Bildirim
TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Allah Razi Olsun, Can Bey.
quote:
Orijinalden alıntı: albani
quote:
Orijinalden alıntı: serhatsb
Hayirli olsun,güle güle kullanin .Sizi tekrar forumda görmek güzel oldu.
Bir imzada benden olsun sordugum sorulara vermis oldugunuz cevaplara karsilik gelmesede.
Kardeş teşekkürler,sağolasın+
Cevaplarım içinde hiç bir şey gerekmez,bir Allah razı olsun demeniz yeterlidir
-
Mozart teşekkürler+
Şimdi bu LD sistemler yakın gelecekte Zone sayısı arttırılarak(High-End serilerde!) LD nin çalışması çok daha küçük alanda olacaktır
Şu anda "Local" dediğimiz zaman Baclit teki Zone yani bölgeye göre belli local (bir bölgede) dimming dediğimiz karatma yapılabiliyor!
512Zone luk paneller geliyor veya 125/250 v.s gibi,bu Zone ların artması dimming bölgelerinin daralması manasına gelmektedir ve ne kadar
dar alan o kadar iyi demektir
Ancak bunlar SEF/FED gibi panellerde ise her pixelin bağımsız çalışması demektir bunlar içinse daha çoooook var
++
-
quote:
Orijinalden alıntı: groll
quote:
Pıoneer yine başka bir pıoneer ile karşılaştırılır 0.01'den ziyade işlemcide biter iş , 0 tepkime süresini söylemiyorum bile
Lcd teknolojisi ilerledi ama can ağbi kızmasın ben olsam tabıki bulunması artık imkansız X4500 bu seriden daha iyi olduğunu düşünüyorum
Konu led ise
selam gitarcı kardeşim
siyah konusundan bahsetmiştim yoksa motion-tepkime süresi konusu ayrı tabiki ...x4500 konusunda can ağbi atbaşı gider gibi bir yazı yazmıştı önceki sayfada sanırım ...
Sağol dostum iyisindir inşallah , bir girdik televizyon işine çıkamadık
Birde dostum eklediğin resimler Zv'nin resimlerde yanılmıyorsam rtaşkınların üstekide mert'in ....
Bezel aynı ama aydınlatma tekniği farklı....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Nisan 2010; 23:42:15 >
-
quote:
Sağol dostum iyisindir inşallah , bir girdik televizyon işine çıkamadık
Birde dostum eklediğin resimler Zv'nin resimlerde yanılmıyorsam rtaşkınların....
Bezel aynı ama aydınlatma tekniği farklı....
sağolasın iyilik valla bi yaramazlık yok evet resimlerde karışıklık olmuş düzettim.. -
Daha öncede yazdım;panel Crystal-Clear ve "AYNA" gibi,otur önünde traş olur sinek-kaydı
Çokta fiyakalı,Hanım hasta oldu buna,Kızımda öyle habire panel kapalıyken aynaya bakıyorlar malum Bayan bunlar
Yaw ZF355 ödül almış(hayret herifler nasıl ödül verdilerse Tosh a) Picture-Frame i ilk bulan ve Piano Bezel v.s ile
olan paneli evdekilere beğendirememiştim,hanım tabiki Bezel den ne anlar
Panelde yarı-mat olduğu için böyle AYNA durumu yoktu!!
++
Buraya kadar işin şakası,gelelim asıl muhabbete,Tosh güzel ve etkileyici bir filtreleme kullanmış,örneğin Salonda gündüz oldukça aydınlık
iken görüntü keskinliği ve contrast üretimi v.s kesinlikle düşmemektedir örneğin aynı durum ZF de böyle değildi panel yarı-mat olmasına rağmen
reflection saptırması SV de çok başarılı,kısaca görüntü izlerken bir sorun olmuyor çünkü ben çok bunu düşünmüştüm ama ben yinede Salona
Stor koyulaştırıcı bir perde takacağım! fazla aydınlık ortamda panel izlemek bana uygun gelmiyor++
Bu arada dün denediğim ve çok başarılı bulduğum ABS sistemi ("Auto Brightness Sensor" artık buna ABS diyorum) ON yapılarak kullanılmasıda
geyt güzel oluyor ve panel o zaman ortam ışık şiddetine göre kendisini anında ayarlıyor!
