Şimdi Ara

Toyota Araç İçin En İyi Kasko

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 2011 model Yaris aracıma kasko yaptıracağım. Birkaç seçenek arasında kaldım, en ağır basanları Toyota Kasko ve Euroko. Toyota Kasko'nun olumsuz yönü mini onarım teminatı olmaması, Euroko'da duyduğum kadarıyla aracı kendi istediği serviste yaptırıyormuş ve orjinal cam, far vs. kullanılmıyormuş. Bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: battal852
    Merhaba
    Ben 2011 model Yaris aracıma kasko yaptıracağım. Birkaç seçenek arasında kaldım, en ağır basanları Toyota Kasko ve Euroko. Toyota Kasko'nun olumsuz yönü mini onarım teminatı olmaması, Euroko'da duyduğum kadarıyla aracı kendi istediği serviste yaptırıyormuş ve orjinal cam, far vs. kullanılmıyormuş. Bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bence toyota kasko yaptirin.iki turu var gumus ve altin kasko.altin kasko full paket olani.mini onarimida konusup ekletebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: battal852

Merhaba

o nasıl iş yaa..oldu olacak sanayide yaptırsın..

emin misiniz bu şekilde olduğuna..? belki bütün yetkili servislerle anlaşmaları yoktur ama olanlar da vardır..

yani anlaşmalı yetkili'de yaptırıyorlardır..diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: culers

o nasıl iş yaa..oldu olacak sanayide yaptırsın..

emin misiniz bu şekilde olduğuna..? belki bütün yetkili servislerle anlaşmaları yoktur ama olanlar da vardır..

yani anlaşmalı yetkili'de yaptırıyorlardır..diye düşünüyorum..

Beni güldürdünüz çok yaşayın...
    Emin değilim, o yüzden sizlere soruyorum. Benim duyduğum kadarıyla mesela kaza yaptık, aradık asist hizmeti geldiler, kendi istedikleri servise götürüyolarmış, bana söylenen bu. Tabi doğru olmayabilir de. Bir tanıdık vardı aracı Opel di, Mapfre Sigorta aracı Hyundai serviste yaptırmıştı. Bu gibi bişi Eureko da olmasın da.

• bazı kasko şirketleri sanayi ustasına yönlendiriyo, yan sanayi parça taktırmayı teklif ediyo, parça değiştirmek yerine yamayıp gönderiyo, onarım masrafını verin şu kadar sürede kasko şirketi hesabınıza yatırır derler. Ben Toyota Kasko kullanıyorum hasarda aracı Toyota Plazaya verdim otobüs biletimi verdiler aracın hazır olacağı günü söylediler gittim aracımı aldım 5 kuruş para vermeden.
  • Toyota kasko hangi sirkete ait oluyor.gecen yil ak sigortaydi sanirim.aynimi acaba
  • evet aksigorta
  • ama toyota kasko adıyla değil de aksigorta adıyla kaskolatırsan onlar da sanayi ustasına yönlendiriyor
  • O nasil oluyor ikisi ayniysa.adlarimi degisik sadece policedeki maddelerdede varmi fark.bide sadece gumus ve altin kaskomu var
  • valla bende aksigorta toyota kasko var tamponumda vuruk vardı yapmadılar değiştirdiler
  • Arkadaşlar fiyat niye yazmıyorsunuz ? Arabanın değeri kaç lira olarak teminat altına alınıyor ve hangi riskleri karşılıyor ?..Bir çok şirket var..Rekabet güzel şey..Aynı araba için .rakam yazın bilelim..Okuyanlara faydanız olsun...saygılarımla.. MACERASIZ GERÇEK KASKO İÇİN...Z.B. nın kendi kurduğu sigorta şirketi var...Zıraat Sigorta.. Hiç bir sahtekarlık , kıvırma, olmadan gerçek hasarı ödüyorlar..Devlet kuruluşu...Bilginiz olsun.Az para değil...Şirkete güvenmek önemli...Bütün Z.B. şubelerinde yaptırabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Ocak 2011; 10:55:45 >

• hmm..eğer durum böyleyse toyota kasko yaptırın derim..

ben 3 sene aksigorta kullanmıştım sabancı varken..hiç böyle şeyler yoktu..

herşey yetkili serviste orjinal parçalar kullanılarak yapılıyordu..

@ taşkafa

siz kullanıyor musunuz ziraat sigorta'yı?? değerlendirilebilir aslında..

