Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.661
Cevap
226
Favori
1.565.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatanda %30 indirim olacak dürüst %30 olursa homend 1304 156 tl olacak araçelik yerine bunu alabilirim sanırım arçelik 129 (evet hala alamadım makina )

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ...

edit: olumsuz özelliğini yazmışsınız sanırım o fiyatlara en iyisi arçelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 23 Ağustos 2013; 0:13:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

vatanda %30 indirim olacak dürüst %30 olursa homend 1304 156 tl olacak araçelik yerine bunu alabilirim sanırım arçelik 129 (evet hala alamadım makina )

alırken tekrar bakmak lazım bu homende, benim gördüğüm olumsuzluk hepsinde mi var yoksa benim gördüğüm teşhir mi sorunluydu?..

bence arçelik çok iyi bir alternatif...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

vatanda %30 indirim olacak dürüst %30 olursa homend 1304 156 tl olacak araçelik yerine bunu alabilirim sanırım arçelik 129 (evet hala alamadım makina )

alırken tekrar bakmak lazım bu homende, benim gördüğüm olumsuzluk hepsinde mi var yoksa benim gördüğüm teşhir mi sorunluydu?..

bence arçelik çok iyi bir alternatif...

vatanda 155 e düşmüş homed sorunu tam anlatırsanız bi kontrol edeyim ordaki teşhirde de aynı sorun varmı

indirimdekiler bunlar king maxima da 139 olmuş valla bunlar olmazsa yarın gidip arçeliği alayım ben nedersiniz bıktım beklemekten sürekli tosta yemem ama insan böyle araştırınca canı istiyor

• Homend 1304 tost Makinesini inceledim. Ben kilit sisteminde bir sorun göremedim. Yalnız benim dikkatimi ürünün kalınlığı çekti. Arçelikle bunun arasında kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • homend 1304, king p625 ve arnica tostit fiyatları iyi vatanda...
    homend'in üst kısmını kaldırdığımda belli aralıklarda kendiliğinden havada durabiliyordu, bu özellik arçelikte çok iyi işliyor, yani otomatik kademe özelliği...ancak homendin üst kısmını tekrar bastırmak istediğimde zorluk çıkarıyordu benim incelediğim üründe, mağazadaki elemanlar da denedi sorun aynı...bir ayarı vardır bunun dedim ama bulamadılar, belki onlar bilmiyordu onun için ürün hakkında olumsuz konuşmak istemem, hatta 209 liraydı ve sorun çıkmasa alıyordum o gün...malzeme ve işçilik kalitesi iyiydi...
    155 lira 10 taksit çok uygun bence...arçelik k-2369 da gayet iyi ama homend 1304 grilliant daha üst sınıf...
  • Korkmaz'ın seramik kaplamaları hariç hepsi teflon kaplama mıdır? Korkmaz A302 kaliteli görünüyor,oda teflon kaplamaysa seramik kaplama almaktan başka çare görünmüyor. Önerisi olan? Bunlar nasıl:

www.evmanya.com
    Türkiye'nin Lider Ev & Dekorasyon Alışveriş Sitesi - evmanya.com
    http://www.evmanya.com/urun/188203-philips-hd4408-tost-makinasi?source=arama

www.evmanya.com
    http://www.evmanya.com/urun/242388-morphy-richards-tost-makinesi-ve-izgara?source=arama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulication

Korkmaz'ın seramik kaplamaları hariç hepsi teflon kaplama mıdır? Korkmaz A302 kaliteli görünüyor,oda teflon kaplamaysa seramik kaplama almaktan başka çare görünmüyor. Önerisi olan? Bunlar nasıl:

http://www.evmanya.com/urun/242388-morphy-richards-tost-makinesi-ve-izgara?source=arama
    quote:

Orijinalden alynty: istanbulication

Korkmaz'yn seramik kaplamalary hariç hepsi teflon kaplama mydyr? Korkmaz A302 kaliteli görünüyor,oda teflon kaplamaysa seramik kaplama almaktan ba?ka çare görünmüyor. Önerisi olan? Bunlar nasyl:

www.evmanya.com

www.evmanya.com

korkmaz dahil tüm markalaryn siyah plakaly olanlar teflondur, tanytymlarynda PTFE yazarlar teflon yerine ama bilin ki PTFE=teflon demek zaten...seramiklerden korkmaz a329-05 ve 06 olanlar iyi, king p-625 vasat...a302 de teflon...

philips 4408 hiç ilgimi çekmeyen bir model, morphy'nin de inceledi?im modelleri hep teneke trampet gibiydi, bu modeli bilmiyorum ama 160 lira kesinlikle etmez homend 155 lirayken...

