Şimdi Ara

TOSHİBA PORTEGE M200 FORMAT ATMAK İCİN YARDIM EDİN PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde toshibanın portege m200 tablet pc si var üstünde cd-dwd okuyucu yok usb dvd wrt var ama acılısta usb den boot olmuoyr biosta her türlü ayarı yaptım usb den baslat secenegi yok zaten cd den baslatı saeciyorum ama olmuyor bu konuda yardıma ihtiyacım var simdiden herkese tesekkürler

• eğer dvd writer usbden bağlı ise sen cdden başlat dersen tabiki de olmaz.Çünkü orada usb aygıtınbdan boot ettirebilirsin.
    Biosda boot device priorty kısmında usb yok ise removable device var mı?
    Eğer o da yoksa neler var?Bios update yapmayı düşünebilirsin.
  • dedigin secenekler yok malesef hiç bişekilde bot etmiyor. usb den bot secenegi yok biosta
  • Hocam usb ya da removable device yok ise ya bios update yapıcan belki o zaman gelebilir ya da bilgisayar açılıyor ise 1gblık hdd den fat32lik bir kısım ayırıcaksın.xp kurulum dosyalarını oraya koyacaksın.floppy ile boot edeceksin.hdd deki setup dosyasını gösterip kurulum yapacaksın.başka alternatifin yok
  • fdd de yok pc de hiçbi şekilde boot edemiyorum malesefaklıam gelen herseyi deniyorum tek tek daha cözüm olmadı bu arada önerilerin icin tesekkürler
  • O zaman tek seçeneğin kalıyor hocam.O da landan format atacaksın :)
    http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1278183&page=1
    bu sayfada senin sorununun aynısı var ve bu alet her external cd dvd sürücü ile format yemiyor malesef.
    zaten sanırsam elinde bir recovery cd/dvd si var.Landan boot ettirip bu recovery cdsini göstermen gerekecek.
    Kolay gelsin.

Landan bootu bir başka pcyi bu alete bağlayıp deneyebilirsin.Bir de bunun yanında ethernetten giriş yapılan hddler var external.Mac adresi oluyor.
    Böyle bir hdd bulup recovery dvd ni bu aletin içine gömüp yine landan boot ile bunu kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 21 Mayıs 2008; 14:04:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.