Şimdi Ara

Toyota auris vs Vw golf5 sizce hangisi alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bütçe 50 bin tl dizel düşünmüyorum

Toyota auris 1.6 benzin lpg comfort extra 132 hp manuel km 100 bin alti 2 parça boya yada orjinal 45 50 bin tl civari

Vw golf 5 1.4 tsi 140hp comfortline yada 170 hp gt manuel modeli 100 bin km altı lpgsiz lpg takmayi düşünmüyorum
    Orjinalleri 45 46 civari

Arkadaşlar yaşım 28 olduğu için golf biraz daha ağir basiyor ama tsi biraz da yakittan korkuyom

Auris sağlam 132 hp yakit lpg li ama sürüş zevki iç dizayni yol tutuşu golf kadar iyi deil siz olsaniz hangisini seçersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tsi hem çok yakar hem o yaşta sorun çıkarma olasılığı yüksek.

Auris LPG ile ekonomik ve piyasadaki en güçlü atmosferik 1.6 motorlardan biridir kronik sorunu da yoktur.

• ben o kasayı hiç begenmiyorum ben olsam auris alırdım

• Kami Kaze kullanıcısına yanıt
    1 aydir golf tsi araştiriyom forumlarda sakin kullanimda sehir içi 8 lt yaktiklarini söylüyorlar uzun yolda 120 sabit hiz 6 lt diyorlar ama benzin 5.60 daha ne olur bilinmiyor

• golf al...kafada bitir sorunu...
  • palm68 P kullanıcısına yanıt
    Tsi motorda gerektiği yerde basıcaksınız tüketim her turbo benzin motorda olduğu gibi fırlayacak fakat atmosferik+LPG ile kullanımda bassanız bile tüketime etkisi maksimum 1-1.5 litre oynar.

• genel olarak yeni nesil tsi motorlardan 1 litre kadar fazla yakıtı var.

turbo+kompresör olduğu için kullanımı keyifli

2008 yılında revizyon yapılmış 2008-2009 model tercih edilmeli

1.4 160/180 motorlara göre daha sağlam sorunsuz

6 ileri dsg var. dsg ile daha keyifli olur.

golf 7 ye göre yol sesi fazla alır onun dışında 7 yi aratmaz hatta yol tutuşu daha iyidir

ekranın olduğu bölümden çıtır çıtır trim sesi gelir bu golf 5 platformlu bütün araçlarda vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKVll -- 4 Aralık 2017; 22:14:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer otomatik olsaydı, ikinci el için tereddüt etmeden Auris derdim.

Ama manuel olunca durum değişiyor.

Golf, premiumları konu dışı tutarsak sevmediğim, sevemediğim Alman ekolünün amiral gemisi.

Ama yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir ki, sınıfında hak etmediği fiyatı hariç kanıtlanmış bir liderliği var.

Malzeme kalitesi, konforu, yürüyen aksamı, motoru vb.. her konuda oldukça yüksek puana sahip.

Bu sınıfta ilk akla gelenler olarak sıralarsak Astra, C4, 308, Auris, Mazda3 vb.. bazı kulvarlarda Golf'ün ilerisinde.

Ama genel not ortalamasına bakıldığında Golf hiçbirisinde sınıfta kalmıyor ve bütün özellikleri kullanıcılarını tatmin edici bir şekilde kendisinde toplamayı başarıyor.

Senin için tek olumsuz tarafı yaşının genç olmasından hareketle turbonun verdiği gücün seni yollarda saçma sapan hareketler yapmaya teşvik etmesi olabilir. Bu durumda hem kendi, hem de etrafındaki araçlarda bulunanların hayatını tehlikeye atarsın.

Turbo performansının yüksek tüketim olarak cüzdanına yansıyacağını da belirtmeme gerek yok sanıyorum.

• Toyota Auris daha az masraf çıkartır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl kullandım aurisi al bin gez kafan rahat eder sorunsuz

• Bu golf güzel değil ki, Golf 6 ve altının genç arabası olduğunu düşünmüyorum. Bence o fiyata Cruze alsanız hem paranız artar hemde daha güncel ve güvenli bir araç kullanmış olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golften aldığın zevkin 1 gramını auristen alamazsın basınca uzarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Golften aldığın zevkin 1 gramını auristen alamazsın basınca uzarsın

• Golf5 i temiz bulursaniz cok iyi bir aractir.Suapansiyonu yollari adeta utuler.

Performansi makul,parcasi her yerde bulunur.

Auris gorece daha az sorunlu japon uretin mantalitesi ile uretilmis bir arac.

Sonuc,hangisini ne kadara buldugunuzdur.

• Auris daha geniş daha konforlu

Golf ise sportif ama eski dsgler şuankilere nazaran sorunlu diye biliyorum

İki arabayı da gidin görün kullanın

Hangisi içinize sinerse

• auris tavsiye ederim satarken zorlanmassın , sürüşü keyifli ve konforlu arabadır. Golf iyi hoş ancak 1.4 tsi cebini çok yakar , ayağının altında akrep var gibi gaz pedalına basarsın. 1.6 atmosferif + LPG iyi olur. Hatta hiç lpg takılmamış bir auris bulup ilk gazı sen taktır sende görsün.
  • 45 46 lirayı tarihi golf 5 e vermek?
  • golf
  • Bugün arkadaşimin 2012 toyota corollasini comfort extra sini sürdüm 124 hp 6 ileri lpg manueldi araç geniş güzel hizlanmasida 3 bin devirden sonra guzeldi ama araç 6. Vitesde 120 ile giderken 3bin devirde yol tutuşu guzel fakat 120 ile giderken sanki 150 160 gidiyormuş gibi hissettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.