Şimdi Ara

Toshiba notebook'un wireless düğmesi bozuldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebookumun wireless düğmesinde sorun var, çok uğraşıyorum açmak için. Malum her bilgisayarı açtığımda ona basmak durumundayım wirelesse bağlanmak için ve kısa bir süre sonra hiç çalışmayacak hale gelir büyük ihtimal, garantiside doldu zaten. Acaba wirelessi açmanın başka bir yolu yokmudur, klavyeden bi kısayol falan, yoksa sadece o tuşamı bağımlı. f8'de wireless işareti var ama basıyorum tık yok, bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

• benimkimde hep açık genelde gördüklerimde otomatik açılıyor, ağ bağlantısından aktif etmen mümkün oması gerek.

olmadı HB de 25 tl ye 150n ( laptoplardakinden 3 kat iyi ) Netmaster USB WİRELLES adaptör al.
  • yok otomatik açılmıyor bende, bilgisayarı her açtığımda basmam gerekiyor. Ağ bağlantılarından nasıl yapılıyorki, anlatırsan iyi olur.
  • Bilen kimse yokmu arkadaşlar ?
  • başlat - denetim masası - AĞ BAĞLANTILARIM ın SS ini eklermisin?

orada yerel ağ bağlantısı + kablosuz ağ bağlantısı olur onu etkinleştir,

ayrıca zaten yapılamadığına kesin karar verilirse ( olumluz olursa ) 150n netmaster 25tl bir araştır göreceksin çok çok iyi , her yerde kullanma imkanında var.
  • onların ikiside etkin zaten. Benim sorunum o değil. Benim laptopta wirelessi açmak için klavyeden bağımsız küçük bir tuş var, o tuş bozulmak üzere tam basmıyor, zor açıyorum. Ag baglantısıyla alakası yok. O tuşa basınca turuncu bi ışık yanıyo yani wirelessin etkin oldugunu gosteriyo. Ben pcyi her açtıgımda o tuşa basıp wirelessi açmak zorundayım internete baglanmak için. O dediğin aletide alsam yinede o tuşa basıp wirelessi etkin hale getirmem lazım aletin çalışabilmesi için. Ki zaten ona gerek yok gayet guzel baglanıyorum ama işte tuş tamamen bozulmak uzere acaba o tuşu kullanmadan wirelessi açmanın bi yolu yokmu klavyede bi kısayol falan yada bilgisayarı açtıgımda wirelessinde otomatik açılmasını sağlayacak bi ayar, bana bu lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.