Şimdi Ara

Toshiba Laptop Power sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Toshiba A500-19W markalı laptopa sahibim. Sorun şarj kablosunu taktıgım zaman batarya ışıgı yanıp sönüyor biraz araştırdım, bataryanın bitik oldugu gibi sonuclarla karşılaştım yada bi kısa devre olabilir. Lakin laptopu bataryasız çalıştırmaya kalktığımda çalışıyor 3 yada 5 dk sonra çat diye elektriği kesiyor içini açıp bakınca power anahtarı gibi bi bölüm var anakarta bağlı, oradaki kırmızı kablonun yanık ve sanki paslanmış renge sahip ayrıca içeriye dogru giren kabloda yanık gibi ve sorunun bundan kaynaklandıgını düşünüyorum.Sizcede sorun bununla alakalımıdır ? teşekkür ederim.
    Anahtarın üzerinde ki yazı JWT 3a
     Toshiba Laptop Power sorunu Toshiba Laptop Power sorunu Toshiba Laptop Power sorunu Toshiba Laptop Power sorunu Toshiba Laptop Power sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf06 -- 6 Mart 2016; 12:32:21 >

• hocam büyük ihtimalle bataryan bitik.Yazdığın problemler onun işaretçisi.Ayrıca resimlerden çok iyi göremedim fakat gördüğüm kadarıyla fabrika çıkışı soketlere eritilen mühüre benziyor o eğer öyleyse korkulacak bişey yok daha net resimler olsaydı daha iyi olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.