Bildirim
Toyota Avensis...
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yil sonu kampanya vs cok talep var heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tireliim
avensis 1.6 benzinli baz modeli ariyorum...bayileri gezip goren duyan varsa yardimci olabilir mi ? Ya da ayni seviyelerde c-d sinifi sedan kasa onerisi olan?
1.4 tsi trendline passat.
Aldıktan sonra bir jant bir de hız sabitleyici ile 75 bine biter, hem Tüketim açısından memnun eder hem de performans anlamında avensisten üstün olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ukilavuz
Galiba hocam dediginiz gibi talep fazla sanirim..ulasabildigim bayilere sordum ve haber biraktim ama ne kadar geri donus olur onu bilmiyorum telefonla..
Volkswagen grubunda elinde genelde arabalarin kalmadigini , genelde sira yazarak calisildigini biliyorum
Bilerek mi yapiyorlar yilbasindan sonra fiyatlar artar vs diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bencede bilerek yapiyorlar bir satis politikasi galiba...araba bitti ne demek ya
quote:
Orijinalden alıntı: tireliim
quote:
Orijinalden alıntı: ukilavuz
Galiba hocam dediginiz gibi talep fazla sanirim..ulasabildigim bayilere sordum ve haber biraktim ama ne kadar geri donus olur onu bilmiyorum telefonla..
satışları tıkırındayken hiç yüz vermezler ama ortalık sakinleşsin satışlar durulsun telefon üstüne telefon ederler -
Yaklasik 2 hafta oldu ne arayan var ne soran..dediginiz gibi olursa 4 ocaktan sonra aramaya baslarlar galiba..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- volvo s60 motor performans düşüklüğü uyarısı
- kia sportage yakıt tüketimi
- triger kayışı yerine zincir kullanan markalar
- başkasının ehliyetini kullanmak cezası 2024
- çatlak lastik tehlikelimi
- l200 mitsubishi 2024
- bmw 420i gran coupe fiyat
- pilotcar p2 city
- swm g05 pro yorumlar
- renault clio evolution fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X