Aslında bunu dışarda kullananlar OFF yapmışlar ve hep böyle ayarlanmış ama sanırım bu konuda bana göre bir yanlışlıkları var!!
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 20 Nisan 2010; 23:50:19 >
-
arkadaşlar dün akşam biraz karıştırma fırsatı buldum.benim cihaz teşhir ürünü olduğundan ayrları saçma sapan bir şeydi insanların yüzü green patlaması oluyordu cok hafif fakat albani hocamın deneme ayarlarını yapaınca cuk oturdu crt televizyondan farkı yoktu siyahlar cok ii bu arada benim gibi ps3 ntcs olanlar sorun yok oynatıyor ekran parlama işine gelince bence makul ki benım evin salonu ful camlı lmasına rağmen bır crt kader değil ama cihaz kapalıyken gerçekten ayna gibi albaninin dediği gibi ilk izlenimler şimdilik bunlar daha sonra yıne fırsatım oldukça dusuncelerımı paylasırım
not:sayın albani bana gelen cıhazda cd yı kaybetmişler biyerden temin edebilirmiyim yada sitesinden dowload edebiliyormuyuz (gerçi sitesinede bakmadık daha henuz:))))) -
Arif kardeş sen hangi şehirdesin bu arada???
-CD yi itele gitsin,bir bok değil,ama istersen sana onun sitesini vereyim kendin indir,ancak program "Shareware",sana gelen programda ise
kısıtlı kullanımlı olacaktır,ben ilk gün PC ye kurdum ama beceremedim,çünkü bu PC-program v.s işlerinde hiç çakmam ve uğraşmadım,
sonrada ne gerek var dedim ben zaten paneli PC ye DVI2HDMI + Z55x de Coaxial ile bağladım öyle kullanıyorum+
Bahsettiğin programıda sildim ve kaldırdım ama sen bu işlerden anlıyorsan kur ve bizde bilgi verirsin daha sonra
http://www.transtechnology.co.jp/products/soft/ucs/
indir buradan o dediğin programı OK
++
Senin panel Default açıldıktan sonra,kazma Satıcılar onu Dynamic yapıp birde ayarları v.s kafalarına göre değiştirmişlerdir
Sanırım sana yazmıştım RESETLE ve devam et diye;DENEME settings lerinide girer bakarsın,ancak gördüğün gibi şuanda çok iyi resim
alıyor olman lazım
Bu arada deneme settings lerinden öbce paneli kalibrasyon DVD si ile ayarladım ve sonra değerleri değiştirdim v.s
Sen verdiğim Deneme set lere devam et++
Genelde dikkat ettiğim Colour Temperatrure olarak "2" seviyesini kullanıyorlar ama bu sıcaklıkta bana çok sature geldi,sona anladım heriflerin
Vividçi olduğunu!!
AVF den o alıntı yapılan resimleri veren Daleski ve Jasinski arkadaşımdır(Polak bunlar)ama onlarda Vividçi,ben onların bütün değerlerini
girip baktım ama çok sature yaw,panelin LCD olduğu şak diye belli oluyor,ben ise paneli PDP gibi yapmak istiyorum
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 21 Nisan 2010; 14:36:13 >
-
CAN ABİ
BEN İSTANBUL (GÜLTEPE)DE OTURUYORUM.VERDİĞİN LİNKE HAFTA SONU VAKTIM OLACAK BAKICAM
BEN SU DLNA İŞİNİ MERAK EDİYORUM MERAKIMDAN BİRAZ KURCALICAM YOKSA BEN DE KULLANMICAM ZATEN NOTBOOK VAR HDMI İLE BAĞLICAM EĞER COZEBİLİRSEM BURADAN TECRUBELERİMİ PAYLAŞIRIM
NOT:DENEME SETTİNGLERİN BENCE İİ TAM ÇÖZDÜĞÜN ZAMAN HERALDE SÜPER OLACAK ..... -
Arkadaşlar 46" SV ve XV modelleri arasında yarı yarıya fiyat farkı var (SV ler led olduğu için bu normal)
Size sorum tabiki iki tv arasında görüntü farkı olacaktır (anladığım kadarıyla SV full led) ama renk doygunluğu ve gerçek renkleri verebilme konusunda aynı zamanda input lag konusunda iki tv arasında çok büyük fark var mı?
