Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.670
Cevap
224
Favori
1.574.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam selamlar, belki bir yardımında bana bulunur diyerekten :) 1500-2000 tl arasında iyi bir makine arıyorum. Önerebileceklerin nedir?

• Donald_Duck kullanıcısına yanıt

selam,

grundig cg-7981 

arçelik tm-6046

grundig cg-4046

arzum ar-2023

arnica tostit maxi

arzum ar-2025

korkmaz a-328

korkmaz a-329

korkmaz a-324

arzum ar-2001 

...

• @Bayberty cevabınız için teşekkür ederim. Açıkcası kafam biraz karıştı, diğer yorumlarıda inceleyerek ızgara olarak kullanmayı düşünmüyorum, et pişirmek gibi bir derdim yok. Güzel bir tost yapsın kafi, bu bağlamda direkt olarak al-git ürünü hangisi olabilir bunların arasından?

temizliğini dert etmeyecekseniz size tostun kralını yapacak makine; dökümix ...  

illa ki çıkarılabilir plakalı olsun derseniz; arnica tostit maxi ...  

• Arnica alırken son anda dökümix karar verdik ama hangi modeli olduğuna karar veremedik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald_Duck -- 2 Ocak 2023; 10:33:3 >
  • Bu dökümix tost makinesinin açıklamasını okudum. Sadece döküm yazmışlar. Hiçbiryerinde demir dökümdür yazmıyor. Döküm alumimyumda olabilir.

Yada karışım metal vss.

dökümix'lerin renk dışında bir farkı yok, hepsi aynı ...

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

dökümix gerçekten demir-döküm plakalıdır, asıl kafa karışıklığı yapanlar diğerleri yani alüminyum plakalı üretip "döküm" diye yazanlar ...

• @Bayberty Hocam merhaba her iki yönlü kullanılan plakaya sahip granit veya döküm bir tost & grill cihaza ihtiyacım var. 1500' TL'ye kadar bir bütçemiz var.

Arzum Kantintost 2025 modelini aldık fakat istediğimiz özellikleri barındırmadığı için iade ettik.

• ramcho06 R kullanıcısına yanıt

selam,

aslında arzum'un aradığınız özelliğe sahip makinesi var ama 2025 değil 2001 modeli ...

arzum ar-2001 / ar-2019 / ar-2020 / ar-2027 / ar-2028 / ar-2038 / ar-2040 ...

bu seride plakalar çift taraflı ... düz tarafında gözleme, krep vb. yapılabilir ... ancak 2025 kadar oturaklı bir gövdeye sahip değil ...

• Bayberty kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten demir dökümse, hangi siteye baksam puanları hep düşük, plakalar gerçek döküm olunca çok hasarlı ve pütürlü geliyor sanırım, ondan dem vuranı var, bir de iyi kullananmayıp yapıştıranları var sanırım... 2 modeli mi var, hangisi üst model onu alayım, diyorum bir de fırçası vs. varmış, pişirirken ve sonra temizlerken nelere dikkat etmek lazım, deterjanla yıkamayacağız sanrıım, sadece fırça mı gezdireceğiz bilemedim, bir de tuzlama diye bir şey diyorlardı. Bu arada neden sadece tek bir marka üretiyor onu da anlamış değilim mesela lava da bu sektöre girse keşke sadece elektriksiz modelini üretmişler ama onda emaye kaplama var sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 18 Ocak 2023; 11:26:18 >
  • metbey M kullanıcısına yanıt

Lava 'nın ocak üstü tost aleti, belirttiğiniz gibi yüzeyi emaye kaplama ve deterjanla yıkanabiliyor. Ağır olduğu için yıkarken bulaşık evyesinde evirip çevirmek hanımları biraz zorluyor. Bu alete sahibim.

Plaka iyi yağlanırsa tost ekmeği plakaya az yapışıyor. Tabi bu defa da yapılan tostun dışı yağlı bir tost oluyor. Yağlı ve kıtır bir tost yani... İki tarafı eşit pişsin diye, aleti ocakta alt üst çevirip pişirmek gerekiyor.

Diğer taraftan, bu aletle plakalar arasında et, ciğer vs de pişirilebiliyor. Plakaları kapalı tutunca etlerden yağ sıçratma da olmuyor.

Özetle; kullanırken ağırlığı, yıkarken evirip çevirmesi beni yormaz diyorsanız, tavsiye ederim.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler...

• Ocak üstü bakıyorum ama şöyle bir derdim var. Bu bağlantı noktaları mı dersiniz artık neyse onların biraz daha bol olduğu bir model var mıdır? Nasıl ifade etsem derdimi doğru şekilde. Elde var bir tane anca az malzemeli kare tost sığıyor. Şöyle bir ekmek tostu olsun ayvalık ekmeği olsun hiçbir şartta sığmıyor. Elektrikli var ama elektrikli sevmiyorum açıkçası şöyle güzel bir ocak üstü olsun istiyorum. Bir de sanırım taşhan ın bir ton sahtesi, taklidi çıkmış. Onları nasıl ayırt edeceğiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lava 'nın ocak üstü tost aleti, 18 x 26 cm ölçülerinde olup, boyutları itibariyle büyük sayılır. Tam boy kumru ekmeği rahatlıkla sığmaktadır.

Alt üst plakalar bir birine mafsal olarak bağlı değildir. Bağlantı portatif olup, tak çıkar şeklindedir.

İki parça olarak kolayca ayrıldığı için, yıkarken kolaylık sağlamaktadır.

• Lava sipariş verdim. Sadece tutma yerleri yalıtımsız gibi o biraz sorun olabilir sanırım.

• Evet Lava'nın ocak üstü tost aletinde tutma yerleri yalıtımsız maalesef... Tutma yerine kadar bir miktar ısı transferi oluyor.

Eli yakacak düzeye gelince, silikon tutacak ile tutmak gerekiyor.

• Merhaba şununla ilgili ne düşünüyorsunuz indirime girmis 699 tl. Dökümix alacaktım bizimkiler illa plakaları çıksın istiyor,karşıma bu çıktı döküm yazıyor cıkarılabilir plaka vs ..

• ssouness S kullanıcısına yanıt

selam,

başta Sinbo olmak üzere birkaç markanın kullandığı tanıdık bir tasarım ...

plakalar demir döküm değil, alüminyum döküm ...

fiyat makul ancak Schrader bildik bir marka değil, servis durumu meçhul ...

• Bayberty kullanıcısına yanıt

Tesekkurler demir dokumse dusunulebilir demistim ama degilse yaramaz.Dokumix de ne vardi bi tane cikan plakali bisey yapsa

• 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.