ediyordum!

Kaldıki bunuda paneli aldıktan sonra anladım!

++
    Bu arada uzman bir Setting hazırlamış ama şimdilik uygulamadım çünkü test ettiği panel USA version olduğu için NTSC sisteminden dolayı
    bazı ayarlar Avrupa PAL a göre oturmayabilir ama yarın ben bir test yapacağım bu verdiği değerleri için!!

Bir dikkatimi çeken diğer şey ise bu uzmanında benim gibi Colour-management ayarlarına fazla girmeden paneli set edebilmesi!!!
    o sadece NTSC den kaynaklanan bir kaç şeyin değerini değiştirmiş ki yarın bunuda test edeceğim,kısaca sonuç olarak panelin
    bir kez daha çok iyi olduğuna emin oldum

++
    Yarın testi yaptıktan sonra buradan vereceğim Final-2-STANDARD MODE olarak!!

...

• @albani

hocam diğer bir topic'te bilginize ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz?
  • Kardeş diğer topic neresi????
  • SETTING-Final-2(STANDARD MODE)

Scart2Scart>>Ext.Input port;1+Sat-Receiver

-Backlight;40*/0
    -Contrast;70
    -Brightness;7
    -Colour;-10
    -Tint;3
    -Sharpness;5

-Auto Brightness Sensor;OFF*/ON

-LED Backlight Control;ON

-Black&White Level;4
    -Static Gamma;0

-MPEG-NR&DNR;OFF

-RES+;ON-Level;3

-Active Vision M200;OFF
    -Film Stabilization;OFF

+++

*=ABS yi "ON" yaparsanız>>>Backlight değeri "0" oluyor otomatik olarak!!(ben bu şekilde yani ON yaparak kullanıyorum!! ancak bazı içerikler
    FILM hariç;karanlık geliyorsa o zaman bunu OFF yapabilirsiniz!!!)

++

NOT;bu yukarıdaki değerleri ayrıca Test pattern ilede kontrol ettim,pattern deki değerler tam oturmaktadır
    Renk/ton-colour gradiation ile özellikle Black&White değerleri ve detaylar v.s oldukça düzgün seviyede geliyor!!

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 8 Mayıs 2010; 12:34:55 >

• hocam benim 46sv yeni geldi..henüz ciddi haşır neşir durumları olmadı ancak divx player dan divx izlerken altyazılar arapça çıkıyor..olayı çözmedim. teknik servise de ulaşamadım. ayrıca kendi paneli üzerindeki usb girişinden de izlediğimde altyazılar hiç çıkmıyor...
    konuda fikriniz var mı? ülke ayarlarını falan mı değiştirmek gerekiyor acaba?
  • Kardeş panelin hayırlı olsun

++
    Ancak daha hiç bir şey yapmadan panelin bu bahsettiğin özelliklerine bakman bana biraz tuhaf geldi

Bir diğer konu ise ben bu tip panel TV lerin sadece panel,görüntü sistemi,çalışması v.s işlerine bakarım ve böyle MediaPlayer
    veya diğer özelliklerine hiç bakmam ve ilgilenmem bile,bunlar için external başka alternatifler kullanıyorum!!

Kısaca o konuda sana yardım edemem çünkü bunlar panelin asli işlevi dışındaki yeni moda olmuş ama benim
    ilgilenmediğim ve kullanmadığım özellikleridir!

Servislerde bunları pek bilmez yada hiç bilmez v.s
    ++
    Şayet bana baştan sorsaydın bu özellikler varmıdır nedir ne değildir v.s veya nasıl çalışıyor diye;bende sana bu yukarıda cevabımı verirdim!
    Dikkat edersen burada bir dünya msg yazdım ama bir tanesi bile senin bahsettiğin konu hk.değildir! bunun ilk sebebi;bilgim olmaması ve ilgilenmiyor olmamdır!
    zaten buna ait tek msg ım da yoktur!

Kolay gelsin++

• hocam hemen kızma yav..aslında panelin kendi usb sinden bahsetmiyorum..benim LG marka dvd playerdaki divx filmlerde altyazılar arapça gibi abuk subuk şeyler çıkıyor. hem hdmi hem de scart olarak denedim ama aynı..
    neyse elbet çözeriz..ben diğer konulara odaklanayım..saol iyi dileklerin için..
  • Ne kızması hocam,ben takılıyorum sana yaw

valla kardeş dediğim gibi o işlere hiç bakmadığım gibi ayrıca çakmıyorum ama senin olayında oldukça değişik,yani ext.bir DVDPlayer bağladın
    ve bu durum oldu????

