Şimdi Ara

TOSHIBA RAS 13 SKVR vs MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son olarak bu 2 model arasında kaldım.
    TOSHIBA RAS 13 SKVR 2200 peşin
    MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA 1960 peşin

Performans açısından çok ciddi farklar varmıdır? Elektrik tuketimleri nasildir. Arada 250 YTL gibi bir fark var. Hangisini almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Saygılar.

• naptın birader 1960 lira ME 12 lik için heavy de aynı kalite cihaz ki 2009 modeli 1.650 mertebesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eina -- 12 Ağustos 2009; 15:07:53 >
  • bence klimanın endüşük yaktığına göre değil en yüksek tüketimine göre al
    alt değerlerde nefesin kadar hava üfler bide satıcıyla kesim yap elektirik degerleri tutmazsa iade edeceğini söyle
    kesim yapmadan sakın alma ben endüsük değere göre aldıgım için pismanım 2500 tl param gitti
    klma takılırken ya saatinden kendin dakika tutup ölç yada elektirikçiye endüsük ve enyüksek elektirik değerlerini ölçtür
    yoksa faturaların altından kalkamazsın
    bide agız sıcaklıgı 55C den az olmasın
    biraz daha paran varsa en fazla 1250 watt yiyen daıkın al yada demirdöküm 12000 lik al
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzcu

bence klimanın endüşük yaktığına göre değil en yüksek tüketimine göre al
    alt değerlerde nefesin kadar hava üfler bide satıcıyla kesim yap elektirik degerleri tutmazsa iade edeceğini söyle
    kesim yapmadan sakın alma ben endüsük değere göre aldıgım için pismanım 2500 tl param gitti
    klma takılırken ya saatinden kendin dakika tutup ölç yada elektirikçiye endüsük ve enyüksek elektirik değerlerini ölçtür
    yoksa faturaların altından kalkamazsın
    bide agız sıcaklıgı 55C den az olmasın
    biraz daha paran varsa en fazla 1250 watt yiyen daıkın al yada demirdöküm 12000 lik al

sonsuzcu deil şakacı yahu

• quote:

BEN KLİMA ALMAK İSTEYENLERİ UYARIYORUM
    TÜKETİCİYİ YANILTAN KLİMACILARIN AÇIKLARINI SÖYLÜYORUM SENDE

SAKIN BİR ELEKTİRİKÇİYE KLİMANIN KATOLOG DEĞERLERİNİN DOĞRULUĞUNU OLÇTÜRMEDEN ALMAYIN DE
    AYRICA ÇÖZÜM BULAMAZSANIZ SANAYİ BAKANLIĞINA DİLEKÇE YOLLAYIN HAKKINIZI ARARSINIZ

bende senin atmadığına inanayım ben satıcı değil tüketiciyim
    evrakta gönderirim korma ama baska insanlar kazıklanmasın

katalog değerlerinin doğruluğunun sorgulamak istiyorsan eletrikçi tutmana gerek yok.

Bağlantıda vereceğim eurovent adresinden katalog değerlerinin doğruluğunu denetleyebilirsin.

eurovent sertifika

Kaç m2 odaya jhangi cihazı verdiler, onu sölersen neden çok yaktığını söleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALKOM-ALARKO

quote:

BEN KLİMA ALMAK İSTEYENLERİ UYARIYORUM
    TÜKETİCİYİ YANILTAN KLİMACILARIN AÇIKLARINI SÖYLÜYORUM SENDE

SAKIN BİR ELEKTİRİKÇİYE KLİMANIN KATOLOG DEĞERLERİNİN DOĞRULUĞUNU OLÇTÜRMEDEN ALMAYIN DE
    AYRICA ÇÖZÜM BULAMAZSANIZ SANAYİ BAKANLIĞINA DİLEKÇE YOLLAYIN HAKKINIZI ARARSINIZ

bende senin atmadığına inanayım ben satıcı değil tüketiciyim
    evrakta gönderirim korma ama baska insanlar kazıklanmasın

katalog değerlerinin doğruluğunun sorgulamak istiyorsan eletrikçi tutmana gerek yok.

