Şimdi Ara

TOYOTA CORALLA TERRA 1.6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
33.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOYOTA CORALLA TERRA 1.6 1999 modellerin piyasa fiyatları nelerdir.
    İnternet sitelerinde çok değişik fiyatlar var.
    Sitelerde bunların fiyatları 12 ile 15 arasında değişiyor.
    Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Birde 1.6 Terra kullanan arkadaşlar yorumlarını buraya yazarlarsa bizimde araba hakkımız da iyi kötü bir bilgimiz olur. Bakıpta geçmeyin bir iki cümlede olsa bilgilerinizi paylaşın lütfen.

• toyatta coralla terra 1.6 ı cok beyenıyorum.fıyatlar dedığın gıbı 12_15 arası değişiyor.cok kullanışlı bence al
  • Sağol EsRa_

quote:

Orjinalden alıntı: EsRa_

toyatta coralla terra 1.6 ı cok beyenıyorum.fıyatlar dedığın gıbı 12_15 arası değişiyor.cok kullanışlı bence al
  • ben 1,3 terra kullanıyorum. Son derece güzel bir araba. Benim için tek sorun yükseklik ayarlı sürücü koltuğu olmayışı. 1,3 olmasına rağmen çok seri. Ancak uzun yolda bana yetmiyor. 1,6 olması daha iyi.
  • 99 Fiyatları konusunda bir bilgin varmı kardeş? gerek 1.3 gerek 1.6

quote:

Orjinalden alıntı: mencetin

ben 1,3 terra kullanıyorum. Son derece güzel bir araba. Benim için tek sorun yükseklik ayarlı sürücü koltuğu olmayışı. 1,3 olmasına rağmen çok seri. Ancak uzun yolda bana yetmiyor. 1,6 olması daha iyi.
  • 1,3 ler 12000 ile 13000 arasında. 1,6 ları bilmiyorum.
  • Verdiğin bilgiler için sağol mencetin

quote:

1,3 ler 12000 ile 13000 arasında. 1,6 ları bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat İbiza 1.6 Signo
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mencetin,

Birde bu 99 Corolla Terra lar için problemli diyorlar. Bu konuda bir terra kulanıcısı olarak senin fikrin nedir?

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkersos -- 27 Haziran 2007; 9:12:28 >
  • "Türkiye'de yapıldı onun için problemli"??

Yolda gördüğünüz araçların zaten çok büyük bir kısmı Türkiye'de yapılıyor, sorun o değil.
    Aslında sorun aracın problemli olması da değil.

Yuvarlak gözlü ve EFI motorlu Toyota'lar o zaman için beklenen bir anlayış değildi Toyota'dan, kaldı ki motoru da o "efsane kasa"ya ait motorla çok benzer, hatta aynı idi. Kokpit tasarımında da bazı eksikler göze çarpıyordu (hatta bunu VVT-i motorun kullanıldığı 2000-2001-2002'nin bir kısım modellerinde de devam ettirdiler). Motor seçenekleri arasında ise 1.3 karbüratörlü bir opsiyon dahi vardı ve asla tatmin edici değildi.

Her neyse...

Kısacası araç piyasada sadece 2 yıla yakın bir zaman kaldı, ve istenen başarıyı elde edemedi. Bilindik bir kronik arızası ya da şikayet edilecek bir durum olmadığı halde. Çok fazla tutunamasının sebebi bildik piyasa koşullarıdır yani, problemleri yahut yerli üretim olması değil.

• BENDE FULL MODLU 99 COROLLA 1.6 LUNA SPECİAL WAR DRAG LARA GİRDİM 2.Cİ OLDUM ARACI 5 DAKKA KESİCİDE 7.000 RPM DE TUTTUM BANAMISIN DEMEDİ ŞUANA KADAR NE OLDU SORUN WAR DİE HİÇ KAPUT AÇMADIM
    TOYOTA LAR WE ÖZELLİKLE COROOLLA SERİSİ SAĞLAM VE ÇOK DAYANIKLI GÜNDELİĞE KULLANIYORUM BİZDE 6 TANE WAR ORDAN BİLİYORUM...

PİYASASI 12 -14 ARASI BİRAZ FİYATLAR DÜŞTÜ
    BENDE MAKİNAYI SATICAM BELKİ
    STİ ALICAM
  • Bu arabaya problemli diyen kişi arabadan anlamıyordur. Bana bir problem söylesinler. Nesi problemmiş.