Bende de ext.olarak Player 2 tane var ama Alt-yazı kulanmadığım için,durum nedir bilemiyorum açıkçası!!
    HD-DVD Player var ama Filmler zaten org.(alt-yazı yok,yada varda benmi göremiyorum) diğer Player ise OPPO
    ondan da yine sanırım alt-yazısız Film ler izlediğim için bahsettiğin sorunları yaşamadım!

Ancak kafama takılan şudur,panel neden bu yazıları değiştirsin veya Arapça v.s çıksın yoksa sorun Player da olmasın kardeşim????
    valla benimde kafam takıldı şimdi!

+

• Bu arada bugün benim Receiver ın Trafosu yandı

Humax ırcı5400z;bu alet SD lerde süper olduğu için görüntüde haliyle süper oluyordu
    Ancak şimdi onu söktüm diğer Receiverı taktım(DB500 Clone) ancak görüntü haliyle hemen farketti!!

Ayarlarımı bozdu yaw

Şaka bir tarafa ama,panele bağlayacağınız özellikle Receiver cihazın "Video kalitesi" çok çok önemli bir etkendir!!
    Dolayısıyla verdiğim ayarlar elbette her panelde aynı başarıyı vermeyecektir ki bu bütün paneller için aynen böyledir!

++

• Nazara Geldi.
    quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bu arada bugün benim Receiver ın Trafosu yandı

Humax ırcı5400z;bu alet SD lerde süper olduğu için görüntüde haliyle süper oluyordu
    Ancak şimdi onu söktüm diğer Receiverı taktım(DB500 Clone) ancak görüntü haliyle hemen farketti!!

Ayarlarımı bozdu yaw

Şaka bir tarafa ama,panele bağlayacağınız özellikle Receiver cihazın "Video kalitesi" çok çok önemli bir etkendir!!
    Dolayısıyla verdiğim ayarlar elbette her panelde aynı başarıyı vermeyecektir ki bu bütün paneller için aynen böyledir!

++

• 11.seneye girdi benim Humi

Atamıyorum mereti,şimdi 40/50 kağıt bayılıp Trafo alacağım yeniden,sanırım bulurum bizim Ahmet Usta da Karaköy de

yaw zamanında $ 550 kağıt bayılmıştım buna

Bizim ZF gibi buda tam harbi "Efsane" Receiver oldu,adına hala dünyada Siteler var ve hala kaç milyon kullanıcısı var

++
  • Olurda bulamazsaniz parcayi buraya bir bakarsiniz.
    http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rvr_id=&customid=idealo&item=360259966617
    quote:

11.seneye girdi benim Humi

Atamıyorum mereti,şimdi 40/50 kağıt bayılıp Trafo alacağım yeniden,sanırım bulurum bizim Ahmet Usta da Karaköy de

yaw zamanında $ 550 kağıt bayılmıştım buna

Bizim ZF gibi buda tam harbi "Efsane" Receiver oldu,adına hala dünyada Siteler var ve hala kaç milyon kullanıcısı var

++

• Serhat kardeş sağol+

Şimdi PowerB yi inceledim ama bu bizimkinden biraz farklı ve sanırım daha yeni bir Revizyon ve Multi bir board gibi görmekteyim!!
    çünkü uyumlu Humi ler listesinde bir çok model gördüm,sanırım benimki gibi eski board kullananlar içinde hem ON/OFF soketi hemde
    Power kabloyuda koymuşlar!!! çünkü bendeki board ta bu kablo soketleri geçmeli ve bu resimdeki gibi değil!

Tek kafama takılan fiyatı OK de Almanyada buraya nakliyesi nedir,zira altta bir liste var ama buna göre astarı yüzünü geçiyor yaw

yada bu ürün için diye anladığım bir değer gördüm orada € 4,90 diye,yani TR ye € 11,49 + € 4,90 = € 16,39 olursa OK dir,ama aşağıdaki
    listede görülen Ülkelere göre bir nakliye alınırsa o zaman pahalıya gelir,ancak bunun tek artısı "sıfır" olması yoksa bizim Ahmet ustadaki çıkma
    PowerB,zaten şimdikinide Ahmet yine çıkma takmıştı

Ancak bu parça sanırım sadece Almanya satışı için geçerli gibi geldi bana!
    Yada oradan birisi bunu alacakta bana gönderecek,zor iş yaw!!
    Sıfır olması güzel,yoksa ilgilenmezdim,neyse olmazsa Ahmet ustalık benim yolum!

