Şimdi Ara

TOXOPLAZMA PARAZİT [ BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ] ( İYİLEŞTİM ! ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
16
Favori
25.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel arkadaşım hiç bir prof sana kesinlikle kediden bulaşmıştır diyemez. Hamile kalmaya çalışan ve hamile olan çoğu kadını jinekologları bu konuda bilgilendirir. Emin ol kedinden bulaşma ihtimali eğer ev kedisi ise ve dışarı çıkma durumu yoksa, kedin çiğ et de tüketmiyorsa diğer ihtimallerden daha düşük. Sadece basit bir google araması tavsiye ediyorum sana. Ha kediden bulaşmamıştır da diyemem ama pek çok başka ihtimal var. Prof da sana kendince en olası ihtimali söylemiştir %100 kediden dememiştir.
    Bir kediden sana toxo bulaşması için kedinin o esnada bu parazite sahip olması ve senin onun dışkısı ile temasının olması gerekir. Düzgün yıkanmamış meyve sebzeden bulaşma ihtimali daha yüksek. Hamile olup kedisi olan ama dışarda asla salata yemeyen çok tanıdığım var.
  • Geçmiş olsun hocam. Umarım kısa sürede tekrar gözün sağlığına kavuşur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yalancı değilsin, prof dediğin şahıslar eksik bilgilendiriyor. Bunu tembelliklerinden yapıyorlar.

Çiğ ete değmediğini sanıyorsun, ya değmiş birinin değdiği başka bir cisimle temas ettiysen?

Örneğin annenin et kestiği ama yıkamadığı bıçakla farketmeyip meyve kestiysen vb.

Sadece et değil, sebzeler bile toksoplazma riski taşır.

Bunun içine her şey dahildir. Ete değen birisiyle tokalaşmak, marketteki kasabın senin değdiğin bir yere daha önce dokunması, marulu iyi yıkamadan tüketmek, dışarda hazır gıda tüketirken maruz kalmak, hatta az pişmiş et yerken maruz kalmak gibi binlerce etken var.

Kedim iç parazit ilacıyla korunuyor diyorsan zaten riski en aza indirmişsin.

Uzun lafın kısası o profların ........

Sana da geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Çeşit çeşit parazit var:

https://m.youtube.com/watch?v=nkEkDHOQTLs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 28 Kasım 2017; 23:51:51 >
  • Geçmiş olsun, bilgilendirme için teşekkürler..

• seninki milyonda bir olasılık.dikkat etmeliyizde bu kadar abartılacak birşey yok..
  • İftira atmış. Senin kediyi görmüş mu?

Bunu doktorlar çok yapıyor.

Kedi mikrobu diyen doktor duydum.

Hayatında kediyle temas etmeyen ve hamileyken bebeğini kaybeden anneye bile kedi mikrobu yüzünden düşük yaptınız demişler. 20 yıldır kedilere düşmanlar.

Dese ya marul mikrobu diye. Demez.

• Hocam cok geçmiş olsun benim annemdede ayni hastaliktan var tedavi surecini ayrintili anlatirmisiniz bana annemde%70 gorme kaybi oldu sag gozunde. gecmez ama cokta ilerlemez aglamazsan uzulmezsen dedi dr iyi bildiginiz hasteneler dr varmi bu konu ustune annemede eskiden baktigi kediden gecmisti ayni seni gibi simdiden cok geçmişler olsun Allah sifa versin.

• Geçmiş olsun kardeş

• Allah şifa versin. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

• böyle mi oldun geçmeyince

• Bende benzeri şeyler yaşadım kediden dolayı neyse ki gözüme zararı olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

ben gider intihar ederdim.

ne uğraşıon tomografı momografı endoskopigoprafi vs vs ?

hele kan vermek büyük işkence büyük !

gider atlardım bi yerden

canınız cok tatlı sizin

sendeki beyni kuşa tak ters uçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

böyle mi oldun geçmeyince

Ahahah aynn :dddddd

• geçmiş olsun

bilmediğimiz ne hastalıklar var nadir görüldüğünden , bende bu hastalığı ilk duydum
  • Evde hayvan beslenmez.nefesi olsun,kılları olsun insan sağlığına zararlı.

• Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
  • Geçmiş olsun. Evde beslenen hayvanlardan geçen çeşit çeşit hastalıklar var. Siz bunlardan birine yakalanmışsınız. Evde havyan besleyenler bunu göz önünde bulundursun. Hayvanları ben de severim ama bu sebeple evde beslenmesine karşıyım.
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Evet kediden bulaşır özellikle ama gözde hasar meydana gelmesi nadir görülür
  • Çok geçmiş olsun kardeşim, Acil şifalar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.