• Cevap için teşekkürler, sizin konu baya faydalı oldu benim için. Breville'nin indirime girmiş bir modeli vardı oda mı teflon acaba? Artık kanserojen madde olmasın diye basit bir makineye 300 vermek zor geliyor ama napalım...Yurtdışındada durum aynı mı? Ben biraz araştıracağım, bilgisi olan?

• Forumda biri Korkmaz'ın seramik modellerinin basit teflonlar gibi soyulabileceğinden bahsetmişti ve Emsan'ı öneriyordu. Emsan'ı aradım,oda teflon kaplamaymış.

• Korkmaz'dan gelen cevap:

Öncelikle Bizim Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

A302 Tost makinemizin teflonu ''döküm'' teflondur
    Ve Sağlık açısından herhangi bir problem içermez

Bilginize

Esenlikle Kalmanız Dileğiyle

• bir yanlış anlaşılma var bence. sanki teflon her halükarda zararlı, seramik de her halükarda zararsız gibi bir algı oluşmuş. ben 2sinin birbirinden çok farklı olmadığını, tamamen pazarlama amaçlı seramiğin tüketiciye sunulduğunu düşünüyorum. bugün 4 parça sermaik kaplama tencereyi 80 tl.den satan markalar var.

seramik de nihayetinde kaplama. neyin kaplandığı önemli. alüminyum mu, demir mi, bakır mı? birçoğu alüminyum üzeri seramik kaplama. eğer bu kaplama ince ise zamanla aşınır ve alüminyumla direk temas başlar. ya da çizilirse ve direk alüminyumla temas edilirse, yine zararlı.

bence teflona hepten tukaka, seramiğe de baştan zararsız diye düşünmektense, ehr iki kaplamanın da kaliteli olanı alınmalı ve çizmeden kullanmaya dikkat edilmeli.

benim kişisel fikrim budur.
  • Arkadaşlar, şu üç ürün arasında kaldım, iki gündür araştırıyorum, lütfen yardım,
    (Philips ızgara ayrıca bulunduğundan %90 tost, panini ve börek vs. ısıtmak için kullanılacak)

1. HOMEND 1304 GRILLIANT - Vatan 155TL
    2. TEFAL VERSATILIS 2 - Vatan 133TL
    3. Arçelik K2369 - Arçelik bayi 199TL

Bence artıları eksileri;
    Homend: Tasarım olarak fena olmamasına rağmen kalın bir ürün ve biraz kaba görünüyor. Bunun yanında özellikleri fazla, döküm plaka diyor ama teflon olmadığını tam açıklamıyor. Bir diğer eksisi ben homend markasını hiç duymamıştım ayrıca Türk malı deniyor fakat ürün Çinde üretilmiş. Kafa karıştırıcı...

Tefal: Ürün "benim işim sadece tost yapmak that's it" diyor. Fiyatı uygun, görünümü iyi, ince tasarım, marka güveni vs vs.. Eksileri ise teflon kaplama (tefal mağazasında ısrarla teflon değil başka bir şey dedi hanım kızımız ama ne olduğunu bilemedi) ve ızgara özelliği yok -gerçi gerek de yok- Bir de yükseklik ayarı eski tiplerden. Eski makinem bu şekilde ve tostlar hep önden fışkırıyor

Arçelik: Üçü içinde en güzel görünen bu ürün (siyahı) ama fiyatı biraz fazla geldi. Ayrıca net bir şekilde teflon kaplama ibaresi var (dürüst üreticiyi severim:) Bunun dışında ürün kaliteli ve kullanışlı görünüyor. Kullanıcı yorumları iyi. Ama pahalı

+ olarak bugün beko bayisinde BKK3075 TG diye bir makineye rastladım. Arçelikten çok daha özellikli bir üründü (plakaların ayrı ısınabilmeleri vs.). Fiyat 200TL. Bilen duyan gören var mıdır???