Ülen Almanca yazıyorlar İngilizce yazmaz bu kazmalar,anlamıyorumki ne yazıyor orada,hani malın fiyatını anladım ama nakliyesi nedir
    bu meretin Almanca bilen birisi lazım bana şimdi

Humi nin üstüne Receiver yok,bulsam adam gibi bir cihaz bunuda atarım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 9 Mayıs 2010; 15:15:54 >

• Yukarida linkini verdigim satici avrupanin farkli ülkeleri icin farkli gönderim ücreti aliyor tespitiniz dogru ve türkiyeyi eklememis fakat saticiyla iletisime gecip türkiye icin fiyat alma opsiyonu olabilir diye düsünmüstüm ayrica istedimki aradiginiz parcanin SIFIR yurtdisi fiyatini bilmek ülke icinde buldugunuz taktirde pazarlik elinizi güclendirir malum bizim saticilar yedek parca konusunda eger ithalse fiyat arttirmaya meraklidirlar.Malum klise laflardir ABI BIZDE YURTDISINDAN GETIRTIYORUZ 5 DOLAR KARIMIZ YA VAR YAZOK CINSINDEN!
    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180496000636&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.co.uk%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp3907.m570.l1313%26_nkw%3D180496000636%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1

Yukarida linkini verdigim satici gönderim yaptigi ülkeler arasinda resmi olarak türkiyeyi yazmamis fakat tüm avrupa ülkelerine gönderim ücreti olarak 10 avro sabit bir fiyat koymus eger saticiyla iletisime gecerseniz türkiye gönderim konusunda size yardimci olabilme olasiligi ortaya cikabilir.

Saticinin eposta adresi
    info@konsotronic.de
    Firma Konsotronic
    Firma Sahibi
    Roger Sahlmen
    Menden-Almanya
    Ebay ilan numarasi:180496000636

Umarim yardimci olabilmisimdir.

quote:

Serhat kardeş sağol+

Şimdi PowerB yi inceledim ama bu bizimkinden biraz farklı ve sanırım daha yeni bir Revizyon ve Multi bir board gibi görmekteyim!!
    çünkü uyumlu Humi ler listesinde bir çok model gördüm,sanırım benimki gibi eski board kullananlar içinde hem ON/OFF soketi hemde
    Power kabloyuda koymuşlar!!! çünkü bendeki board ta bu kablo soketleri geçmeli ve bu resimdeki gibi değil!

Tek kafama takılan fiyatı OK de Almanyada buraya nakliyesi nedir,zira altta bir liste var ama buna göre astarı yüzünü geçiyor yaw

yada bu ürün için diye anladığım bir değer gördüm orada �4,90 diye,yani TR ye �11,49 + �4,90 = �16,39 olursa OK dir,ama aşağıdaki
    listede görülen Ülkelere göre bir nakliye alınırsa o zaman pahalıya gelir,ancak bunun tek artısı "sıfır" olması yoksa bizim Ahmet ustadaki çıkma
    PowerB,zaten şimdikinide Ahmet yine çıkma takmıştı

Ancak bu parça sanırım sadece Almanya satışı için geçerli gibi geldi bana!
    Yada oradan birisi bunu alacakta bana gönderecek,zor iş yaw!!
    Sıfır olması güzel,yoksa ilgilenmezdim,neyse olmazsa Ahmet ustalık benim yolum!

Ülen Almanca yazıyorlar İngilizce yazmaz bu kazmalar,anlamıyorumki ne yazıyor orada,hani malın fiyatını anladım ama nakliyesi nedir
    bu meretin Almanca bilen birisi lazım bana şimdi

Humi nin üstüne Receiver yok,bulsam adam gibi bir cihaz bunuda atarım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 9 Mayıs 2010; 21:22:03 >

• valla bugün bir sürü Site gezdim Almanya dan ve çoğundan bulduğum nakliye ücreti çok ilginç ama € 30-40 arası
    parçayı ise € 13-25 arasında buldum ve bunun parası zaten önemli değil,ben UK den bir sürü kablo v.s getirdim bu heriflerin
    nakliye ücretlerinin yarısı kadar ancak tutuyor yaw üstelik TR ye UK çok daha uzak!!