Gönül ister ki 55" SV almak ama bimeks fiyatı 5000 tl (Diğer dükkanlarda 46" 5000 tl bimeks toshiba konusunda baya düşük fiyat veriyor) olduğu için gücüm yetmeyebilir -
OK+ Sen o zaman bir ara DLNA işine bakarsın,belki ilerde başkaları bunu kullanmak isteyebilir veya bizde kullanırız v.s
++
Settings lerden ziyade ben panelin ayarlamalardaki reaksiyonu bakıyorum ve giderek sevmeye başladım,zira ZF kullanırken çok tembel olmuştum,
ayar mayar istemiyordu basıyorduk gaza gidiyordu,birde fren vardı,vites bile yoktu yaw
Şimdi SV böyle değil,ama uğraşması güzel ancak ben bunu bir kaç ayda anca tamamlarım,deneme set lerini vermem ise,sizleri fazla uğraştırmamak
ve tepkilerinizi görmek içindir
kısaca o setlerle bile çok güzel,yani PDP seviyesine getirdim sayılır
++
3 farklı yerden RENK ayarları konumları vardır;
1-Colour Tempt.de
2-Expert Mode ta
3-3D Colour Management ta
Aslında bunların hiç birisi çıplak gözle set edilemezler!!!!
Ya birisinden kopya çekeceksiniz,yada kafanıza göre takılacaksınız veya prof.ISF yapacaksınız ki bu işlem dünyada sadece
UK/Canada/USA da yapılabilmektedir
Birde BestBUY un uyguladığı ext.uygulamalı bir kalibrasyon vardır,ben bu konuda Pio başlığında bir şeyler yazıp çeşitli
bilgiler vermiştim,nasıl bir işlem yapılıyor diye ve bu işlemin her panel çok başarılı olamayacağınıda özellikle hatırlatmıştım!!
Ancak SV ye gelirsem bu bana göre basit ama özellikle renklerin en azından doğru set edileceği BestBUY çalışması bizim panelde
çok güzel iş görebilir
++
Bugün MOVIE MODE çalışması yapacaktım ama bir sorun çıktı panelde ve sabahtan beri onunla uğraştımsonunda çözdüm o çok basit
sorun için
Dün akşam bir ara Hanım bir tuşa basmış yanlışlıkla sonra Kızımda düzelteceğim diye iyice aptal etmişler paneli!
Sabah panel açtım sürekli TEXT+Subtitle açılıyor,ülen kafayı yiyecem neden kaybolmuyor diye,her 30sn de bir TEXT sayfası açılıyor
bazı kanallarda İnfo ya basıyorum kayboluyor,30sn.sonra yine açılıyor sayfa!!
Uydu Receiver dan,zaten Teletext için bir ayar yok ve yayında varsa kendiliğinden çıkıyor!Paneldeki Menülerden ise ne OFF yapabilme nede
başka bir ayar yeri var,sadece LIST/AUTO var bunuda eskiden ve şimdide AUTO yapıyoruz ama illet sayfa sürekli açılıyor
Kılavuza baktım;İnfo ya basın kaybolsun diyor,ülen basıyorum kayboluyor ama yine çıkıyor,yaw ne iş bu dedim ve BUG olabilir diye
Tosh a bir msg yazayım dedim,o arada Receiver ı kapattım,yeniden bir şeyler bulabilirmiyim diye,mavi ekran geldi panele daha sonra
bir ara denediğim "SUBTITLE" tuşu vardı ve olay oradan çözüldü zaten
Bu tuş panel açıkken ve ekranda görüntü varken sadece "ON" oluyor yani basınca bu tuşa ON uyarısı geliyor ekrana!!!
