Şimdi Ara

Toshiba G900 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: benjamin_

tesekkur ederim kardeş, ama bende anlamadım dönüştürdügüm videolar bilgisayarımda sorunsuz çalısıyor ama alette sorun cıkarıyor, asıl anlamadığım ise aynı işlemi yaparak dönüştürdügüm videolardan bazısı sorun cıkarmazken buyuk cogunlugunun sorun cıkarması???

Enteresan ama seninde tahmin edebileceğin gibi bu gibi sorunları hardware değil WM6'ya maal etmek lazım. Sonuç olarak windows yani. Muhtemelen ilerki frimwarelerde düzeltilecektir. MP4'de zaten henüz yeni bir format sayılır. Dediğim gibi zamanla düzeltilecektir. Sen yine de diğer converterleri bi dene derim. Ben teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

quote:

tesekkur ederim kardeş, ama bende anlamadım dönüştürdügüm videolar bilgisayarımda sorunsuz çalısıyor ama alette sorun cıkarıyor, asıl anlamadığım ise aynı işlemi yaparak dönüştürdügüm videolardan bazısı sorun cıkarmazken buyuk cogunlugunun sorun cıkarması???

Enteresan ama seninde tahmin edebileceğin gibi bu gibi sorunları hardware değil WM6'ya maal etmek lazım. Sonuç olarak windows yani. Muhtemelen ilerki frimwarelerde düzeltilecektir. MP4'de zaten henüz yeni bir format sayılır. Dediğim gibi zamanla düzeltilecektir. Sen yine de diğer converterleri bi dene derim. Ben teşekkür ederim...

Cihazın en iyi oynattığı video formatını bulup ona çevirmek lazım videoları, mp4 de sorun oluyorsa xvid de, divx e çevrilebilir yada wm ye çevrilebilir videolar, değişik formatlara çevirerek deneyebilirsiniz.

• teşekkür ederim eleman ,gözümden kaçmış demek

tekrar saol büyük bi dertten kurtardın beni
  • dostlar buldum yüksek kalite cevirmemek gerekmiş videoları, ben denedim oldu artık sorun olmuyo, zaten yazılımlar alakalı oldugu belliydide,cunku bazı parcalar iyi bazıları kotu oluyodu, standartı yakaladım artık, bu arada ben ilk kez kullanıyom ondanmı bilmiyorum ama alet harika yaw :):):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkay27

teşekkür ederim eleman ,gözümden kaçmış demek

tekrar saol büyük bi dertten kurtardın beni

Ben teşekkür ederim.

quote:

dostlar buldum yüksek kalite cevirmemek gerekmiş videoları, ben denedim oldu artık sorun olmuyo, zaten yazılımlar alakalı oldugu belliydide,cunku bazı parcalar iyi bazıları kotu oluyodu, standartı yakaladım artık, bu arada ben ilk kez kullanıyom ondanmı bilmiyorum ama alet harika yaw :):):)

Süper bir alet hem fikiriz. ALLAH olmayanlarada nasip etsin. Bu arada sende bu convert olayını bize öğretirsen memnun oluruz...

• quote:

dostlar buldum yüksek kalite cevirmemek gerekmiş videoları, ben denedim oldu artık sorun olmuyo, zaten yazılımlar alakalı oldugu belliydide,cunku bazı parcalar iyi bazıları kotu oluyodu, standartı yakaladım artık, bu arada ben ilk kez kullanıyom ondanmı bilmiyorum ama alet harika yaw :):):)

Nasıl videolar akıcı ve net mi, mesela bir filmi izleyebiliyormusun karelenme, takılmalar falan olmadan, mp3 dinlerken ses kalitesi nasıl kulaklıkla veya kulaklıksız. Kulaklık girişi 3.5 luk mu yani standart kulaklıklar takılabiliyor mu, takılmıyorsa kötü benim için çevirici bulmam gerekir, ben mx300 kullanıyorum kulaklık olarak.
    Son olarak gsm özelliğine geçelim, karşıdan gelen ses ve giden ses net mi herhangi bir ses düşüklüğü kesinti hissettiniz mi telefonla görüşürken.
    Bazı cihazlarda bu bahsettiğim konularda sorunlara rastlanıyor, siz cihazı alan arkadaşlara sormak istedim.
    Aslında ben vatan da bugün alacaktım bu cihazı ama biraz daha beklemek istiyorum HTC tytn ve diğerleride piyasaya çıksın ondan sonra alıcam, tam bir karşılaştırma yapabilirim o zaman...

