Şimdi Ara

Total War Rome 2 Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler .. Total War Rome 2 yi 2 hafta kadar önce indirdim. İlk oynayışımda az biraz kasıyordu (nedenini hiç bilmem ) Neyse dedim sistem ayarlarını düşürdüm.

Son iki gündür sistem ayarlarını sonuna kadar düşürmeme rağmen arka planda hiç bir gereksiz program çalıştırmadığım halde oyunda acayip kasma var.

Bu kasma savaş meydanında değil de daha çok genel görünümde meydana geliyor. ~>  Total War Rome 2 Kasma Sorunu

Harita üzerinde yer değiştirirken bile çok kasıyor.

Bu nedendir nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Sonsuz Teşekkürler...

~> SpaRLeks <~

Total War Rome 2 Kasma Sorunu

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85373140&p=1#86866757 Benim ayarlarımı dene çoğu kişinin işine yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 11 Mart 2014; 7:42:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ksrdes cesar gaul yaz indir 10.50gb. Ustunede 8.1 ve 9 update kur tamamdir. Sana yemin ederim gram kadma yok. Hemde aşırı da oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EskiForumlu sağolasın abi. Önemli derecede düzeldi. Birde bilayku2012 bu program tam olarak ne işe yarıyor nasıl çalışıyor bir açıklama yaparsan sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpaRLeks

EskiForumlu sağolasın abi. Önemli derecede düzeldi. Birde bilayku2012 bu program tam olarak ne işe yarıyor nasıl çalışıyor bir açıklama yaparsan sevinirim .

Önemli değil birde bilayku doğru söylemiş update 8.1 ve 9'da inanılmaz optimizasyon düzeltilmesi yapılmış hatta benim verdiğim ayarların üstüne çıkabilirsin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bu update 8.1 ve 9' u nerden bulabilirim. tşkler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosHayrettinPasa

Beyler bu update 8.1 ve 9' u nerden bulabilirim. tşkler :)

ben şayet z10yded repack kullanıyorum otomatik güncellemeler geliyor araştır bi ara :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 gün önce Rome 2 total war oyununu indirdim arkadaşın da dediği gibi oyun acayip kasıyodu. Game booster adlı programı bide bi program war adını tam olarak hatırlıyamıyorumda onuda indirdim. oyunu bu programlarla açıyordum yine kasıyodu radious modları vardı kasmamak için onlarıda indirdim. yine aynı tas aynı hamam bende snirlendim kalktım oyunu sildim paramada yazık oldu :) ama flaş belleğimde oyun hallen duruyor. eğer bu dediğiniz update ler kasma sorununa çözüm oluyosa kuruyim ve oyniyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosHayrettinPasa

5 gün önce Rome 2 total war oyununu indirdim arkadaşın da dediği gibi oyun acayip kasıyodu. Game booster adlı programı bide bi program war adını tam olarak hatırlıyamıyorumda onuda indirdim. oyunu bu programlarla açıyordum yine kasıyodu radious modları vardı kasmamak için onlarıda indirdim. yine aynı tas aynı hamam bende snirlendim kalktım oyunu sildim paramada yazık oldu :) ama flaş belleğimde oyun hallen duruyor. eğer bu dediğiniz update ler kasma sorununa çözüm oluyosa kuruyim ve oyniyim :)

yalnız oyunu paraylas aldıysan otomatik update gelmesi lazım ancak bahsettiğim repackte 4 tane dlc bedavadan geliyor ama tbii torrent ve multi oynayamıyorsun :).
  • EuroTrumpSimulator2 kullanıcısına yanıt
    Bana linkini verebilirmisin ben torent indirmek istemiyorum
  • S3RS3RİNİM S kullanıcısına yanıt
    hocam 5 yıl olmuş konuyu açtığımı bile hatırlamıyorum
  • EuroTrumpSimulator2 kullanıcısına yanıt
    yapacak bir şey yok yeni geldi aklıma eğer bulabilirsen atarmısın ben araştırdım bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.