o zaman şöyle düşündüm ON varsa mutlaka OFF ta olmalıdır!!ancak panelde görüntü varken,bu tuşa basarsanız sadeceON da kalıyor ve OFF
a geçemiyor böyle oluncada hem Text penceresi geliyor hemde altyazı geliyor,hatta RAI lerde(Uno/Due/Tre)örneğin stüdyo
programında,sunucu konuşurken aynı kelimeler altyazı olarak çıkıyor dedim herhalde Sağır-Dilsizler için programın takip edilebilmesi
açısından bir uygulama
Peki bu Subtitle tuşu nasıl OFF oluyor veya oluyormu;işte bütün mesele burada! yukarda anlattığım biçimde görüntü varken kesinlikle OFF olamıyor ki
bence bu "BUG" tur
Peki nasıl OFF oluyor;çok basit;panele kaynaktan gelen görüntüyü kapatıyorsunuz ve panel mavi ekrana dönünce bu tuş o zaman OFF/ON olarak seçilebiliyor
böylece mavi ekranda iken OFF yapıyorsunuz valla sabahran beri bununla uğraştım yeni çözdüm
Gelelim Kılavuza;buna ait hiç bir şey yazmıyor sadece İnfo ya basın ve Text penceresi gider diyor! ama devamında o Subtitle tuşundan ON seçerseniz
gitmez uyarısı yok yada nasıl OFF olur da gider v.s onlarda yok
Belliki S/W den bunun düzeltilmesi gerekiyor(veya belkide Service Menu den değiltirilebilir!)
Örneğin bir tuşun panel açıkken bir konumda olup diğerine geçememesi zaten BUG tur,yada kimin aklına gelecekte,mavi ekran varken OFF olacağı
yada sistem S/W den böyle işletliyorsa o zaman Subtitle için Kılavuza uyarı konulması gerekiyor
Bunu yazdım,çünkü olurda başınıza gelirse(yanlış bir tuş kombinasyonu yaptığınız zaman ki bizimkiler böyle yapmışlar işte)nasıl düzelteceğinizi
öğrenmiş oldunuz
...
-
quote:
Orijinalden alıntı: norepinefrin
Arkadaşlar 46" SV ve XV modelleri arasında yarı yarıya fiyat farkı var (SV ler led olduğu için bu normal)
Size sorum tabiki iki tv arasında görüntü farkı olacaktır (anladığım kadarıyla SV full led) ama renk doygunluğu ve gerçek renkleri verebilme konusunda aynı zamanda input lag konusunda iki tv arasında çok büyük fark var mı?
Gönül ister ki 55" SV almak ama bimeks fiyatı 5000 tl (Diğer dükkanlarda 46" 5000 tl bimeks toshiba konusunda baya düşük fiyat veriyor) olduğu için gücüm yetmeyebilir
LAG konusunda fark yok ve seni düşündüren buysa o zaman XV OK dir+
Zaten bu panel F/P bir paneldir
SV ise seviyesi gereği ve özelliği itibarıyla elbette pahalıdır,buna bir şey diyemem+
-
İyi akşamlar
Panelin bir diğer çok güzel özelliği ise (doğru set edilmişse tabiki) Black/depth-details-texturize v.s>>>Siyahların özellikle sahnenin karanlık hatta çok karanlık
olduğu yerlerde gerek tonlama gerekse de derinlik-detay işlemesinde çok başarılı
Bunda doğru setting dışında+LED in LD olması ve bana göre çok güzel çalışması sebebiyle;bir panelde önemli kriter olan bu aşamada
sınıfı geçiyor
Benim korkum;örneğin karanlık sahnelerde detay kaybı ve LD nin kafasına göre çalışıp(genelde böyledir Edge-LED ler böyledir!!)Baclit ayarını(seviyesini)
karanlık sahnelerde çoğaltıp detayları elde ederken,Tosh bunu LD olduğu için ve Processor desteğiyle güzel işliyor!!!
2 gündür geceleri böyle sahneleri seçiyorum ve mümkünse Hollywood yapımlarından bakıyorum!! FILM ve DİZİ lerde!!
Bizim yerli Dizilerde Gece sahnesi,adeta gündüz gibi çekiliyor da heriflerin elindeki Cam.ler ucuz tabiki
dolayısıyla zayıf/çok zayıf ışık altnda hikaye kaldığı için herifler sahnede geceyi gündüz yapıyorlar hatta bazı Dizilerde çok fena abartıyorlar yaw
Sonuç olarak herifler buna not verirken Süper Siyahlar ve görüntü işlemesi,detaylar v.s derken haybeye dememişler belliki
+++
Bir Alman Sitesinden inceledim az evvel ve ben bu Almanların Testlerini daha tarafsız(en azından Tosh açısından)ve verilen notların baz alınan kriterlerini çok beğeniyorum!
Panellerde not verirken genelde yaptıkları şudur ki doğrusuda budur;"Görüntü Kalitesi" verilen değerlendirmede %50 lik bir pay almaktadır!!!!!