Evet arkadaşlar, ürünlerin benim göremediğim yanlarını ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercopolo -- 24 Ağustos 2013; 0:05:54 >

• ercopolo kullanıcısına yanıt
    yukarıdakileri hiç okumamışsınız demek ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulication

Korkmaz'dan gelen cevap:

Öncelikle Bizim Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

A302 Tost makinemizin teflonu ''döküm'' teflondur
    Ve Sağlık açısından herhangi bir problem içermez

Bilginize

Esenlikle Kalmanız Dileğiyle

yukarıda büyük ve kalın harflerle yazdığım gibi tüm markalar PTFE=teflon kaplama kullanır, seramik modeller sınırlı sayıda...önemli olan teflonun kalitesi, yani iyisi var kötüsü var...makinanın termostatı doğru çalışıyorsa ve kullanıcı hatasıyla plaka çizilmediyse teflon tehlikeli değil...

korkmazın cevabındaki "döküm" ifadesi plakanın alüminyum döküm olduğuna işarettir, teflonun iyisini kullanmış olabilirler, zaten a302 kaliteli bir model...

piyasada gördüğüm en iyi seramik kaplamalı tost makinaları korkmaza ait olanlar (a329-05 ve 06), diğerlerinde aynı kaliteyi göremedim...korkmaz dışında king (p-625 maxima, p-626 vita) ve mehtap (serenity) var ancak emsanın seramik kaplama tost makinası yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

yukarıdakileri hiç okumamışsınız demek ki...

Hocam neden böyle bir kanıya vardığınızı anlamadım bir yanlış anlaşılma var sanırım. Çünkü bu başlıktaki yazanların hepsini okuduktan sonra bu seçeneklere indirgedim zaten. Teflon kaplama olayı için söylüyorsanız ben zaten 3 üründe de -sizin açıklamalarınız vasıtasıyla- teflon kaplama olduğunu anladım ama satıcıların söylemediğini belirttim.
    Tekrar hatırlatacak olursam;
    Arkadaşlar, şu üç ürün arasında kaldım, iki gündür araştırıyorum, lütfen yardım,
    (Philips ızgara ayrıca bulunduğundan %90 tost, panini ve börek vs. ısıtmak için kullanılacak)

1. HOMEND 1304 GRILLIANT - Vatan 155TL
    2. TEFAL VERSATILIS 2 - Vatan 133TL
    3. Arçelik K2369 - Arçelik bayi 199TL

Bence artıları eksileri;
    Homend: Tasarım olarak fena olmamasına rağmen kalın bir ürün ve biraz kaba görünüyor. Bunun yanında özellikleri fazla, döküm plaka diyor ama teflon olmadığını tam açıklamıyor. Bir diğer eksisi ben homend markasını hiç duymamıştım ayrıca Türk malı deniyor fakat ürün Çinde üretilmiş. Kafa karıştırıcı...

Tefal: Ürün "benim işim sadece tost yapmak that's it" diyor. Fiyatı uygun, görünümü iyi, ince tasarım, marka güveni vs vs.. Eksileri ise teflon kaplama (tefal mağazasında ısrarla teflon değil başka bir şey dedi hanım kızımız ama ne olduğunu bilemedi) ve ızgara özelliği yok -gerçi gerek de yok- Bir de yükseklik ayarı eski tiplerden. Eski makinem bu şekilde ve tostlar hep önden fışkırıyor

Arçelik: Üçü içinde en güzel görünen bu ürün (siyahı) ama fiyatı biraz fazla geldi. Ayrıca net bir şekilde teflon kaplama ibaresi var (dürüst üreticiyi severim:) Bunun dışında ürün kaliteli ve kullanışlı görünüyor. Kullanıcı yorumları iyi. Ama pahalı

+ olarak bugün beko bayisinde BKK3075 TG diye bir makineye rastladım. Arçelikten çok daha özellikli bir üründü (plakaların ayrı ısınabilmeleri vs.). Fiyat 200TL. Bilen duyan gören var mıdır???

Evet arkadaşlar, ürünlerin benim göremediğim yanlarını ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum...