Bağlantıda vereceğim eurovent adresinden katalog değerlerinin doğruluğunu denetleyebilirsin.

eurovent sertifika

Kaç m2 odaya jhangi cihazı verdiler, onu sölersen neden çok yaktığını söleyebilirim.

çok yakıo deilki adamın imkansızı yakıor.. 400 tl fatura aldım dior bir klimadan :/

• Sanırım bu iki model arasında bir tavsiye çıkmayacak:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkatk

Sanırım bu iki model arasında bir tavsiye çıkmayacak:)

http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_149/tm.htm bu konuda 141. sayfadan itibaren takip ediorum öneriler bir çok kişi tarafından yapılmakta istersen bir göz gezdir bir çok şey tartışıldı konuşuldu satın alındı..

Saygılar.
  • Kullandıgım marka ve memnun oldugum için Toshiba tavsiye ederim.
  • bencede bende kullanıyorum vede çok memnunum her klimamdan...
  • KLİMALARIN KRALI MİTSUBİSHİDİR YANİ MİTSUBİSHİ ELECTRİC TOSHİBA DA İYİ KLİMA AMA MİTSUBİSHİYLE HİÇ BİR MARKA BU KONUDA BOY ÖLÇÜŞEMEZ COP DİYE BİR DEĞER VAR ONA BAKIN ANLARSINIZ GEREK ELEKTRİK TÜKETİMİ GEREK SESSİZ ÇALIŞMA OLSUN MİTSUBİSHİ 1 NUMARA AMA DİĞERLERİNE GÖRE BİRAZ FİYAT FARKI VAR KONFOR İSTEYENLER MİTSUBİSHİ DÜŞÜNSÜN UCUZ KLİMA ALMAK İSTEYENLER ZATEN KLİMAYI ALIRKEN ZARARDALAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_41

KLİMALARIN KRALI MİTSUBİSHİDİR YANİ MİTSUBİSHİ ELECTRİC TOSHİBA DA İYİ KLİMA AMA MİTSUBİSHİYLE HİÇ BİR MARKA BU KONUDA BOY ÖLÇÜŞEMEZ COP DİYE BİR DEĞER VAR ONA BAKIN ANLARSINIZ GEREK ELEKTRİK TÜKETİMİ GEREK SESSİZ ÇALIŞMA OLSUN MİTSUBİSHİ 1 NUMARA AMA DİĞERLERİNE GÖRE BİRAZ FİYAT FARKI VAR KONFOR İSTEYENLER MİTSUBİSHİ DÜŞÜNSÜN UCUZ KLİMA ALMAK İSTEYENLER ZATEN KLİMAYI ALIRKEN ZARARDALAR

İddialı değilim sizin gibi .Mits.Elek.aldım
  • Servis klimayı 1 Temmuzda kurdu. Servis çok iyi ve temizdi.Memnum oldum. Plastik kalitesi mükemmel.Soğutma kapasitesi çok güzel. Dış ünitenin çalışıp çalışmadığını elimle dokunarak anladım.Çok sessiz. İç ünitede sessiz. Herkese tavsiye ederim.
  • 10 ve 16SKVR modellerini kullanıyorum. 1.yılı dahi dolmadan ve fazla kullanılmamasına rağmen ikisinde de koku problemi oluştu. Alarko'ya iletmeme ve servisin gelmesine rağmen problem devam ediyor. O yüzden tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopars

10 ve 16SKVR modellerini kullanıyorum. 1.yılı dahi dolmadan ve fazla kullanılmamasına rağmen ikisinde de koku problemi oluştu. Alarko'ya iletmeme ve servisin gelmesine rağmen problem devam ediyor. O yüzden tavsiye etmem.

Valla ben toshıba da araştırdım.Kullananlar genelde çok memnundu.Koku probleminden bahsetmediler.Ancak bazı markaların Çin üretimi ve fason yani çakma olduğunu duydum.Sadece tosh için değil diğer bazı modellerde de çakma olduğunu ve bu nedenle mutlaka yetkili bayilerden alınmasını önerdiler. Siz spottan falanmı aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

quote:

10 ve 16SKVR modellerini kullanıyorum. 1.yılı dahi dolmadan ve fazla kullanılmamasına rağmen ikisinde de koku problemi oluştu. Alarko'ya iletmeme ve servisin gelmesine rağmen problem devam ediyor. O yüzden tavsiye etmem.

