Şimdi Ara

TOSHIBA L855-14P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba L855 14P bilgisayarini 2300 TL ye almayi dusunuyorum. Bu konuda yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. Bu fiyata alinir mi?

Simdiden tesekkurler

Ozellikler.
    Windows 8 64 bit (önceden yüklenmiş)
    Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i7-3630QM İşlemci
    750 GB
    Buz Mavisi Renkli ve Fırçalanmış Alüminyum Görünümlü Kaplama, siyah klavye
    4,096 (1x) MB
    DDR3 RAM (1.600 MHz)
    AMD Radeon™ HD 7670M Ekran Kartı (2 GB bağımsız bellek)
    maksimum ömür : up to 3h00min (Mobile Mark™ 2012)
    ağırlık : Şu ağırlıktan başlar: 2,3 kg
    G x U x Y : 380,0 x 242,0 x 32,55 mm

Detay icin: http://www.toshiba-turkey.com/laptops/satellite/l855/satellite-l855-14p/

• Donanımı çok iyi ama barındırdığı ekran kartı, fiyatına göre çok düşük kalmış. Amd 7670m, orta segmentte oyunları , orta ve yüksek ayarlarda oynatabilecek bir kart. Fakat muadillerine bakınca çok düşük kalıyor. Uzun vadede de yetersiz kalabilir. Alternatif olarak asus n56vz, lenovo y500 gibi ürünleri öneririm.

http://www.teknosa.com/urunler/125032377/asus-n56vz-s4257h-notebook

Turuncu indirimle, 2300-400 tl arasında alınabilir. Toshibayla aynı konfigürasyona sahip ama ekran kartı daha yüksek ve 16gb ram mevcut. Y500 de önümüzdeki günlerde stoklara gelebilir.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

- Ekran kartları performans sıralaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 25 Ocak 2013; 21:07:52 >

• Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim buna gore tekrar degerlendirecegim
  • Gerçekten güzel fiyat ben şuan 2500 tl ye buldum güzel bilgisayar. Ama Asus 'da güzelmiş.
  • bilgisayarı 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum.hiç ama hiç memnun değilim.paranızı boş yere çöpe atmayın.aldığım andan itibaren servisten çıkamıyoruz.menteşe sorunu oluyor sürekli.dün gold bilgisayarda gördüm ordaki bilgisayarı incelediğimde ondada menteşe sorunu vardı.kasaları ağır olduğu için menteşeler kasayı taşıyamıyor ve çatlıyor.üst üste yaptırmama rağmen (servis ücretli yapıyor,garanti kapsamına almıyorlar) tekrar tekrar çatladı.bilgisayarımı çok titiz kullanırım hala jelatinleri üstündedir.ek olarak da lcd ekranımın sol kısmında açılma var.bu gold daki bilgisayardada vardı.ordaki çalışanlara sorduğumda üretim hatası var dedi.garanti süremde bitti zaten varkende bir işe yaramıyordu

• Ben mesajı yayınladığımdan ve aldığım bilgilerden sonra bilgisayarı almıştım. Problemleriniz en kısa zamanda çözülür umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SormaGitsin

bilgisayarı 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum.hiç ama hiç memnun değilim.paranızı boş yere çöpe atmayın.aldığım andan itibaren servisten çıkamıyoruz.menteşe sorunu oluyor sürekli.dün gold bilgisayarda gördüm ordaki bilgisayarı incelediğimde ondada menteşe sorunu vardı.kasaları ağır olduğu için menteşeler kasayı taşıyamıyor ve çatlıyor.üst üste yaptırmama rağmen (servis ücretli yapıyor,garanti kapsamına almıyorlar) tekrar tekrar çatladı.bilgisayarımı çok titiz kullanırım hala jelatinleri üstündedir.ek olarak da lcd ekranımın sol kısmında açılma var.bu gold daki bilgisayardada vardı.ordaki çalışanlara sorduğumda üretim hatası var dedi.garanti süremde bitti zaten varkende bir işe yaramıyordu