Çünkü bu kullandığım panel bir Televizyon ve asli işlevide bize Görüntü yani resim sunmasıdır,dolayısıyla notun içindeki en büyük pay %50 ile bu kriter alıyor
Herifler SV için "Sehr-Gut" demişler ve ayrıca 4 kategore daha var ve hepsinde de bu şekilde;
Değerlendirme şu şekilde;
-Görüntü kalitesi;%50>>>Sehr-Gut
-Ses(Audio) kailtesi;%10>>>Gut/Sehr-Gut
-Servis-Müşteri hizmetleri v.s;%15>>>Sehr-Gut
-Görünüş(Kasa ve Cosmetic v.s);%15>>>Sehr-Gut
-Kullanım rahatlığı;%10>>>Sehr-Gut
Bu arada panelin güç çalışması olarakta 60-159W(Black-White şiddetine göre)verilmiştir
+
Şimdi İngilizler ne yapıyor;kısa bir yorum size.....biz bu panelin notunu düşürdük çünkü fiyatı çok pahalı.......
10 alacak panel 9 oluyor(örnek Trustedreviews)
Ülen panelin fiyatıyla görüntünü kalitesinin ne alakası var veya neden kriter böyle
Veya .....parasına göre sunduğu kalite böyle olmamalıydı.......ülen sana ne sunduğu kalitenin fiyatıyla değerlendirilmesi,sen paneli test edeceksin;
millete F/P panel diye sunmayacaksınki
...
-
Yarın vakit bulursam MOVIE MODE a takılacağım
Size tavsiyem elinizde şayet gerçek HD kaynaklar varsa RM(kayıtlı medya 1080p)den HD-DVD/PS3/BD gibi cihazlar
yardımıyla FILM leri test etmeniz!!!
Normal HDTV yayınları(Sat-Receiver kaynaklı örneğin) biraz sizi yanıltabilir!!!
1080i/720p HDTV yayınlarına daha sonra bakacağız çünkü bunlar için iki farklı Picture-Mode düşünüyorum;kaldıki bunun içinde
geçmiş msg larda STANDARD MODE tan SD+HDTV izlenecek diye uyarmıştım!!
MOVIE MODE u ben "sadece" >>>> FILM için olması gerektiğini söylüyorum! özellikle Hollywood yapımları hem bizim için tam test yeridir
hemde en doğru çekimler onlardadır (Indoor-Outdoor DİZİ ler dahil!!!) ;Soap-Opera/çeşitli Indoor Diziler v.s hariç!!!
...
-
Saygıdeğer Albani yorumlarını zevkle takip etmeye çalışıyorum. Toshiban hayırlı uğurlu olsun benimde hoşuma gitmişti ama çok pahalıydı o dönem. 3 tane sorum olacak yanıtlarsan sevinirim.
1-) salonum 7x5.8 gibi tv 7 metrelik kısıma konucak boyut olarak 55 küçükmü gelir ( Ben 58/60 arası düşünüyordum) Salonda şu an jvc 61 inç pro var alırsam toshiba onun yerini alacak.
2-) Bu panelde ölü piksel çıkması olasımıdır , İnternet üstünden almayı düşünüyordum sorun olurmu ,canlı görüp almayımı tavsiye edersin.
3-) Küçük odamdaki samsung 32b653 gibi bu panellerdede mkv oynatma durumu varmı , var ise dts seste sorunlumu?
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora arpınar -- 22 Nisan 2010; 11:14:08 > -
55" ve ustu tv lerde ölü piksel olsa bile 5m. Den sonra farkedılıyormu deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım -
Sn.bora iyi günler
1-Sen bu işin "ebat" kısmını geç ve panelin bütçesine odaklan
dolayısıyla istersen 103" te olur o alanda!
Tabi bu konuştuklarım HD izlenmesi üzerinedir!!!!
SD izlersen sıkıntı yaşabilirsin çok büyük ekrandan! veya bunu aşmak içinde izleme mesafesini 4/5metreye çıkarırsan SD ler OK dir+
Ancak bu tip panel TV ler(sende 61" olduğuna bilirsin)maksat yakın yada orta mesafeden ki bu mesafe 60"/70" için HD içeriklerde
2,5/3 metredir!!