Valla ben toshıba da araştırdım.Kullananlar genelde çok memnundu.Koku probleminden bahsetmediler.Ancak bazı markaların Çin üretimi ve fason yani çakma olduğunu duydum.Sadece tosh için değil diğer bazı modellerde de çakma olduğunu ve bu nedenle mutlaka yetkili bayilerden alınmasını önerdiler. Siz spottan falanmı aldınız acaba?

Yetkili satıcısıdan alındı. Çakma vs. ürün olsa ve garantisi olmasa, alarko ve servis hiç ilgilenmezdi.

• quote:

quote:

KLİMALARIN KRALI MİTSUBİSHİDİR YANİ MİTSUBİSHİ ELECTRİC TOSHİBA DA İYİ KLİMA AMA MİTSUBİSHİYLE HİÇ BİR MARKA BU KONUDA BOY ÖLÇÜŞEMEZ COP DİYE BİR DEĞER VAR ONA BAKIN ANLARSINIZ GEREK ELEKTRİK TÜKETİMİ GEREK SESSİZ ÇALIŞMA OLSUN MİTSUBİSHİ 1 NUMARA AMA DİĞERLERİNE GÖRE BİRAZ FİYAT FARKI VAR KONFOR İSTEYENLER MİTSUBİSHİ DÜŞÜNSÜN UCUZ KLİMA ALMAK İSTEYENLER ZATEN KLİMAYI ALIRKEN ZARARDALAR

İddialı değilim sizin gibi .Mits.Elek.aldım

BEN İDDİA ETMİYORUM SOĞUTMA SEKTÖRÜNDE YILLARINI HARCAMIŞ BİRİ OLARAK TAVSİYELERDE BULUNDUM SADECE İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALIYOR SONUÇTA .TŞK.

• quote:

quote:

quote:

Yetkili satıcısıdan alındı. Çakma vs. ürün olsa ve garantisi olmasa, alarko ve servis hiç ilgilenmezdi.

BU PROBLEM FAZLA KULLANILMAMASINDAN DOLAYI ZATEN FİLTRELERİ İÇİNDE BAKTERİLER VE MANTARLAR ÜRÜYORLAR BU KOKULARA SEBEP OLAN BUDUR UZUN SÜRE KULLANILMAYAN KLİMALARIN KULLANILMADAN ÖNCE FİLTRE VE EŞANJÖR(EVAP)TEMİZLİĞİNİ YAPMAK GEREKİR ARKADAŞLAR BU KONU ÖNEMLİ ZİRA TEMİZLENMEZ İSE SOLUNUM YOLU HASTALIKLARINA SEBEP OLABİLİR.TEŞEKKÜRLER.

• quote:

quote:

quote:

quote:

BU PROBLEM FAZLA KULLANILMAMASINDAN DOLAYI ZATEN FİLTRELERİ İÇİNDE BAKTERİLER VE MANTARLAR ÜRÜYORLAR BU KOKULARA SEBEP OLAN BUDUR UZUN SÜRE KULLANILMAYAN KLİMALARIN KULLANILMADAN ÖNCE FİLTRE VE EŞANJÖR(EVAP)TEMİZLİĞİNİ YAPMAK GEREKİR ARKADAŞLAR BU KONU ÖNEMLİ ZİRA TEMİZLENMEZ İSE SOLUNUM YOLU HASTALIKLARINA SEBEP OLABİLİR.TEŞEKKÜRLER.

DOSTUM SANA İÇ ÜNİTEYİ SÖKTÜRÜP EŞANJÖRÜNÜ ALEMİNYUM ASİTİ İLE YIKATMANI ÖNERİRİM FİLTRELERİDE DEĞİŞİRSEN KOKU KALMAZ .

• TEK KELİME İLE MSZ-35 MİTSUBİSHİDEN ŞAŞMA HİÇ FORUMDA MİTSUBİSHİDEN ŞİKAYET EDENİ GÖRDÜNMÜ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.