Daha önce Ahmet Usta bu bendeki çıkma board u aklımda kaldığı kadarıyla ya 40 yada 50 kağıda değiştirmişti ve 5 sene gitti
    sanırım yine aynı parayı ister veya biraz daha az olabilir,Almanya olmasının tek artısı sıfır olması!!! ancak o nakliye ile bu iş olmaz!

Bu arada TF bir başlık açtım,bakalım ne cevaplar gelecek

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=583792

Bugün 3 Receiver denedim SV de,yaw bunlar beş para etmez kardeşim Humi den sonra gözlerimi bozdu bunlar
    Şimdilik DB500 var buda hasta etti beni,bunlarda görüntü filan yok yaw

Neyse maçı aldıkta stresim biraz geçti,ülen bu sene her hafta sinir oldum be,haftayada maı aldıkmı yada BJK aldımı olay biter

++

• Neyse bugün Receiver işini halletim,2.el bir Humi bularak+bir tanede 5500 aldım Trafosu için yedek

DB500 ile 2 gündür sinir oldum görüntüye yaw

+
  • Kaç lira 2.el humiler
  • hocam selamlar...

ctesi günü malum benim 46sv geldi..yukarıda bahsettiğim divx movie lerdeki altyazıların arapça tarzı abukluğu anladığım kadarıyla benim LG 392H dvd playerdan kaynaklanıyor. dün kalktım mediamarkta gittim ve şimdinin modası tüm formatları oynadan bir HD Mediaplayer alayım dedim..(46sv nin gelmesiyle masraflar katlanarak artıyor bu arada :) ancak 2 yıldır 82 ekran philips crt tv de sorun yaratmayan aletin tosh. da sorun yaratmasını çözmedim, çözmeyi de düşünmüyorum..

-neyse Smartmedia HD VISION aldım ve harici hardiski taktım, tüm filmler sorunsuz altyazılı bir şekilde arzı endam etti.. hele ki HD mkv lerde sonuç mükemmel...

-bende dsmart ın standart sd reciverı var ancak görüntü crt deki kadar net değildi, baya bir bozuktu doğal olarak moral de bozuldu... yine mediamarkt tan aldığım (masraf-2 devam) altın uçlu scart ile değiştirdim sonuç gerçekten inanılmaz oldu. ancak receiver ın sinyal gücü genel olarak yüzde 36-40 civarında, bu soruna da bilahare el atmam gerekecek. sanırım merkezi sistem duvar içindeki kablolar kalitesiz. değiştirtmeyi düşünüyorum (muhtemel masraf-3)

-sizin yukarıdaki standart mode için verdiğiniz kalibrasyonları uyguladım, bu ayarlar benim de izleme zevkime uydu açıkçası ancak ben Auto Brightness Sensor on konumuna getirdim çünkü off iken çok karanlık geldi.

-şimdilik yaptıklarım bunlar, panelle fazla haşır neşir olmaya zaman olmadı, malum ctesi geldi, dün de bi koşturma içinde geçti...

yalnız benim anlamadığım bu forumda bu modeli kullanan sanki 3 kişi var ben de dahil..başka katılımda bulunan görmüyorum, nedendir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 10 Mayıs 2010; 16:57:26 >

• Kendim halletmis kadar sevindim.
    quote:

Neyse bugün Receiver işini halletim,2.el bir Humi bularak+bir tanede 5500 aldım Trafosu için yedek

DB500 ile 2 gündür sinir oldum görüntüye yaw

+

• quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

hocam selamlar...

ctesi günü malum benim 46sv geldi..yukarıda bahsettiğim divx movie lerdeki altyazıların arapça tarzı abukluğu anladığım kadarıyla benim LG 392H dvd playerdan kaynaklanıyor. dün kalktım mediamarkta gittim ve şimdinin modası tüm formatları oynadan bir HD Mediaplayer alayım dedim..(46sv nin gelmesiyle masraflar katlanarak artıyor bu arada :) ancak 2 yıldır 82 ekran philips crt tv de sorun yaratmayan aletin tosh. da sorun yaratmasını çözmedim, çözmeyi de düşünmüyorum..

