Şimdi Ara

toshiba HD dvd player hd-e1 nasıldır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba HD dvd player hd-e1'i 900ytl ye almak mümkün. bu paraya daha iyi birşey olabilir mi?
    görüşleriniz lütfen...

• Ben USA modeli A2' yi kullanıyorum oldukça memnunum. Kesin tavsiye ederim. Dikkat edeceğiniz tek şey Region Free değildir DVD olarak. HD-DVD' de ise standardın speclerinde zaten Region Coding yok dolayısıyla bu açıdan fark etmiyor. HD-DVD' nin en büyük avantajı bence zaten Region Free olması. Benim gibi seyehat een sağdan soldan film alan biriyseniz iyi oluyor. Blueray' de bu iş şu anda imkansıza yakın.

Bu arada hemen aşağıdaki kullanıcı izlenimleri diye bu playere özel topic varmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcaprica -- 14 Ağustos 2007; 19:27:04 >
  • Bence iyi fiyat,
    ve çok güzel cihaz, kullandığım için yazıyorum,
    daha paketi açarken üst düzey bir cihaz aldığını hissediyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: aaman00

toshiba HD dvd player hd-e1'i 900ytl ye almak mümkün. bu paraya daha iyi birşey olabilir mi?
    görüşleriniz lütfen...
  • arkadslar bıse sorucam hd dvd player pc ıcın normal dvd gıbı varmı yada bluray pc ıcın..ve fıyatları yaklasık ne kadardır..
  • daha yok sayılır, yani piyasada bulman zor ve zaten 100o ytl civarında fiyatıvar,
    henüz alınabilir değil.
  • saol dostum 2010 u bulur gıbıme gelıyo ucuzlaması yaygınlaşması..baksanaıza oyunlarda dvd sayısı 2 oldu 3 olur 4 olur bu cd gıbı oldu enınde sonunda gecılıcek ya hd dvd ye ya bluray e bakalım bekleyıp gorelım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

arkadslar bıse sorucam hd dvd player pc ıcın normal dvd gıbı varmı yada bluray pc ıcın..ve fıyatları yaklasık ne kadardır..

Toshiba'nın bu konudaki açıklamasını aşağıda okuyabilirsiniz. Fiyatı için toshiba ile görüşebilirsiniz sanırım

"
    TOSHIBA, Notebook PC’ler İçin İlk HD DVD Yeniden Yazılabilir ( Re-Writable ) Sürücüsünü Duyurdu
    HD DVD’nin Görselliğini Yeniden Kaydedilebilir Medyanın Esnekliğiyle Birleştiriyor

İstanbul, 25 Temmuz 2007 – TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. Bugün, notebooklar için dünyanın ilk ince yeniden yazılabilir HD DVD sürücüsünü duyurdu. Yeni SD-L912A sürücüsü ile Toshiba, ev ve ofis notebook kullanıcılarına, high definition içeriğin tam görselliği ile yeniden yazılabilir HD DVD medyanın esnekliğini sunan yeni nesil HD DVD kalitesine erişim sağlıyor.

Ofis kullanıcıları için, bu yeni yeniden yazılabilir bu sürücü, PC harddiskinden high definition yüksek kapasiteli verilerin yedeklenmesi için kullanılabilir. Tek ve çift katmanlı HD DVD diskler piyasada mevcuttur ve sırasıyla 15 GB ve 30 GB kapasite sağlamaktadırlar. 51 Gb’a kadar kapasite sağlayacak üç katmanlı HD DVD diskler ise 2007’nin sonunda piyasada olacaktır.

Ev kullanıcıları için ise, SD-912A high definition yayınların izlenmesi ve kaydedilmesi için mükemmel bir çözümdür. Öncü yayın analisti Screen Digest’e göre 2010 yılına kadar Avrupa’da yaklaşık 100 adet HD kanal olacak ve 11 milyon ev, HD içeriğe ulaşabilecek¹.

Ilave olarak, HD DVD ve mevcut DVD’ler aynı fiziksel yapıda olduğundan, bu sürücü HD DVD-R diskleri okuyup yazarken, standart DVD ve CD diskler için yüksek performanslı ve yüksek hızlı okuma – yazma olanağı sunacak.

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Genel Müdürü Aytaç Biter: Yeni sürücümüz yüksek kapasiteli depolama, kaliteli ses / görüntü ve yeniden yazılabilir formatın esnekliğini sunan mükemmel bir bileşimdir.” diyor ve ekliyor “ Notebook kullanıcıları çok yakında gerçek anlamda zengin bir high definition video deneyimi yaşayacaklar. “

-------------------------------
    ¹KAYNAK: Screen Digest, 2007:http://www.screendigest.com/reports/06highdeftv/readmore/view/html

Temel Özelikler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Full HD Media Player
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu bızı asar dostum neyse saol bılgı ıcın sanırım 2010 da ancak bıze gelır dusunun komba dvd rom lg nın 30 dolar aldım bu sıstemler 1000 dolar ancak 2010 da..saygıalr
  • Aslında toshiba uluslararası olarak bunu çok önce duyurmuştu, fiyatı da X-BOX un HD-DVD ROM eklentisine bakıldığında(200 $) çok uçuk olmamalı bence.
    Zaten X-BOX ın kide Toshiba üretimiydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.