• ben yarın bir aksilik olmazsa homend'i alıyorum ayrıca , tost makinası dik bir konumda durabiliyor ve elektrik kablosu elektirikli süpürgelerdeki gibi makinanın içine giriyor. 155 tl vatanda kendi sitesinde bile 234 gözüküyor.

ercopolo arçeliğin beyazı 129. yalnız emaye kısım bana çok kaliteli gelmedi homendde çelik dış yüzeyde var. döküm plakalar.

https://www.homend.com.tr/
    Homend Grilliant 1304 tost ve grill
    http://www.homend.com.tr/grilliant1304.asp

baberti arkadaşımıza ayrıca güzel bilgileri ve yardımları için teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 24 Ağustos 2013; 0:48:20 >

• quote:

ben yarın bir aksilik olmazsa homend'i alıyorum ayrıca , tost makinası dik bir konumda durabiliyor ve elektrik kablosu elektirikli süpürgelerdeki gibi makinanın içine giriyor. 155 tl vatanda kendi sitesinde bile 234 gözüküyor.

ercopolo arçeliğin beyazı 129. yalnız emaye kısım bana çok kaliteli gelmedi homendde çelik dış yüzeyde var. döküm plakalar.

baberti arkadaşımıza ayrıca güzel bilgileri ve yardımları için teşekkür ediyorum

Sağol hocam, Sizin homend te takıldığınızı anlamıştım okuduklarımdan:)
    Baberti arkadaşımıza ben de teşekkür ediyorum, önceki mesajımda dediğim gibi onun açıklamaları vasıtasıyla 2 günde bu kadar bilgi sahibi olduk.

Ben bugün üç ürünü de gidip yakından inceledim ve gerçekten üçü de f/p açısından bence güzel ürünler. Açıkçası ben tefalle arçelik arasında kaldım, homend biraz kaba göründü gözüme. Bir de daha çok kulanımım tost börek vs. olacak ızgara değil. Ama ilginçtir daha sağlam bir hali var ve bu fiyata kaçırılmaz imajı veriyor.
    Arçelik beyazını hiç görmedim bayilerde ama fiyat farkı çok fazlaymış. 129 çok iyi fiyat, yarın bir bakayım.

Son olarak Baberti hocam ve Blue_Knight Hocam Beko BKK3075 TG hakkında bir bilginiz var mı?

Gerçi bu kadar araştırmama rağmen eşim kendi oyunu Tefalden yana kullandı bile (marka)

• quote:

Orijinalden alıntı: ercopolo

quote:

ben yarın bir aksilik olmazsa homend'i alıyorum ayrıca , tost makinası dik bir konumda durabiliyor ve elektrik kablosu elektirikli süpürgelerdeki gibi makinanın içine giriyor. 155 tl vatanda kendi sitesinde bile 234 gözüküyor.

Sağol hocam, Sizin homend te takıldığınızı anlamıştım okuduklarımdan:)
    Baberti arkadaşımıza ben de teşekkür ediyorum, önceki mesajımda dediğim gibi onun açıklamaları vasıtasıyla 2 günde bu kadar bilgi sahibi olduk.

Ben bugün üç ürünü de gidip yakından inceledim ve gerçekten üçü de f/p açısından bence güzel ürünler. Açıkçası ben tefalle arçelik arasında kaldım, homend biraz kaba göründü gözüme. Bir de daha çok kulanımım tost börek vs. olacak ızgara değil. Ama ilginçtir daha sağlam bir hali var ve bu fiyata kaçırılmaz imajı veriyor.
    Arçelik beyazını hiç görmedim bayilerde ama fiyat farkı çok fazlaymış. 129 çok iyi fiyat, yarın bir bakayım.

Son olarak Baberti hocam ve Blue_Knight Hocam Beko BKK3075 TG hakkında bir bilginiz var mı?

Gerçi bu kadar araştırmama rağmen eşim kendi oyunu Tefalden yana kullandı bile (marka)

bekonun kanallarına da bakın malzeme kalitesi ise gidince anlaşılıyor.

bence fiyat olarak alıncabilecek 3 seçenek var arçelik,homend ve king maxima(seramik kaplama) bana en sağlam görünüşlü ve şık gelen homend bir aksilik olmazsa yarın alacağım onu

tefalin resmi bile alınmayacağının kanıtı 60 liralık tost makinasıyla aynı gibi ayrıca bastırma kademesi ayarlanmıyor gibi öyle olursa zaten hiç bir işe yaramaz hanımı kesinlikle dinlemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 24 Ağustos 2013; 1:21:47 >

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    yarın ola hayrola yarın bir karar verecez artık, teşekkürler yardımlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercopolo

yarın ola hayrola yarın bir karar verecez artık, teşekkürler yardımlarınız için.

ne demek kolay gelsin ama dediğim gibi tefalin o modelinden kesinlikle uzak durun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.