Şimdi Ara

Toshiba Format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar elimde bi arkadaşımın toshiba bilgisayarı var bilgisayara virüs girmiş anasayfayı değiştiremiyorum ve kayt defterini açamıyorum format atayım dedim kurtarma cd si yok ne yapabilirim yada nasıl format atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direknet -- 2 Şubat 2011; 21:16:00 >

• yardımlarınız! için sağolun dh üyeleri
  • bi kere trip yapmaya hakkın yok arkadas format atmayı bılıyorsun atayım dedıgıne gore format atmak ıstıyorsan varsa format cd sı yada dvdsı tak bılgısayara at yoksa dvdsını alacaksın aldıgında freedosmuydu ıcınde hangı sıstem vardı yaz bunları neyle format atmak ıstıyorsun xpmı vıstamı sevenmı hangısı
  • format atmayı biliyorum ama format cd si gönderilmemiş orjinal win7 yüklü + bendeki Win7 cd sini deniyorum hata veriyor sistem dosyalarınıda komple sildim artık şuan için yapacak bişeyim kalmadı başka bi cd bulup onu deneyeceğim artık
  • Merhaba,

Eğer internet bağlantısı olan 2. bir bilgisayarınız varsa panik yapmanıza gerek yok.

Öncelikle format atmayı istediğiniz Toshiba marka laptopun modeli nedir?

Format atmayı deneyip,başarılı olamadığınız Windows 7 cd'si,sizin kullanmakta olduğunuz laptopun recovery cd'si mi?
  • nasıl bır hata verıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: direknet

yardımlarınız! için sağolun dh üyeleri

kesinlikle yanlış bir cevap

burası senin emrine amede değil, herkezin bir işi gücü var gören zaten cevaplar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: joe-kr

quote:

Orijinalden alıntı: direknet

yardımlarınız! için sağolun dh üyeleri

kesinlikle yanlış bir cevap

burası senin emrine amede değil, herkezin bir işi gücü var gören zaten cevaplar

cok haklı kımse burda bırı soru sorsada cevaplasak dıye beklemıyor ısden gelen yemegını yer gecer bılgısayar basına oyun oynar programları kurcalar sonra forumlara bakar bu sıteye gırer gezerken bı soru sorulduys cevabnı bılıyorsa cevaplar

• fdisk yap... win xp dene d ye yüklemeyi dene olmadı c ye dene... c ve d yi birleştir tekrar format dene... fixboot fixmbr yap...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.