Şimdi Ara

Tost makinesı ve elektrik süpürgesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tost makinesi için bütçe max 150tl
    Arkadaşlar evde kalan bayat ekmekleri tost yaparak değerlendirmek için bastırdığınızda arkasının kalkmayanından ve de öyle çok fazla kuvvvet harcamadan ezebileceğim bir makine arıyorum.

Süpürge içinde max 160 civarı toz torbasız emiş gücü yüksek suluda olabilir susuzda yine halıya yapışan cinsden değil ama kullanılabilir açıdan memnun kaldıgınız süpergelerin tavsiyesini de bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahliyka -- 27 Nisan 2012; 23:22:57 >

• sulu olacaksa arnica bora 4000 ü öneriyorlar.torbalı derseniz samsung sc5480 olabilir.emiş gücü çok yüksek diye biliyorum ama biraz sesli sanırım

tost makinesi ben de araştırıyorum ama ortak bir fikir yok ne yazık ki.arzum ya da korkmazın bazı ürünleri f/p olarak iyi gözüküyor
  • Arnica bora baktım hocam. Teşekkür ederim bora almaya karar kıldım. Bir de sağlam bir tost makinası bulduk muydu tamamdır. Teşekkürler tekrardan. Sağlıcakla
  • Tost / Sandwich Makine, Korkmaz A 328 bunarin biras daha ufaklari var, fiyat olarak uygun, temizlik kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetci_Almanya -- 30 Nisan 2012; 19:01:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.