Toshiba alıcak arkadaşlar okur belki bilgilenir, bende 2 seneyi geçkin kullanıyorum senin yaşadığın tüm dertleri fazlasıyla yaşadım, hele ki izmir toshiba yetkili servis kadar rezil rüsva bir servis görmemişimdir, bilgisayarı bozup gönderdiler sakın ama sakın toshiba alıcaksanız bile gözünüzü karartıp, başına bir iş gelirse istanbuldaki servise gönderin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivilin

quote:

Orijinalden alıntı: SormaGitsin

bilgisayarı 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum.hiç ama hiç memnun değilim.paranızı boş yere çöpe atmayın.aldığım andan itibaren servisten çıkamıyoruz.menteşe sorunu oluyor sürekli.dün gold bilgisayarda gördüm ordaki bilgisayarı incelediğimde ondada menteşe sorunu vardı.kasaları ağır olduğu için menteşeler kasayı taşıyamıyor ve çatlıyor.üst üste yaptırmama rağmen (servis ücretli yapıyor,garanti kapsamına almıyorlar) tekrar tekrar çatladı.bilgisayarımı çok titiz kullanırım hala jelatinleri üstündedir.ek olarak da lcd ekranımın sol kısmında açılma var.bu gold daki bilgisayardada vardı.ordaki çalışanlara sorduğumda üretim hatası var dedi.garanti süremde bitti zaten varkende bir işe yaramıyordu

Toshiba alıcak arkadaşlar okur belki bilgilenir, bende 2 seneyi geçkin kullanıyorum senin yaşadığın tüm dertleri fazlasıyla yaşadım, hele ki izmir toshiba yetkili servis kadar rezil rüsva bir servis görmemişimdir, bilgisayarı bozup gönderdiler sakın ama sakın toshiba alıcaksanız bile gözünüzü karartıp, başına bir iş gelirse istanbuldaki servise gönderin.

iStanbul Servisi de aynı. Zaten benim gittiğim Servis Altunzadede bulunan Ana merkez Servisi. Anlayacagınız Yer, Şehir vs fark etmişyor. Sorun had safhada çözüm ise yok.

Toshiba, Alma ! Pişman Olma!

• Bu ürünü 3 senedir kullanıyorum . Bu güne kadar yaptığım tek masraf oda sorun sayılırsa bataryasını değiştirdim. Bunun sebebide dengesiz ve düzensiz elektrik. 3 senedir bilgisayar birkere olsun mavi ekran dahivermedi . Bilgisayar kullanmayı blmeyen insanların eline Msi Monsterda versen iki günde pert eder . Performans olarakta bilgisayarımda oynadığım oyunların en küçüğü MMORPG tarzı skill 2 , bilen bilir gereksinimlerini , battlefield 4 , arma 3 , cod tüm seri , project cars , euro truck smilator en fazla oynadığım oyunlar . Bu oyunları ultra olmasada yüksek ayarlarda oynayabiliyorum . Arkaplanda işlem gücü olarkta hertürlü işimi halledebiliyorum . Oyunu bırakmadan önce Online Silkroad oyununa 6 karakter girip oyunuyordum . Bana göre Toshibanın hala alınabilecek bir makinesi . Yeni nesil toshibaları bende beğenmiyorum . Karar senin. Şu an hala kullanmaktayım bilgisayarı nasip olursa ultra masa üstüne geçicem kısa zmanda . 3 senelik bir bilgisayar olmasına rağmen Teknosadan kasko dahil 2500 tl ye almıştım şu anda 1700 1800 tl ye isteyenler var. Ama dediğim en önemlisi bilgisayarı kullanmayı bilmek . Sen GÜncelleme yapma optimizasyon yapma bios güncelleme , işten anlamayan kendine bilgisayarcı diyen tabiri caizse bakkal amca cafecilere bilgisayarı verirsen sonuçlarına katlanırsın.

• 8 senedir 8 gb ramli modelini kullanıyorum. hala gayet iyi çalışıyor. adamlar yapmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.