Sonuç olarak böyle büyük bir ebat alırsan izleme mesafeni SD leride göz önüne alırsan 2,5/5metre arasında gözüne nasıl rahat gelecekse ayarlıyorsun!
SV de ise en büyük ebat 55" tir,sana artık küçükmü gelir yoksa yeterli gelir,buna kendin karar vereceksin ve tabiki işin birde bütçe kısmı
var ve bana bunu ayrıca bildirirsen belki başka bir formül bulabiliriz
2-Pixel tabanlı tüm panel tip TV lerde Dead/Stuck-pixel dediğimiz hatalı pixel durumu çıkar!!! ilk açtığında da çıkar veya daha sonra oluşur v.s
Ayrıca Modül de Çizgi hatası da en az pixel hatası oranı kadar çıkıyor hatta daha bile fazla çıkıyor!!
Ben prensip olarak özellikle bu tip panellerin netten-metten alınmasına karşıyım!! ancak kişiler ucuz yada değişim durumları daha rahat v.s ise bu yola
başvurabiliyor ama ben almam,bu sizin kararınıza kalmış bir şey
3-MKV desteği yoktur,hiç böyle şeylerde arama panelde,200/300 kağıda bir sürü ext.MediaPlayer lar var veya en fazla 700/800 kağıda bu işi
adam gibi yapan NMT ler var,alırsın bir tane kullanırsın!
Günümüzde artık insanlar uyanık üreticilerin yok MKV oynatıyor;iyide ülen oynatıyor ama DTS desteği yok yada oturup audio yu convert
edeceksin v.s yok bilme neyi açıyor yok üstünde Uydu Tuneri var ayağıyla panelleri satmaya çalışıyorlar!
Tosh ta ise sadece DVB-T/C desteği var+DviX desteği vardır ama benim bunlarla işim yok,Dvix mi kaldı ya bu devirde bağlıyorum PC yi panele
ve sadece HD izliyorum,DVD ler v.s içinde DVDPlayer kullanıyorum
Takıldığın yer olursa sorarsın yine,kolay gelsin
Selamlar++
-
quote:
Orijinalden alıntı: tann34
55" ve ustu tv lerde ölü piksel olsa bile 5m. Den sonra farkedılıyormu deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım
Belli olmaz!
2metreden sonra göremezsin,ancak ekran sabit tek renkte olursa ki böyle olmaz o zaman görebilirsin+ -
DENEME SETTINGS>>>>"MOVIE MODE"
Backlight;35
Contrast;80
Brightness;0
Colour;0
Tint;0
Sharpness;0
3D Management;0
Colour Temp.;3
LED Backlight;ON(bu daima ON olacaktır!!!)
Black&White Level;0
Gamma;-8/-9
RES+;OFF
MPEG-NR;OFF
DNR;OFF
ActiveVision;ON
Film Stabilization;Smooth/Standard
bunu fazla kurcalamadım,sadece biraz baktım ama uygun Film bulamadığım için bıraktım,bugün bir ara vakit bulursam
HD-DVD den 1080p Filmlerde deneyeceğim!
++ -
Deneme Set.>MOVIE MODE-2.
Backlight;45
Contrast;85
Brightness;-2
Colour;-1
Tint;0
Sharpness;4
Col.Temp.;5
Auto Brightness Sensor;OFF
Black&White Level;0
Gamma;-7
ActiveVision;ON
Film Stabilization;Standard
++
"COLOUR" çalışmasına henüz başlıyamıyorum,çünkü renklerin verdiğim Deneme set.lerde oluşmasını/oturmasını
bekliyorum!
Çünkü SV de 3 farklı yerden Colour ayarları konumları vardır!!!
-Col.Temp;Offset/Gain ayarları
-3D-CMS;Base Colour ayarları
-Expert Mode;RGB-Tint ayarları
olmak üzere bir dolu ayar yeri vardır
Daha öncede yazdığım gibi bunlar çıplak gözle set edilemezler
elimde çeşitli kaynaklardan aldığım bazı settings ler var ama bunları girip denediğimde karşıma hep Vividçiler çıktı yaw
Ancak SV nin en büyük artısı genel olarak GreyScale+Colour ayarları oldukça doğru ve olması gereken seviyeye çok yakın geldikleri
için ben şimdilik bu 3 konumda olan Colour ayarları ile oynamıyorum!!!
Buna bilahare bakacağım Ok++
...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X