ama bunlar da bankaları gibi çalışıyorsa çok uzun sürüyordur işlemler..bekle de bekle artık..
  • ben 1300 e Toyota Kasko yaptırdım arabanın teminatı 39.800TL diğer teminatları 5-10 bin TL civarı ama hasarda sadece Toyota Plazada onarım ve orjinal parça takma taahütü var. Aksigortada bile bu taahüt yok.
  • Ben bir hafta önce epeyce sorup araştırıp Ziraat sigorta yaptırdım..2004 corolla sol..FULL kasko risk olarak kapsamadığı yok...Uçak düşmesi dahil..520 Lira.. Özel hasarsızlık indirimi bende çok yüksek..Geçmişte çok şükür hiç vukuatım yok. Sekiz yıldır bu arabaya sigorta kasko parası ödüyorum bir kez ön cama Edermitte bir kamyonun tekerinden taş yedim. Çatladı..Servise gelip yeniledim..Oda kaskoyu bozmuyor..Yedi yıllık sigortaya masrafım bir cam parası..Bu ndenle büyük indirim aldım..23.000 lira arabanın kasko değeri...Durum böyle...saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Ocak 2011; 22:57:55 >
  • TOYOTA KASKO ALTIN (2009 Model Corolla D.4D Elegant İçin Aralık Ayında Yaptırdığım Kasko Bilgileridir.Fiyatı %40 Hasarsızlıkla Birlikte 807 TL'dir.)
    KASKO 36,600.00
    GLKHH-KNH-TERÖR 36,600.00
    DEPREM / SEL-SU 36,600.00
    HUKUKSAL KORUMA-ARAÇ 5,000.00
    HUKUKSAL KORUMA-SÜRÜCÜ 5,000.00
    ACİL TIBBİ YARDIM
    AKSİGORTA YARDIM
    MADDİ-BEDENİ AYRIMSIZ 55,000.00
    YOLCU
    YOLCU VEFAT 20,000.00
    YOLCU SÜREKLİ SAKATLIK 20,000.00
    YOLCU-TEDAVİ MASRAFLARI 10,000.00
    YOLCU GÜNDELİK TAZMİNAT 10.00
    SÜRÜCÜ
    SÜRÜCÜ VEFAT 20,000.00
    SÜRÜCÜ SÜREKLİ SAKATLIK 20,000.00
    SÜRÜCÜ-TEDAVİ MASRAFLARI 10,000.00
    SÜRÜCÜ GÜNDELİK TAZMİNAT 10.00
  • tam olarak anlamadım.daha önce sigorta şirketlerine fazla masrafınız olmadı oraya kadar tamam da,ziraat sigortaya ilk kez kasko yaptırıyorsunuz ve daha önceki şirketlere ait hasarsızlık indiriminden mi faydalanıyorsunuz.fiyatı çok uygun geldi de.
    quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Ben bir hafta önce epeyce sorup araştırıp Ziraat sigorta yaptırdım..2004 corolla sol..FULL kasko risk olarak kapsamadığı yok...Uçak düşmesi dahil..520 Lira.. Özel hasarsızlık indirimi bende çok yüksek..Geçmişte çok şükür hiç vukuatım yok. Sekiz yıldır bu arabaya sigorta kasko parası ödüyorum bir kez ön cama Edermitte bir kamyonun tekerinden taş yedim. Çatladı..Servise gelip yeniledim..Oda kaskoyu bozmuyor..Yedi yıllık sigortaya masrafım bir cam parası..Bu ndenle büyük indirim aldım..23.000 lira arabanın kasko değeri...Durum böyle...saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: peceri
    TOYOTA KASKO ALTIN (2009 Model Corolla D.4D Elegant İçin Aralık Ayında Yaptırdığım Kasko Bilgileridir.Fiyatı %40 Hasarsızlıkla Birlikte 807 TL'dir.)
    KASKO 36,600.00
    ACİL TIBBİ YARDIM
    AKSİGORTA YARDIM
    YOLCU
    YOLCU VEFAT 20,000.00
    SÜRÜCÜ
    SÜRÜCÜ VEFAT 20,000.00

Sayin peceri altin kasko en fullumu.baska hangi kasko turu var toyota kaskoda.benim bildigim gumus ve altin kasko var.bunlar disinda mevcutmu.ayrica cekici hizmeti kucuk onarimlar yol yardimi vs. neleri kapsiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

TOYOTA KASKO ALTIN (2009 Model Corolla D.4D Elegant İçin Aralık Ayında Yaptırdığım Kasko Bilgileridir.Fiyatı %40 Hasarsızlıkla Birlikte 807 TL'dir.)
    KASKO 36,600.00
    ACİL TIBBİ YARDIM
    AKSİGORTA YARDIM
    YOLCU
    YOLCU VEFAT 20,000.00
    SÜRÜCÜ
    SÜRÜCÜ VEFAT 20,000.00

Sayin peceri altin kasko en fullumu.baska hangi kasko turu var toyota kaskoda.benim bildigim gumus ve altin kasko var.bunlar disinda mevcutmu.ayrica cekici hizmeti kucuk onarimlar yol yardimi vs. neleri kapsiyor

Toyota Altın Kasko standart bir kasko poliçesi yani limitleri ile oynama şansı yok ancak gümüş kaskoda ek primle teminatları yükseltmek mümkün.Toyota altın kaskoda mini onarım hizmeti yok,anahtar kaybolduğu zaman tüm sistemin değişmesi herhangi bir limitle sınırlanmış değil yani tamamını ödüyor.Cam,far,stop,sinyal hasarlarında yapılan değişimde hasarsızlık bozulmuyor.Yetkili serviste onarım var,dışarıya yönlendirme yok.Manevi Tazminat 55.000 TL.İlaveten şunlar var.
    Toyota Kasko Yardım
    İşbu poliçeye Toyota Kasko Yardım teminatı verilmiştir.
    Yol kenarı yardım ve çekme, kurtarma hizmeti.
    Profesyonel sürücü temini.
    Aracın emanet ve muhafazası.
    Tıbbi nakil.
    Konaklama.
    Lehdarın seyahatini tamamlaması.
    Lehdar yakınının konaklaması.
    Acil mesajların iletilmesi.
    Cenaze nakli.
    Gerekli ilaçların sevki.
    İkame Araç: Toyota Kasko Asistansa müracaat etmek ön koşulu ile konaklama ve lehdarın geri gönderilmesi hizmetlerinden
    yararlanmayanlara Toyota Kasko Asistansın onayı ile azami 7 güne kadar ikame araç verilir.

