Şimdi Ara

Toyota Camry ve Avensis aynı sınıfta mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Bu arada sana daha önce bahsettiğim acura tsx yada bizdeki honda accord bu testte yok farkettiysen, bu sınıfın üstünde bir araç olduğu için, yani bizdeki D sınıfı accord camrye göre daha lüx sınıfta ABD'ye göre, Tabi passat CC , bmw3, MB C, A4 de var aynı sınıfta

Buda ayrı bir konu. Zamanında janjanla çok sert tartışmalara girmiştik bu konuda, ama kendisini sonunda kabul etmişti TR de ki honda accord'un premium sınıfta bir otomobil olduğunu

O tartisma cok uzadigindan ve hakaret boyutuna vardigindan kabul ettim.

Bana gore , hala standartlarin bir 'tik' uzerinde o kadar , premium kategorisine asla sokmuyorum cunku Avrupa'nin zaten asiri yuksek standartlari , tamamen EU icin gelistirilmis Accord'u rahatlikla sinirotesinde premium yapiyor olabilir.

Ama Turkiye'yi gectim , Avrupa'da dahi premium olarak kabul edilmeyen bir model. Hatta acik soyliyim , UK pazarinda Mazda 6 ile beraber "nish" olarak nitelendiriliyorlar , ama asla ve asla premium degil.

Aracin kendisine hasta oldugumu da belirtmeden edemeyecegim , halkin gozundeki algisi beni pek baglamiyor. Zaten forum sayesinde Mercedes-BMW'den iyice sogudum , Vw'den sogumam da an meselesi. Bu gidisla saab falan alacagim kro surucu tayfasindan kacmak icin.

@janjan
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/v/class-summary/midsize-luxury-near-luxury-cars
    yukarıdaki sayfada acura tsx bizdeki accord ile aynı araç ve sınıfındaki diğer araçlara bakarsan premiumlarla aynı kategoride değerlendirildiğini görebilirsin. Near luxury de demişler gerçi.

• Hocam , dedigim gibi Accord'un Avrupa icin bile standardin uzerinde olan uretim kalitesi ve surus keyfi ABD'de rahatlikla onu premium ilan edebilir , Opel Astra ve Insignia platformundaki Buick'ler de premium kabul ediliyor ona bakilirsa.

Bu arada , gonderdiginiz linkte Passat CC ' de premium olarak lanse edilmis , pimi cektiniz hayirli olsun.
  • quote:

@evolvo

Videolar için teşekkürler. ABD de ne işin var senin, izmirde yaşamıyormuydun sen?

İzmir'deyim de çok akrabamız var ABD'de, bir tek biz Türkiye'de kaldık denebilir. Ben de bir problem olmazsa yaz tatilinde bir aya yakın orada kalıyorum.
  • quote:

quote:

@evolvo

Videolar için teşekkürler. ABD de ne işin var senin, izmirde yaşamıyormuydun sen?

İzmir'deyim de çok akrabamız var ABD'de, bir tek biz Türkiye'de kaldık denebilir. Ben de bir problem olmazsa yaz tatilinde bir aya yakın orada kalıyorum.

Anladım.
  • quote:

Hocam , dedigim gibi Accord'un Avrupa icin bile standardin uzerinde olan uretim kalitesi ve surus keyfi ABD'de rahatlikla onu premium ilan edebilir , Opel Astra ve Insignia platformundaki Buick'ler de premium kabul ediliyor ona bakilirsa.

Bu arada , gonderdiginiz linkte Passat CC ' de premium olarak lanse edilmis , pimi cektiniz hayirli olsun.

Pimi çekme gibi bir amacım yok ama durum bu.
    Janjan ben bir süre ülkemizin en doğusunda en kötü yerlerde çalıştım, orada bir lokantada balık yedim, alabalıktı hatırladığım kadarıyla. İzmirli olduğumu bildikleri için söz balıktan açıldı, adam kendinden emin bir şekilde 'deniz balığı da balık mı? en iyi balık sazandır' dedi. Ben de he dedim, adam daha deniz görmemiş ama kendinden o kadar emin di ki. Bu forumun 15 yaşındaki üyeleri arasında hocam, hocam diye idol kabul edilen en popüler isimlerinin %90 o lokantadaki adamla aynı işte. Kimsenin cebinde 5 kuruş para yok,hayatında sırtından ter akıp para kazanmamış, hayatında deniz görmemiş, milletin aldığı 100binlik arabaya laf çakma peşinde. O yüzden artık polemiğe girmeden takılma peşindeyim...BKZ: imzam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 13 Ekim 2013; 20:04:58 >

• quote:

quote:

Hocam , dedigim gibi Accord'un Avrupa icin bile standardin uzerinde olan uretim kalitesi ve surus keyfi ABD'de rahatlikla onu premium ilan edebilir , Opel Astra ve Insignia platformundaki Buick'ler de premium kabul ediliyor ona bakilirsa.

Janjan ben bir süre ülkemizin en doğusunda en kötü yerlerde çalıştım, orada bir lokantada balık yedim, alabalıktı hatırladığım kadarıyla. İzmirli olduğumu bildikleri için söz balıktan açıldı, adam kendinden emin bir şekilde 'deniz balığı da balık mı? en iyi balık sazandır' dedi. Ben de he dedim, adam daha deniz görmemiş ama kendinden o kadar emin di ki. Bu forumun 15 yaşındaki üyeleri arasında hocam, hocam diye idol kabul edilen en popüler isimlerinin %90 o lokantadaki adamla aynı işte. Kimsenin cebinde 5 kuruş para yok,hayatında sırtından ter akıp para kazanmamış, hayatında deniz görmemiş, milletin aldığı 100binlik arabaya laf çakma peşinde. O yüzden artık polemiğe girmeden takılma peşindeyim...BKZ: imzam

Katiliyorum valla , universtemin ilk yillarinda ben de o klasmandaydim belki de ama okul bitince , kendi elime para gecince (durust olayim hala ailemden destek aliyorum), birde yurtdisinda 2 sene yasayinca biraz aklim basima geldi diye dusunuyorum.

Forumdakilerin cogu hayatlarinda showroom'a bile ugramadan milletin malina b.k atma pesinde. DSG konularinda cok fazla parlamamin sebebi de bu mesela , yahu arabada cikan sorunu EN INCE ayrintisina kadar paylasiyorum , servis kayitlarini veriyorum millet hala ben demistim , al iste patladi derdinde.

Iyi de arkadas arabadan hala cok memnunuz diyorum , bunu diyince de arabanin ikinci elini yukseltme misyonuyla suclaniyorum , ya isim gucum yok bu kadar anti-vw'cinin oldugu forumda mi satacagim arabayi , disarda alicisi hazir zaten

Neyse , polemige girmemek en iyisi.

Izmir'de cok guzel , doktora icin yerlesme planlarim var , belki karsilasiriz bir gun , saygilar hocam.

• proleter
  • quote:

quote:

Sazan ve yayın bana göre tadı en kötü balık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Izmire gelirsen haberim olsun. Haluk abiyle Anilla daha once gorustuk, seninle de tanismis oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.