Tek problemi yuvarlak farlı ön dizaynı. Onun haricinde en ufak bir problemi yok. Ne malzeme ne işçilik ne de motor. Aslına bakarsanız motoru 86 beygirdir. Diğer araçlarda 1,3 ile 70-75 beygir güç alırsınız. Yani 1,3 motor için çok iyi bir gücü vardır ve kasa ile son derece uyumludur. Seri ve hızlıdır. Ancak motor uzun yolda 130 üzerinde biraz gürültücüdür. Ben bu araba ile otomobil kullanma zevkine vardım. Konfor da yeterlidir. İç genişliği, bagaj hacmi gayet iyidir. Çok da ekonokmiktir. şu an şd 210, şi 220 yakıyorum.
    Normal bir araba kullanıcısı başka ne ister?

quote:

Orjinalden alıntı: ilkersos

Mencetin,

Birde bu 99 Corolla Terra lar için problemli diyorlar. Bu konuda bir terra kulanıcısı olarak senin fikrin nedir?

quote:

• Yorum yazan arkadaşların hepsine teşekkürler. Gerçektende tatmin edici açıklamalar yapmışsınız. Özellikle exposure, senin açıklamaların aklımdaki bütün soruların cevabını içeriyor.

O zaman burdan şöyle bir sonuç çıkarmak sanırım yanlış olmaz: Crolla Terralar özellikle 99,2000 ve 2001 modeller motor aksamı ile ilgili bir problemden değilde, şekilsel açıdan kullanıcılar tarafından beğenilmemesi nedeniyle tutulmadılar.
  • bende toyota terra 1.6 almayı düşünüyorum.tip olarak bence çokda kötü değil.bence efsane toyotalar kadar büyük olmamasıda bana göre güzel.
    -araba sağlam.
    -az yakıyor.
    -çok sorunlu değil.
    -çokta kötü değil dış görünüşü.
    -fiyatıda makul seviyerlde (12.000-15.000)

insan daha ne isterki bi arabadan.farlarıda küçük olsun ne yapalım.haksızmıyım?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguraslan -- 9 Temmuz 2007; 14:31:34 >
  • Bende 99 model 1.3 kullanıcısıyım ama bu arabanın neden tutulmadığı konusunuda anlamış değilim?Bütün ihtiyaca cevap veriyor az yakıyor yağ değiştirme,akü ve lastik dışında şu ana kadar bir problem yaşamadım.Bu arada 30.000 km. oldu.Bence güzel bir araç

• quote:

Orjinalden alıntı: ozguraslan

bende toyota terra 1.6 almayı düşünüyorum.tip olarak bence çokda kötü değil.bence efsane toyotalar kadar büyük olmamasıda bana göre güzel.
    -araba sağlam.
    -az yakıyor.
    -çok sorunlu değil.
    -çokta kötü değil dış görünüşü.
    -fiyatıda makul seviyerlde (12.000-15.000)

insan daha ne isterki bi arabadan.farlarıda küçük olsun ne yapalım.haksızmıyım?????

Haklısın ayrıca boyutu eski kasadan büyük...
  • Heh tam bullitt e göre bi topic. Nerde ki o?
  • bende 99 terra special 1.6 16 valf var lpg li, 2 hafta oldu alalı, alana kadar eşim başımın etini yedi ben o arabayı sevmedim, çirkin diye, dinlemedim aldım, şimdi iyi ki almışız diyor, tek sorun tipi... başka bişey değil... ben de niye tutulmuyor diye araştırdım, somut bişey bulamadım, meğer eşimmiş istemeyen.. :)
  • arkadaşlar 2002 1.6 corolla hb terra
    19,000 ytl ye anlaştım 90 binde.sizce nasıl sorun yaparmı bence temiz araba.daha eksper almadık nasip se haftasonuna.ilk kez corolla ya binicem.tek sorunum pioneer mp3 çalar teybii nasıl monte ettiricem çünki konsolda çok sırıtıcak
  • arkadaslar yorumlarınız eski ama ben eskı toyota corolla terra1999 kullanıcısıyım 2006 yıllarında kullanmıstım ve cok sert kullanmama ragmen yag eksıltmesı dısında bır proplemı yoktu her vitesde gaz kesıcıye sokarak kullanıyordum fakat sımdı luna specıal almayı dusunuyorum 1999 model alamyı dusunuyorum sızlerın mekanık ve teknık bılgılerınız daha fazla sızce yıne terra mı almayım yoksa yıllar gecmesı nedeylle baska arabayamı yonelmelıyım fakat alma konsuunda cok cıddıym ve corollara guvenıyorum tesekkurler
  • Herkese merhaba,

Bir arkadaşımızın aracını satacağız da fiyat belirleme konusunda yardımcı olur musunuz?

Corolla Terra 1.6 Sedan

2005 model
    45000 km
    İlk sahibinden
    VVTİ motor
    Manuel vites
    LPG takılmamış
    Sıfır boya
    Değişensiz
    Servis bakımlı
    Muayenesi var, MTV ödenmiş
    5 aylık lastikler
    alarm
    Sigara içilmemiş

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.