Toyota Gümüş Kasko'da Altından Farkları
    Kaza Başına Maddi/Bedeni Ayrımsız 50.000 TL
    Ölüm-Sakatlık 5.000 TL
    Tedavi Masrafları 500 TL
    Manevi Tazminat 1.000 TL
    Anahtar Kaybolması 1.000 TL
    Yukarıdaki Toyota Kasko Yardım seçenekleri yok.Far,stop değişimi halinde hasarsızlık bozuluyor.
    Fiyatı aynı araç için 726 TL'dir.

Groupama sigortadan yine aynı araç için Toyota Gümüş Kasko ile aynı teminatlara sahip ayrıca mini onarım hizmeti olan elit kaskosu ise 670 TL idi.Tabi %40 hasarsızlık indirimi ayrıca il trafik yoğunluğu indirimi ile bu fiyatlar geçerli.

İstanbul,Ankara gibi büyük şehirlerde aynı teminatlara sahip kasko poliçeleri trafik yoğunluğundan dolayı daha yüksek çıkacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

KASKO 36,600.00
    ACİL TIBBİ YARDIM
    AKSİGORTA YARDIM
    YOLCU
    YOLCU VEFAT 20,000.00
    SÜRÜCÜ
    SÜRÜCÜ VEFAT 20,000.00

Toyota Altın Kasko standart bir kasko poliçesi yani limitleri ile oynama şansı yok ancak gümüş kaskoda ek primle teminatları yükseltmek mümkün.Toyota altın kaskoda mini onarım hizmeti yok,anahtar kaybolduğu zaman tüm sistemin değişmesi herhangi bir limitle sınırlanmış değil yani tamamını ödüyor.Cam,far,stop,sinyal hasarlarında yapılan değişimde hasarsızlık bozulmuyor.Yetkili serviste onarım var,dışarıya yönlendirme yok.Manevi Tazminat 55.000 TL.İlaveten şunlar var.
    Toyota Kasko Yardım
    İşbu poliçeye Toyota Kasko Yardım teminatı verilmiştir.
    Yol kenarı yardım ve çekme, kurtarma hizmeti.
    Profesyonel sürücü temini.
    Aracın emanet ve muhafazası.
    Tıbbi nakil.
    Konaklama.
    Lehdarın seyahatini tamamlaması.
    Lehdar yakınının konaklaması.
    Acil mesajların iletilmesi.
    Cenaze nakli.
    Gerekli ilaçların sevki.
    İkame Araç: Toyota Kasko Asistansa müracaat etmek ön koşulu ile konaklama ve lehdarın geri gönderilmesi hizmetlerinden
    yararlanmayanlara Toyota Kasko Asistansın onayı ile azami 7 güne kadar ikame araç verilir.

Toyota Gümüş Kasko'da Altından Farkları
    Kaza Başına Maddi/Bedeni Ayrımsız 50.000 TL
    Ölüm-Sakatlık 5.000 TL
    Tedavi Masrafları 500 TL
    Manevi Tazminat 1.000 TL
    Anahtar Kaybolması 1.000 TL
    Yukarıdaki Toyota Kasko Yardım seçenekleri yok.Far,stop değişimi halinde hasarsızlık bozuluyor.
    Fiyatı aynı araç için 726 TL'dir.

Groupama sigortadan yine aynı araç için Toyota Gümüş Kasko ile aynı teminatlara sahip ayrıca mini onarım hizmeti olan elit kaskosu ise 670 TL idi.Tabi %40 hasarsızlık indirimi ayrıca il trafik yoğunluğu indirimi ile bu fiyatlar geçerli.

İstanbul,Ankara gibi büyük şehirlerde aynı teminatlara sahip kasko poliçeleri trafik yoğunluğundan dolayı daha yüksek çıkacaktır.

Tesekkurler sayin peceri soylediklerinize gore en iyi kasko altin kasko paketi anladigim kadariyla

• Fiyatım çok uygun evet..Önce ruhsat ve plaka no yazıp kullanıcı kim onu soruyorlar..İki gün sonra fiyat veriyorlar..Ben geçen yedi yılda devamlı her yıl AXA Oyak - Başak - Ziraat Sigorta olmak üzere bu üç şirketten yaptırdım..Türkiye düşmanlarına verdikleri maddi destek nedeniyle bir sigorta şirketine KESİN BOYKOT ETTİM..yedi yıllık durum budur....saygılarımla...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.