< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 5 Mart 2019; 22:50:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 5 Mart 2019; 22:50:19 > |
Türkçe dil hâlâ betada arkadaşlar. Ben firmaya dil desteğini beta sonunda verelim demiştim ama belli ki acele etmişler. Oyunun şu anki metinleri Nisan 2018'de bana gönderilen dosyalardan çevrildi. Şu an eksik metinleri çeviriyorum, bu sürede orijinal metinde yapılan değişiklikleri Türkçe metinde de değiştiriyorum. Bu nedenle UI'de eksik metinlerle, ekran taşmalarıyla karşılaşabilirsiniz. Bir de oyundaki bazı metinlerin otomatik büyütülmesinden kaynaklı i'lerin ı'ya dönüşmesi sorunu devam ediyor olmalı. Bir sonraki yamada her şey düzeltilecek. Bu hâliyle oynamak isterseniz de diyalog, günlük kaydı gibi yerlerde hiç eksik yok.
|
Evet büyük tebrik ederim.Oyun Steam sayfasında da gözüktüğü bugünkü yama ile Türkçe dili resmi olarak eklenmiş.Bundan sonra çevirmeyi düşündüğünüz (RPG özellikle :) ) var mı acaba ?
|
Yirmi tlye düşmüş beleş resmen kaçırmayın türü seviyorsanız.
|
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi yayımlanacak hotfix ile Türkçe metinlerde eksik kalan yerler, ekran taşmaları düzelecek. Yine de kod olarak kalan, gözünüze takılan yerler olursa buradan yazın. Firma ile irtibata geçip düzeltelim.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitetree -- 1 Ocak 2019; 21:48:59 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndOfTheNight -- 2 Ocak 2019; 19:51:12 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 7 Ocak 2019; 1:4:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|