Şimdi Ara

Toyota Auris 1.6 Comfort Extra Sizce Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Nasipse yarın bi araba bakmaya gideceğim.
    Araç 2007 model Toyota Auris Comfort extra. 1.6 124 hp benzinli
    Km 90 binde Fiyatta anlaştık. Özel bir toyota servisine veya computeste götürecem aracı.

Bu arabayı bilen varsa dikkat etmem gereken özellikle şuna dikkat et dediğiniz bir kronik sıkıntısı var mıdır?

Onun dışında her yönüyle nasıl bi arabadır ?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.gnl -- 24 Mayıs 2016; 22:23:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Auris 1.6 Comfort Extra: Kapsamlı Bir İnceleme

Toyota Auris 1.6 Comfort Extra, şık tasarımı, konforlu sürüşü ve son teknoloji özellikleriyle bilinen popüler bir kompakt hatchback'tir. Bu incelemede, 2011 ve 2012 modellerinde bulunan bu aracın temel özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve genel değerlendirmesini sunacağız.

Özellikler:

• 1,6 litrelik 4 silindirli benzinli motor
    • 132 beygir gücü ve 160 Nm tork
    • 6 ileri manuel veya otomatik vites
    • Ortalama yakıt tüketimi: 6,3 litre/100 km
    • Geniş ve ferah iç mekan
    • Konforlu süspansiyon sistemi
    • Akıllı anahtar ve düğmeyle çalıştırma
    • Bluetooth bağlantısı ve ses kontrolü

Kullanıcı Yorumları:

Toyota Auris 1.6 Comfort Extra, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Kullanıcılar, aracın güvenilirliğinden, yakıt verimliliğinden ve konforlu yolculuğundan memnun kalmaktadır. Bazı kullanıcılar, otomatik vites seçeneğinin sürüş deneyimini daha da geliştirdiğini belirtmektedir. Ancak bazıları, arka koltukların biraz dar olabileceğini belirtmektedir.

Genel Değerlendirme:

Toyota Auris 1.6 Comfort Extra, günlük sürüşler ve aile gezileri için uygun bir seçimdir. Güvenilir performansı, konforlu iç mekanı ve son teknoloji özellikleriyle, orta sınıf alıcılar için rekabetçi bir seçenek sunmaktadır. Otomatik vites seçeneği, şehir içi sürüşlerde kolaylık sağlarken, yakıt verimliliği uzun yolculuklar için tasarruf sağlar.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• Toyota Auris 1.6 Comfort Extra yorumları
    • Toyota Auris 1.6 comfort yorumları
    • 2011 Toyota Auris 1.6 Comfort Extra yorumları
    • Toyota Auris 1.6 otomatik vites yorumları
    • 2012 Toyota Auris 1.6 otomatik vites yorumları
    • Toyota Auris 1.6 yorumları
    • Auris 1.6 otomatik
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • a.gnl A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 2007 model comfort extra olamaz, comfort donanımdır, comfort ekstra 2010'da gelen (bir şeyler eklediler) bir donanım. Ben de 2008 comfort kullanmıştım. 124 beygirlik motor performans açısından bir eksiği yok ama ben çok yaktığı için sattım. Yakıt konusunda üzer. Bir kaç ses sorunu yaşadım ama hepsi halledildi vaktiyle, zaten 2 yıl kullanıp dizele geçtim. Bardaklıkları bozuluyor, direksiyonda tıkırtı sorunu yaşayanların da olduğunu duymuştum. Bir yere gösterin ve test edin mümkünse. Kullanması keyifli bir araçtır, bir sorunu yoksa ve yakıt önemli değilse tavsiye ederim. Hayırlısı olsun
  • Aynen 2007de sadece comfort ve elegant var comfort extra makyajdan sonra çıktı. 124 beygir makyajla 132 oldu. İçi geniş. Yalnız ben olsam elegant bakardım baya bi fark var comfortla arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

Öncelikle 2007 model comfort extra olamaz, comfort donanımdır, comfort ekstra 2010'da gelen (bir şeyler eklediler) bir donanım. Ben de 2008 comfort kullanmıştım. 124 beygirlik motor performans açısından bir eksiği yok ama ben çok yaktığı için sattım. Yakıt konusunda üzer. Bir kaç ses sorunu yaşadım ama hepsi halledildi vaktiyle, zaten 2 yıl kullanıp dizele geçtim. Bardaklıkları bozuluyor, direksiyonda tıkırtı sorunu yaşayanların da olduğunu duymuştum. Bir yere gösterin ve test edin mümkünse. Kullanması keyifli bir araçtır, bir sorunu yoksa ve yakıt önemli değilse tavsiye ederim. Hayırlısı olsun

Doğrudur çok bilgim yok. Satıcı öyle söylemişti. Ses sorunu dediğin tam olarak neydi ve nasıl halledildi?

Ayrıca LPG ile uyumlu olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Aynen 2007de sadece comfort ve elegant var comfort extra makyajdan sonra çıktı. 124 beygir makyajla 132 oldu. İçi geniş. Yalnız ben olsam elegant bakardım baya bi fark var comfortla arasında.