• G900'e ekran koruyucu almak istiyorum da. Fakat gittigidiyora vs baktım bariz bir ekran koruyucu yok G900 için. Ama değişik ekran ölçülerine uygun ekran koruyucular satılıyor. Acaba biz bu alete hangi boyda bir ekran koruyucu almalıyız. Kesin ve net bilgisi olan bir arkadaş var mı ?

Ve bir de:
    Diyelim ki Opera vs gibi bir uygulama açtık. Sonra Today'a tıkladık yada okey butonuna tıkladık ve Opera'yı aşağı attık yani artık o uygulama görünür değil. Ve başka bir uygulama ile iş yaptık sonra o diğer uygulamayı kapatıp önceden açtığımız Opera uygulamasına geri dönmek istiyoruz. Bunu nasıl yapacağız ? Yani aktif durumdaki uygulamaların listesini görerek dilediğimiz uygulamaya geçiş yapacağımız bir buton yada menü yok mu ? Arasıra cihaz ağırlaşıyor. Today->Settings->System->Memory'e bi girip bakıyorum bir yığın program açık durumda. Hepsini sonlandırınca alet rahatlıyor. Demek ki bizim çarpı yada ok butonu ile kapattığımız uygulamalar aslında kapanmıyor.

Gerekli bilgiye sahip arkadaşlar lütfen zahmet edip yardımcı olun. Teşekkürler...

• gözünü seveyim biri bana bu contact listte msn adreslerinin gözükmemesini söylesin,msn adreslerinden tel noları gözükmüyor btn liste doldu mail adresleri ile
  • quote:

Cihaz süper ben kullandıkça sevmeye başladım. Sadece contacts bölümü canımı sıktı biraz. Windows Live tabanını kullanıyor ve telefon defterinize tüm messenger listenizdekiler otomatik olarak ekleniyor. Messenger contakları ve diğer kayıtlar karışık duruyor. Filtreleme işlemleri var buraya kadar pek sorun yok lakin. Messenger accountunuzu sildiğinizde tel defterinizdeki o accounta ait tüm hesaplarda siliniyor yapmış olduğunuz değişikliklerde uçup gidiyor. Yurt dışı pda sitelerine bu sorunu windows live güncellemesi vs ile aşmayı başarmışlar. Ancak ben güvenemedim ona o yüzden bilgisayarda outlook veritabanına ekledim telefon defterimdekileri ve pda ile eşleştirdim. Bu saydede messenger accountumu silsem başka bir hesaptan oturum açsam bile tefon defterimden outlook accountları silinmiyor sadece o messengere ait kayıtlar uçuyor taa ki yeniden o msn accountu ile hesap açana kadar.

Daha önceden yukarıdaki bilgileri yazmıştım. Şimdi birde şöyle bir çözüm var. Kendin eklediğin kullanıcıları bir kategori oluşturup ona üye et. Daha sonra kontaklarını açtığında orada menüde filtrele var ordan sadece o kategoriyi seç ve sadece o katagoridekiler gözüksünler. Messenger kontakları o kategoride olmadığı için orada görünmeyecektir.

• Merhaba Arkadaşlar,

Bu aletin için geforce 5500 grafik işlemcisi var görünüyor ama bir şekilde aktif değil gibi. Bir forum sitesinde içini açmışlar gerçektende nvidia geforce 5500 işlemcisi var. Bir numara olmasın diye registry ayarlarına da girdim. gerçekten ekran driver'ı nvidia.dll olarak olarak görünüyor.

İnterneti çok karıştırdım ama genelde herkes bir yanıt bulabilme çabasında hep beraber baksak daha hızlı buluruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Merhaba Arkadaşlar,

Bu aletin için geforce 5500 grafik işlemcisi var görünüyor ama bir şekilde aktif değil gibi. Bir forum sitesinde içini açmışlar gerçektende nvidia geforce 5500 işlemcisi var. Bir numara olmasın diye registry ayarlarına da girdim. gerçekten ekran driver'ı nvidia.dll olarak olarak görünüyor.

İnterneti çok karıştırdım ama genelde herkes bir yanıt bulabilme çabasında hep beraber baksak daha hızlı buluruz :)

Bende henüz yok cihazdan yılbaşından sonra alıcam inşallah, htc tytn ii ile g900 arasında gidip geldim hep, ekran yüzünden g900 ağırlıkta.

Youtube da, g900 ve htc tytn ii yi karşılaştırmışlar bir çok yönden videoları izledim. Orada, belirtilen video oynamada vs. grafik işlemci gerektiren yerlerde htc nin ve n95 in gerisinde kaldığını söylüyor.
    Belki sebeb bu yüzdendir, grafik işlemci aktif değilse yani...