-neyse Smartmedia HD VISION aldım ve harici hardiski taktım, tüm filmler sorunsuz altyazılı bir şekilde arzı endam etti.. hele ki HD mkv lerde sonuç mükemmel...

-bende dsmart ın standart sd reciverı var ancak görüntü crt deki kadar net değildi, baya bir bozuktu doğal olarak moral de bozuldu... yine mediamarkt tan aldığım (masraf-2 devam) altın uçlu scart ile değiştirdim sonuç gerçekten inanılmaz oldu. ancak receiver ın sinyal gücü genel olarak yüzde 36-40 civarında, bu soruna da bilahare el atmam gerekecek. sanırım merkezi sistem duvar içindeki kablolar kalitesiz. değiştirtmeyi düşünüyorum (muhtemel masraf-3)

-sizin yukarıdaki standart mode için verdiğiniz kalibrasyonları uyguladım, bu ayarlar benim de izleme zevkime uydu açıkçası ancak ben Auto Brightness Sensor on konumuna getirdim çünkü off iken çok karanlık geldi.

-şimdilik yaptıklarım bunlar, panelle fazla haşır neşir olmaya zaman olmadı, malum ctesi geldi, dün de bi koşturma içinde geçti...

yalnız benim anlamadığım bu forumda bu modeli kullanan sanki 3 kişi var ben de dahil..başka katılımda bulunan görmüyorum, nedendir acaba?

++
    İyi akşamlar

-O ilk problem için sana yazmıştım harici bir sorun olabilir diye,demekki öyleymiş!

-Ancak yine anlamadığım o ilk aldığın HDMediaPlayer neden çalışmadı panelde?? sanırım yine o cihazla ilgili bir ayar sorunu oldu ama 2.cihaz olan
    SmartMedia OK+

valla benim böyle işlerde pek ilgim olmadığı için durumlarıda bilemiyorum açıkçası

++
    -DSmart genelde güzel görüntü verebiliyor ve örneğin SD lerde DT den daha başarılı olduğu söyleniyor,ancak kendim kullanmadım sadece çevremde
    gördüğüm kadar bir bilgim vardır

-Bu tür cihazlarda kablo kalitesi elbette çok önemli!!! bende Scart kablo olarak en iyilerinde Profigold kullanıyorum,görüntü mükemmel ama Receiver
    dandik ise görüntü hikaye oluyor örneğin şuanda 2 gündür DB500 kullanıyorum aynı kablo ile görüntü kalitesi Humi nin yanında resmen
    dökülüyor yaw

-Sinyal seviyesinde ise sen asıl olarak Sinyal "Kalitesine" bakacaksın;Seviyesine değil!!
    Seviye örneğin;18/20 olur/olabilir ama Kalite;70/80/90 olur/olabilir;bu durumda ise yayında sorun olmaz!

Bizim Apt.da Merkezi sistem var ve bu durumda kayıplar söz konusu oluyor!buna birde malzeme kalitesizliği v.s eklenince sorunlar
    giderek çoğalıyor

Ancak Humi nin Sinyal gücü+kalitesi Tuner başarısı v.s mükemmel olduğu için ben Seviye 17/18 de bile kırılma/bozulma v.s olmadan
    düzgün resim alabiliyorum,bu arada Kalite ise yayına göre 60/90 arasında değişiyor,ancak komşularımda değişik marka yeni-eski
    Receiver var ayrıca hepsinde Sinyal kalitesi/seviyesi 80/90 hatta 100 görünüyor ama görüntü ya kırık ya bozuk v.s
    Tam komedi yaw,cihazda ibre 90KM ye vuruyor ama görüntü kırık
    Sonra benim Humi yi takıyorum onların paneline(Test için) aslında seviye 16/18 gibi ama yine kırılma olmadan açıyor Humi,adamlar
    kafayı yiyor

Bu işi genelde S/W den hallediyorlar ve ona göre ayarlamışlar ve hangi sinyal gelse KM si 90 gösteriyor ama öyle değil tabiki!
    Humi de ise gelen sinyal ne ise sana tam onu gösteriyor,kısaca bunlara yapacağın bir şey yok,kafana göre bazı düzeltmeler yapacaksın!

