Şimdi Ara

TOYOA COROLLA 2002-2007 NİN SOL VE TERRA FARKLARI NELERDİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOYOA COROLLA 2002-2007 NİN SOL VE TERRA FARKLARI NELERDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan64 -- 14 Mart 2011; 20:49:39 >

• İmzandaki aracımı soruyorsun ? Elindeyse kullanıyorsun arkadaş...
  • arkadaşım ben aracı daha yeni aldım ama araç hakkında fazla bilgim yok ( ilerleyen zamanlarda kurcalaya kurcalaya ögreniriz ) o yüzden araç hakkında yorumları bekliyorum
  • ikisini de kullandım. sol'u daha fazla. sol'da çelik cant var, sis farı var, otomatik kararan ayna var, deri direksiyon var, otomatik klima var. 2003 terra'da yağmur sensörü park sensörü yoktu. 2006 solda ikisi de vardı. motor aynıydı sanırım. donanımsal farklar var genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesadspirit -- 21 Mart 2011; 23:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesadspirit

ikisini de kullandım. sol'u daha fazla. sol'da çelik cant var, sis farı var, otomatik kararan ayna var, deri direksiyon var, otomatik klima var. 2003 terra'da yağmur sensörü park sensörü yoktu. 2006 solda ikisi de vardı. motor aynıydı sanırım. donanımsal farklar var genelde.

Bunlara ek olarak hava yastıklarında fazlalık ve direksiyonda kumanda var birde.
  • bendeki 2003 corolla terra PARK SENSÖRÜ VAR DERİ DİREKSİYON VAR SİS FARLARI VAR SİZ FARI TOYOTA COROLLA 2002-2007 LİNEA LARDA YOK TERRA VE SOL DE VAR 4 TEKER DİSK YANİ SOLDEN TEK EKSİGİ CD ÇALAR YOK ÇELİK JANT YOK 4 CAM OTOMATİK DEGİL 2 HAVA YASTIGI FAZLA SOLDE HERALDE BU KADAR
  • Dijital klima varmı ?.Yaz kış istediğin sıcaklığa ayarla arabanın içi hep o derecede dursun.Sol de standart.. Terrayı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 1 Nisan 2011; 10:07:35 >
  • terradada standart manuel klima var kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.