Mesela burada, http://www.youtube.com/watch?v=IAu9-fzbVNo

Yine başka bir video da ekran çözünürlüğünün ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Kararsız kalmamtaki nedenler işte...

• arkadaşlar video goruntusu filan iyi ama cihazda bi tutukluk var, yani tam performans alamıyormuyum nedir? video oynarken sorun yok ama cihaz yavaşlıyo epeyce, tabi bunlar normalmi ben onu bilemem cunku daha once boyle bisey kullanmadım, telefon olayını ben sevmedim acıkcası, cok geri planda kalmış bence, herşey karman çorman,ses olayına gelince, sanki eski sony ericsson telefonum cok daha iyidi bunda duymkata zorluk cektim,şuda var konusmlarımda hep dısardaydım belkide ondandır:) işin ozu bence cihaz guzel ama yazılımsal problemler var, cok cok iyi dusunulmemiş, tabi bunlar benim fikirlerim ama en azından donanımsal bir sorun goremedim bu guzel bence:) klavye olayı filan manyak zaten, konusmaya gerek yok:)

convert olayı; mp4 formatına cevirirken yuksek kalite ceviri yapmayın standart olsun alet kasıyo walla:)
  • ben de bayramın son günü %15 indirimden yararlanarak vatan bilgisayardan aldım g900ümü.
    ilk kez böyle bir cihaz kullanıyorum.kurcalıyorum sürekli çözmeye çalışıyorum.

öncelikle telefon özelliği çok kaliteli geldi bana.karşı taraftan gelen ses çok net.telefon özelliği tatmin etti diyebilirim.

internete giremedim henüz.wireless ağ bulamadım daha açık olarak.yarın alışveriş merkezlerinde denemeyi düşünüyorum.ama gprs üzerinden internete girme işini başaramadım.turkcell sitesinden de baktım.cihazın ayarlarını istedim kısa mesajla fakat cihaz yeni olduğundan ayarları daha yok galiba turkcell bünyesinde.ben de yapamadım.o konuda aydınlatırsanız sevinirim.

şu ana kadar ppc kullanmadım ama hızı bana gayet iyi geldi.şuana kadar bi takılma falan yaşamadım.çarpı işaretine basınca uygulamalar tam kapanmıyor yalnız.memory menüsünden açık uygulamalara bakıp ordan kapatıyorum.başka yolunu henüz bulamadım.

ses kalitesi,mp3,vidyo oynatımı da çok hoşuma gitti.ekran çözünürlüğü ve parlaklığı zaten muazzam.bu da vidyo oynatmada net görüntü sağlıyor.

usb host özelliğini de denedim.flash belleğimi bağladım direk tanıdı ve içindeki verileri rahatça görebildim.yararlı bi özellik olmuş bu da.

klavyesi çok sağlam.dokunmatik ekranı da sorunsuz çalışıyor.

şuana kadar kullanabildiğim tüm özellikleri çok güzel cihazın.

bir an önce interneti denemek istiyorum.internet ayarlarını yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

teşekkürler.gözüme çarpan yeni şeyleri de paylaşacağım sizlerle...

• Merhaba sanıyorum MMS ve GPRS ayarlarını başka soranlar da olmuştu. Aşağıdaki dosyayı indirin ve size uygun olan operatörün dosyasını usb kablo ile PDA nızın Windows klasörüne yollayın ve File Explorer programı ile dosyanın olduğu yola gidip üzerine tıklayarak sisteminize yükleyin. Ayarlarınız otomatik olarak yüklenecektir.

MMS & GPRS Ayarları

http://www.multimedya.com/toshiba/docs/G900_MMS.rar

Ve ben hala aşağıdaki sorularıma yanıt arıyorum:
    quote:

G900'e ekran koruyucu almak istiyorum da. Fakat gittigidiyora vs baktım bariz bir ekran koruyucu yok G900 için. Ama değişik ekran ölçülerine uygun ekran koruyucular satılıyor. Acaba biz bu alete hangi boyda bir ekran koruyucu almalıyız. Kesin ve net bilgisi olan bir arkadaş var mı ?