Hani ben panele süper görüntü kalitesi garantisi veriyorum ama böyle dandik Receiver lar ile değil tabiki

Genelde DB500 için güzel görüntü kalitesi veriyor denir ama bana göre hikaye tabiki
    Hanım bile anlamaz bu işlerden ancak dün bana ....yaw bunun görüntüsü bir tuhaf.... dedi

Bakalım yarın Humi gelsin de tamir+diğer cihazı filan kurup adma gibi SD izleyelim,gerçi ben hiç izlemiyorum,evdekiler izliyor SD leri

++
    Ben settings leri değişik TEST programlarından yaptım ve hepside en doğru değerlerdir! yabancı kullancılardan aldığım değerler bana uymadığı
    gibi ayrıca Testten de bu değerlere bakınca zaten oturmuyordu,benim Deneme+Final olarak verdiklerim ise tam doğru değerleri verdi teste göre
    ANCAK "Receiver" kaliteside ayrıca önemli bir faktördür!!!

ABS yi sen karanlık geldiyse ON değil OFF yapmışsın(yani karanlık gelirse kapatıyorsunuz OFF olacak o zaman)

Bunu yukarıda açıklama getirerek sizlere vermiştim ve kullanıcı tercihi olarak ABS>ON/OFF kullanabilirsiniz,tercih size kalıyor!

ABS>>ON yani bunu açarsan Kelvin seviyesi düşer daha doğru/natural seviyeye gelir
    ABS>>OFF ise normal ayarıdır ama 6500K den çok daha yüksek seviyeye çıkarır ,ancak ben teste göre hazırladığım için bu değerleri yinede
    fazla yüksek ışıklı yapmaz ancak panel Baclit-LED olduğu için ve ışık gücü normal CCFL LCD lere göre daha fazladır dolayısıyla zaten ABS sistemi
    6500K seviyesinden fazla uzaklaştırmamak için konmuş bir çalışma şeklidir!!!!

Ben set değerlerini bulurken ABS yi tabiki normal olarak OFF yaparak set ettim ve doğrusu budur zaten!!! OFF ile set yapılmaz ve daha sonra,
    setting işlemi bitirilir ve içeriğe görede gerektiğinde ON/OFF yapabilirsiniz ki bende öyle kullanıyorum!

Dynamic/AutoView gibi Pict.Mode larını kullanmayın bunlar tamamen yanlış değerlerdir!

++
    "FILM" ileme içinde Movie MODE Final verdim ama bir süre gerekirse değiştiririm,zaten benim şuandaki ABS>>ON da yaparsam STANDARD MODE
    seviyesi MOVIE MODE a yakındır!!! kısaca değerler aslında çok çok güzel(Receiver faktörünü unutmuyoruz bu arada!!) çünkü FILM ler sadece
    BD/HD-DVD/PS3/Xbox ve Ext.MediaPlayer lardan izlendiği gibi TV den de izleniyor(SD/HD olarak)

++

Kardeş bu paneli TR de zaten kullanan 100/150 "Seçkin" kullanıcısı var
    Bu arada DH deki bu SV başlığını açtıktan sonra bana sanırım son 1 ayda 12/15 kişi daha ulaşmıştır

Sen ne yapıcaksın onların burada olmasını!!alan bakıyor ayarlara v.s sonra bir güzel okuyor ve zaten bütün bilgileri külliyen aldıktan sonrada
    çekip gidiyor,bizim eski ZF de böyleydi,alan kaçmıştı
    Ne kadar fazla o panel için yazı v.s varsa o kadar sorun var demektir!!!

Tosh lar dünyada en az konuşulan başlıklardır kardeşim
    USA/Canada da ise F/W muhabbeti olduğu için biraz konuşulur!! o kadar bunlar yani High-End Tosh lar öyle diğer panellere benzemez!

Tek sorun o da çıkarsa üzerindeki Samsung S_PVA Modül den kaynaklanır
    En iyisi S_PVA ama en riskliside S_PVA ben yinede S_PVA diyoruym;hep destek-tam destek Samy Modüllere(Sharp ı bile bıraktım yaw artık)
    Ama Sharp "UV2A" Modüller çok iyi çıkarsa hepsini tokatlar bunların

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 10 Mayıs 2010; 20:20:52 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.