Şimdi Ara

Toyota Avrupa, ilk 9 ayda tüm zamanların rekoruna ulaştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bak sen şu japona delinmeyen sızdırmayan radyatör ve hortum icat etmişler Toyota Avrupa, ilk 9 ayda tüm zamanların rekoruna ulaştı  o 1 dolarlık sensör yüzünden asya arabaları susuz kaldığından hararet yapıp motor rektifiye yapmak zorunda kalıyorlar.

pahalıdır vardır bir hikmeti ucuzdur vardır bir illeti.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Sasirmakta haklisin bende ayni saskinligi bu dedigin parcalari ariza veren delinen isinan avrupa araclari icin yasiyorum. Ne kadar kalitesiz yapiyorlar anlamak mumkun degil.

Hele bir japon kullanicisi icin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

Sanırım bilgi olmadan konuştun.. Corolla Cross Hybrid araç var, sor ne istersen söyliyeyim hatta fotoğraflarıyla sunayım.. Şehir içi 5.2 lt ortalama ile geziyorum dağ bayır.. Şehir içi trafikte daha da düşer de o da senin güzel hatrın için peki diyelim.. Vasta malzeme kalitesi derken mesela hangisiyle vs ledin de vasat dedin hele bi de bakalm.. Aşırı vasat ses sistemi de nasıl oluyor onu da anlasak, renault'taki mi mesela?

yani arkadaş bizim milletin genel hastalığı, bilgi sahibi olmadan salla dur işkembeden.. Toyota Avrupa, ilk 9 ayda tüm zamanların rekoruna ulaştı 

• liebermann34 L kullanıcısına yanıt

İşine bak kompleksli fake üyelik.

Toyota'nın malzeme kalitesi tüm Dünya'da vasat altı olarak kabul görür.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ustam ayıptır sorması. Bu klima motora bağlı olmayınca kışın fan açınca motorun ısınmasını beklemeden direk sıcak üfleme yapıyor mu yani elektirikli bir ısıtıcı gibi bir görev mi görüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Corolla satışının kaliteyle alakası yok. Bizde Egea neyse, Dünya'da Corolla odur. Tamamen fiyat odaklı.

Bu arada Türkiye'de satılan Corolla ile dışarıda satılan aynı değil. Corolla sahipleri hemen böbürlenmesinler. Toyota Avrupa, ilk 9 ayda tüm zamanların rekoruna ulaştı 

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Isitma sistemi diger arabalar gibi motor suyu sicakligi ile oluyor, benzin motoru ara ara calisarak sicakligi istenilen seviyede tutuyor.

Bu sebepten yaz kis mevsimleri arasinda tuketim farki oluşuyor yaklasik 0.5-1 litre kadar. Sizin ne kadar sicakliga ayarladiginiza gore değişiyor.

Diğer arabalarda yazin tüketim artıyor bunda kisin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Ekim 2024; 10:33:0 >
  • tans61 kullanıcısına yanıt

Süper yorum..müthiş bir arac , bilmeyene anlatamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Şikayetvar.com sanırım ana kaynağınızToyota Avrupa, ilk 9 ayda tüm zamanların rekoruna ulaştı 

Günümüzde düzgün markaların çift kavrama ve turbo motorları yüzbinlerce kilometre gitmek üzere tasarlanmıştır.

Bu binlerce parçası olan mekanik bir alet, bakımlarınızı düzenli yaptığınız her düzgün araç üreticisinin aracı yıllarca sorunsuz çalışır.

Ha eğer senede 1 kere götürmek zorunda olduğumuz araçları teknik servise orjinal parçalarla işlem yaptırmazsanız, Mercedes'ten de şikayet edersiniz.

Kore malı araçlar son 15 yılda hem teknolojide hemde sorunsuzlukta en yukarı sıralamalardadırlar.

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Toyota Avrupa, ilk 9 ayda tüm zamanların rekoruna ulaştı

Şikayetvar'da garanti süresi dolmamış, yani 2019 sonrası araçlarda oldukça fazla, kaç kişi garantisi olan aracı özel servise, sanayiye götürür :)

Evet Kore markaları çok gelişti, özellikle Hyundai ve Kia birleştikten sonra PSA Opel'e göre daha sorunsuz. Şikayetleein çoğu şanzımanla ilgili dikkat edersen ama azalsa da halen turbo ve sandık motor sorunları var genel olarak.

Volkswagen DSG ile araba satamadığı ABD'de, garantiyi 10 yıla çıkardı yine tutmadı. PSA Opel gibi Toyota Aisin tam otomatik şanzıman ile satılıyor. Türkiye'de 2 yıl garantisi sonra sözde iyi niyet imdirimi garantisi :)

• Triger ile şanzıman ne alaka :)

triger her içten yanmalı motorda vardır.

şanzıman başka bir konu. Cvt’de zincir veya çelik kemer denen kayış var. Toyota ve honda e-cvt’de bu kayış yok. Şekli şemali çalışma sistemi elma ile avakado kadar birbirinden farklı. Dişliler sabit kendi aksında döner. 2 elektrik motoru ve 1 benzinli motor aynı anda çalışır. Bilinen geleneksel diğer otomobil sistemlerinden daha hafif ve daha basittir

%90 ı hatalı mesaj. Nerden uyduruyosunuz. Şanzıman olmadığını? @zotaing cevap vermiş size

• oquzdag O kullanıcısına yanıt

Şanzıman denilen şey kavrama ve değişken dişlilerle aktarma organıdır.

e cvt’de ne kavrama var ne değişken dişli var. O yüzden buna aktarma organı deniyor. Veya transaxle diyebilirsiniz.

Ananemin lafı. Kuzen olabilir miyiz Toyota Avrupa, ilk 9 ayda tüm zamanların rekoruna ulaştı 

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

şaka maka o dandik attragge götürgeçi birine iyi kitlemişsin.Toyota Avrupa, ilk 9 ayda tüm zamanların rekoruna ulaştı  satabilmen mucizeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 23 Kasım 2024; 23:56:22 >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

Hibrit toyotalarda mekanik bir şanzıman yok. Alıntı yapılan mesajdaki her ifade doğru

Bir ekleme de ben yapayım, fren diskleri x marka bir aracınkinden 2 kat daha dayanıklıdır ve parça fiyatı aynıdır. Çok rahat 100bin km götürür

Bir araç hem avrupa hem de amerikada çok satıyorsa tartışılacak bir yanı yoktur

• realgs kullanıcısına yanıt

Chr'ı satalı 1 seneyi geçti, hala özlüyorum keratayı. Şimdi alfa romeo tonale var, bana göre sınıfının en iyi tasarımı ama ne zaman chr görsem ben de dönüp bakarım

Tabi tabi oyledir

Yazdiklarini okuyanda birsey bilerek yaziyor sanacak ona yaniyorum sirf mesaj kasmak icin mesnetsiz temelsiz yazayimda nasil yazarsam yazayim mesajlari

Anlamsiz mesaj yaz daha da anlamsiz emoji koy oldu bitti

Ne diyorsunuz hocam siz? Ecvt de planet dişli kasnak sistemi var. Nerede yazıyor olmadığı?
    Üretici şanzıman diyor. Forum ne duruma gelmiş.
    E-CVT, kayış ve zincir yerine planet dişlilerin kullanıldığı Elektronik Kontrollü Sürekli Değişken Şanzıman anlamına gelir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.