Ve bir de:
    Diyelim ki Opera vs gibi bir uygulama açtık. Sonra Today'a tıkladık yada okey butonuna tıkladık ve Opera'yı aşağı attık yani artık o uygulama görünür değil. Ve başka bir uygulama ile iş yaptık sonra o diğer uygulamayı kapatıp önceden açtığımız Opera uygulamasına geri dönmek istiyoruz. Bunu nasıl yapacağız ? Yani aktif durumdaki uygulamaların listesini görerek dilediğimiz uygulamaya geçiş yapacağımız bir buton yada menü yok mu ? Arasıra cihaz ağırlaşıyor. Today->Settings->System->Memory'e bi girip bakıyorum bir yığın program açık durumda. Hepsini sonlandırınca alet rahatlıyor. Demek ki bizim çarpı yada ok butonu ile kapattığımız uygulamalar aslında kapanmıyor.

Gerekli bilgiye sahip arkadaşlar lütfen zahmet edip yardımcı olun. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 26 Aralık 2007; 9:27:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: berkay27

gözünü seveyim biri bana bu contact listte msn adreslerinin gözükmemesini söylesin,msn adreslerinden tel noları gözükmüyor btn liste doldu mail adresleri ile

Bununda cevabını buldum sanıyorum hem de çok basitmiş:
    Öncelikle MSN adresini PDA'ndan sil bunun için yapman gereken. Messengerdeyken menüye tıkla ve Windows Live yazısına tıklayarak Windows Live penceresini aç ve Sağ alttaki "Menü"ye tıkla açılan listeden "Account Options"a tıkla orda da 2. seçenek olan "Switch Windows Live ID yazısına tıklayıp messenger accountunu sil. Korkma rehberinden sadece Messengera ait girdiler ve PDA'ndan messenger hesabın silinir.

Daha sonra yeniden messenger accountunu sistemine kurmalısın. Bunun için de MSN adresini PDA'na kayıt ederken 4. adımda(Yeşil ışık 4. alandayken) "Choose among the following options:" penceresinde ki "Merge dublicates contacts" ve üstündeki "Store Windows Live Contacts in your mobile phone's contact list" yazılarındaki tikleri sırayla kaldır. Ve messenger kaydını tamamla. Artık MSN kontaklarının telefonun kontak listesine eklenmediğini göreceksin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

• çok teşekkürler.

quote:

Merhaba sanıyorum MMS ve GPRS ayarlarını başka soranlar da olmuştu. Aşağıdaki dosyayı indirin ve size uygun olan operatörün dosyasını usb kablo ile PDA nızın Windows klasörüne yollayın ve File Explorer programı ile dosyanın olduğu yola gidip üzerine tıklayarak sisteminize yükleyin. Ayarlarınız otomatik olarak yüklenecektir.

MMS & GPRS Ayarları

Ve ben hala aşağıdaki sorularıma yanıt arıyorum:
    quote:

G900'e ekran koruyucu almak istiyorum da. Fakat gittigidiyora vs baktım bariz bir ekran koruyucu yok G900 için. Ama değişik ekran ölçülerine uygun ekran koruyucular satılıyor. Acaba biz bu alete hangi boyda bir ekran koruyucu almalıyız. Kesin ve net bilgisi olan bir arkadaş var mı ?

Ve bir de:

• Eleman, ekran koruyucu bu telefon için gerçekten olması gereken birşey.bugün doğubank a bir bakacağım.eğer uygun birşey bulursam haber veririm sizlere de.umarım bulurum.

bu arada gprs ayarları için çok teşekkürler.hallettim internet işini de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkosar41 -- 25 Aralık 2007; 12:00:20 >
  • Arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda TOSHIBA G500 yada TOSHIBA G900 arasında kaldım.. İki cihaz arasında yaklasık 270 YTL fark var..Bana öyle farklılıklar söyleyin ki aradaki bu fiyat farkını unutabileyim İki model arasındaki farklılıklar nelerdir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda TOSHIBA G500 yada TOSHIBA G900 arasında kaldım.. İki cihaz arasında yaklasık 270 YTL fark var..Bana öyle farklılıklar söyleyin ki aradaki bu fiyat farkını unutabileyim İki model arasındaki farklılıklar nelerdir ?

Sadece bir tanesini söyleyeyim 800*480 ekran çözünürlüğü. Yetmez mi ?
  • G 500 WM 5 kullanıyor G 900 WM 6. G 500 ün ekran çözünürlüğü 240 x 320, G 900 ün 800 x 480 piksel , ekran g 500 de 2.3 inch iken G 900 de 3 inch ve dokunmatik. Topikteki arkadaşlar bir de grafik işlemcisi olduğunu söylüyor.Ayrıca yatay slider kapak mevcut. Bunların dışında G 500 bir smartphone, G 900 PDA phone.
    Bu özellik farkarına göre fiyat farkı normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahiro -- 25 Aralık 2007; 14:09:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.