|
Toshiba laptop wifi kart değişimi
-
-
Merhaba, wifi yükseltme mi yaptın? Eğer aynı/benzer model değiştirdiysen sorun olmaması lazım. Diğer türlü Wifi 6'ya vs geçmek istediysen anakartın desteklemeyebilir.
1. Aygıt Yöneticisindeki eski driverı komple kaldır, yeniden başlat. (belki görünmüyordur, Görünüm > Gizli aygıtları göster ile tamamen gör.)
2. Yeni kartına doğru driver bulduğuna emin misin? Donanim Kimliklerini burada paylaşırsan yardımcı olabiliriz belki.. Aygıt Yöneticisinde > Yeni sürücüne Sağ tıkla > Özellikler > Ayrıntılar > Donanım Kimlikleri > En başta yazan en kapsamlı olan, ona sağ tıkla kopyala > Foruma yapıştır.
-
WiFi 6 değil de wifi 4 5 ghz Dual bant için değiştirdim bilgisayara yeni SSD takip format attım ama yeni wifi kartını hiç bir şekilde Windows üzerinde aktiflesmiyor gibi ama aygıt yöneticisinde hiç sıkıntı yok aygıt düzgün çalışıyor diyor driver konusunda da sıkıntı yok başka bilgisayarda taktığım zaman çalışıyor broadcom bcm43142 işimi bu şekilde şu an takılı olmadığı için yazmadım takip yazarım tekrar -
Microsoft Update Kataloğu yukardan ilk üçü dene
-
Evet @potti34 'ün dediğini uygula.
Bu arada araştırırken ne buldum, birisi Linux ortamı için demiş ki açık kaynak driverın imzası olmadığı için UEFI secure boot engelliyor, o nedenle BIOS'tan secure boot seçeneğini kapayıp dene. Kaynak:
https://askubuntu.com/a/1272460
Eğer sürücünü Bitlocker'la vs şifrelemediysen, dene bakalım Bios'ta..
Edit: Yazdığını bir daha okudum, sürücünün göründüğünü ama çalışmadığını söylemişsin. Windows + R yap ncpa.cpl çalıştır. Burada adaptörün görünüyor mu? Devre dışı ise etkinleştir vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 11 Kasım 2022; 20:50:13 >
-
Bunu da dememiştim yine aynı degisen birsey olmadi -
Şifreleme yapmadım secure boot kapalı ncpa.cpl yi çalıştırıp bakayım
Benzer içerikler
- java error code 1603
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- tp link modem arayüz
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- root kaldırma
- 0xc00007b hatası çözümü
- video boyutu küçültme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- komut istemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X