Evet anahtarsız çalıştırma, yağmur far sensörleri, hız sabitleme gibi özellikler var elegantta ama arada yaklaşık 5 bin tl fiyat farkı var. O kadar çıkamam
    Lpg uyumlu, 2010 da sattığımız için çok hatırlamıyorum ama torpidonun ordan, göğüsün ordan sesler geliyordu. O dönem izole ettiler bir yerleri halletmişlerdi. Aracın donanımına mutlaka dikkat edin, piyasa fiyatlarına da bakın. Comfort extra donanımını söyleyip fazla para talep edebilirler. İkinci elde dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Lpg uyumlu, 2010 da sattığımız için çok hatırlamıyorum ama torpidonun ordan, göğüsün ordan sesler geliyordu. O dönem izole ettiler bir yerleri halletmişlerdi. Aracın donanımına mutlaka dikkat edin, piyasa fiyatlarına da bakın. Comfort extra donanımını söyleyip fazla para talep edebilirler. İkinci elde dikkatli olmak lazım.

Hocam peki bunların trigeride mi zincirli? kaç binde değişiyor?
    Evet zincir, vaktiyle 250 bin km'de diye konuşulmuştu, net bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.gnl

Arkadaşlar herkese merhaba. Nasipse yarın bi araba bakmaya gideceğim.
    Km 90 binde Fiyatta anlaştık. Özel bir toyota servisine veya computeste götürecem aracı.

Bu arabayı bilen varsa dikkat etmem gereken özellikle şuna dikkat et dediğiniz bir kronik sıkıntısı var mıdır?

Fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Fiyat nedir?

34500 e anlaştık.
  • quote:

Evet zincir, vaktiyle 250 bin km'de diye konuşulmuştu, net bir bilgim yok.

Bunu duyduğuma çok sevindim
    Arka kol dayama,bej döşeme,digital klima falanda var bence değer ama tabi kullanmıyorsanız çokta önemli değil kullanmayan adam için yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Fiyat nedir?

34500 e anlaştık.

Piyasa şartlarına göre fiyat normal. Eğer kaza boya vs yoksa km de çok iyi. Yakıt tüketimi çok fazla değildir ama tüm benzinliler gibi buda yakar. Alıprsanız beklemeden Lpg taktırın, motoru Lpg ile gayet uyumludur.

• ozbayram kullanıcısına yanıt
    Evet arastirdigimda bana da normal geldi. Ilginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslar hepinizi seviyorum
    Bugun arabayi alirsam izlenimlerimi paylasacagm burdan

• bende bu arabadan düşünüyorum alırsanız yorumları bekliyorum
  • Arkadaslar araci aldim. Bir kac saattir kullaniyorum. Ilk izlenimler:
    Motor sesi yok denecek kadar az
    Motor alt devirlerde cansiz ancak bana yeterli.
    Yol sesi, ustundeki lastiklerin 5 yillik oldugu dusunuldugunde makul seviyede.
    Icinde bolca esya koyma gozu var.
    Kapi ici doseme kalitesi dusuk.
    Kullanimi yumusak ve rahat.
    Ses sistemi 10 uzerinden 7.
    Cogu kullanicinin yasadigi Sagindan solundan ses gelme olayini cok dikkatli dinlememe ragmen yasamadim. Bozuk yola girince onemsenmeyecek kadar az tikirti oluyor.
    Baska soylemem gereken en onemli seylerden biri direksiyon tepkileri cok harika.
    Orta kolcagin yerini hic sevmedim. Sanki uzun yol icin veya otomatik sanzuman icin yapilmis. Sehiricinde Vites degistirirken kolunuzu koyamiyorsunuz.
    Simdilik soyleyeceklerim bunlar.
    Sorunuz varsa elimden geldgince cevap veririm

Yakıt değeriniz ne hocam? Bu arada allah kaza bela vermesin güle güle kullanın

• quote:

Arkadaslar araci aldim. Bir kac saattir kullaniyorum. Ilk izlenimler:
    Motor sesi yok denecek kadar az
    Motor alt devirlerde cansiz ancak bana yeterli.
    Yol sesi, ustundeki lastiklerin 5 yillik oldugu dusunuldugunde makul seviyede.
    Icinde bolca esya koyma gozu var.
    Kapi ici doseme kalitesi dusuk.
    Kullanimi yumusak ve rahat.
    Ses sistemi 10 uzerinden 7.
    Cogu kullanicinin yasadigi Sagindan solundan ses gelme olayini cok dikkatli dinlememe ragmen yasamadim. Bozuk yola girince onemsenmeyecek kadar az tikirti oluyor.
    Baska soylemem gereken en onemli seylerden biri direksiyon tepkileri cok harika.
    Orta kolcagin yerini hic sevmedim. Sanki uzun yol icin veya otomatik sanzuman icin yapilmis. Sehiricinde Vites degistirirken kolunuzu koyamiyorsunuz.
    Simdilik soyleyeceklerim bunlar.
    Sorunuz varsa elimden geldgince cevap veririm

Ah o kol dayama yokmu.. Tasarlayan mühendislerin çok kulağını çınlattım
    Uzun yolda iş görüyor ama sürekli vites değiştirmek gerektiren yollarda kol dayama arkada kendi halince bekliyor.

• Dreazz kullanıcısına yanıt
    Hocam henuz yakit konusuna bakmadim ama soyle soyleym. Bundan onceki aracim 2005 corolla idi. O da benzinliydi. Motor karakterleri ayni. Zaten ikisi de vvt i. Corollayi aldigimda yol bilgisayarinda ortalama tuketim 9 yaziyordu. Benim kullandigim zaman icinde bu deger 7.4 e dustu. Su an bunda 8.4 yaziyor ama ben sakin kullanirim araci 7.4 civarina inecegini dusunuyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.