Şimdi Ara

toshiba p755-10j dokunmatik tuşlar çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ses artırma azaltma, wirelessı açma gibi tuşlar dokunmatikti bilgisayarımda , 2 gündür bu tuşlar çalışmıyor acaba ayarıyla filan oynamış olabilir miyim yanlışlıkla , ne önerirsiniz?

• Toshibanın resmi sitesine girip ilgili driveri kurmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

Toshibanın resmi sitesine girip ilgili driveri kurmanı öneririm.

o driverın yüklü olması lazım , yüklü olmasaydı daha 2 gün öncede kullanamazdım gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Garantisi varsa ugraşmayın gönderin daha büyük sıkıntılara yol açabilir.

garantisi var , zaten çözemezsem garantiye götüreceğim ama sorunun donanımsal olmadığını düşünüyorum yani yazılımda ayarıyla oynamış olabilirim .denetim masasından ilgili bölümü bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim
  • yukarı
  • yukarı
  • Bu işlemleri FN + kullanmak istediğin özelliğin tuşuna basarak bir dene, bendeki Toshibanın fonksiyon tuşları öyle çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Bu işlemleri FN + kullanmak istediğin özelliğin tuşuna basarak bir dene, bendeki Toshibanın fonksiyon tuşları öyle çalışıyor.

öyle yapabiliyorum tabi ama dokunmatik tuşları kullanmak daha pratik.ne önerirsiniz?
  • Bahsettiğimden başka bir yolu varmı bilmiyorum, ben pek kullanmamakla birlikte gerekir ise dediğim gibi yapıyorum, benim laptop 2 yıllık belki de bendekinde o özellik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 10 Ocak 2012; 0:07:57 >
  • Aynı bilgisayarı kullanıyorum. Sorunu çözmediysen valupackage gibi bir sürücü olması gerek. Toshibanın sürücü sitesi açık olmadığı için tam isim veremeyeceğim.
  • Touch Pad driver ni yukle pc yeniden baslat ses acip kapamanin yanindaki led isigi acma butonuna dokun duzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.