Şimdi Ara

toyota corolla 1.3 almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben arabalardan anlamam size bir şey danışmak istiyorum.
    93 model corolla 1.3 xl 172000 de 11000tl istiyolar arabayı almayı dusunuyorum fakat bir kaç şey duydum bu modeller için kasa ağır yokuşlarda bayılır gibi, ben sakin bi kullanıcıyım fazla sürat yapmam sizce almalımıyım siz ne önerirsiniz,sağlamlık ve az yakıt tercihim....

• 93 model toyota 1.3 e 11bin para verilirmi yahu. yazık günah. o arabanın edeceği max değer 7-8 bin.
    96-97 model 1.6 xei toyotayı satıyorlar 11-12 bin 'e. kazıklanıyorsunuz aman dikkat.

NOT: toyota 1.3 xli ile toyota 1.6 xei arasında bayağı fark var.
    1.3 ün arka camları manuel xei nin otomatik. 1.3 'te aynalar manuel 1.6 'da otomatik.
  • ben size toyota yerine bu aracı tavsiye ederim.
    aynısından eşim kullanıyor 97 model rahat konforlu toyota dan fazlası var eksiği yok.
    yakıt konusunda da 1.3 toyotadan 100km de maximum 1-2 litre farkeder.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-323-mazda-familia-52832130/detay/

pişman olmazsınız ama temizini bulmalısınız.
  • xlde bişey yok o kadar para vermeyin ayrıca çok yakan az kaçan bir araç...
  • 1.3 terra 1999 ful enjeksiyonlu corollaya 12000 isteniyor çok para istemiş
  • Bende 2000 model 1.3 corolla terra var. 86 beygir. Şu an km'de 25 kuruş civarı yakıyor. Ama pek bir performans beklentisi olmaması lazım. Arabanın ideal hızı 80-90 gibi, 110-120nin üzerindeki hızlarda hem yakıt tüketimi artıyor hem de motor ve yol sesi nedeniyle konfor azalıyor.

Ama kullanımı çok yumuşak, insanı yormayan, sorunsuz bir araçtır.

11.000 tl 93 model araç için fazla.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-orjinal-kmde-mazda-famili-51138008/detay/

şu ilanada bir bakın temiz gibi pazarlıkla 11 e alabilirsiniz belki.

hem kilmalı hemde otomatik vites. yanlız otomatik vitesin yakıtı düzlere göre biraz fazla olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11 yıldır toyota kullanıyorum ama o parayı bende vermem 93 corollaya.1.6 olsa düşünürüm belki ama.9000 e corona alırım 2 binede yakıt parası yaparım. ((yaklaşık 950 lt lpg eder 2000 tl ye )) adam gibi arabaya binerim. 11e de carina bakardım heralde. kardeş 11 e illa 1.3 corolla olacaksa 99 1.3 terrada bulursun ya ne ne ne demek yani nekadar 99 kasalar tutulmasada 93 ten iyidir yha. şaşıyorum halkımızın araba tutulması sevdasına bazende gülüyorum.
  • arkadaşlar dediğim gibi ben arabadan anlamam satıcı merabalaştığım birisi arabasını baya övdu onun için dusunmuştum ama yorumlardan dolayı vaz geçtim, o fiyata accentler var onlar hakkında bi fikir verirseniz sevinirim...
  • 2000 model hyundai accent 15gls yumurta kasa 120000 klima yok 11000tl almalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimm

2000 model hyundai accent 15gls yumurta kasa 120000 klima yok 11000tl almalımıyım?

Tercih edilebilir dostum güzel araç .Bu arada Mazda familia falan alma son kullanıcısı olursun
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-101-000-kmde-masrafsiz-orjinal-xei-50164222/detay/ ılgınırsen arac benım aracım fıyatıda o temızlıktekı araclara gore daha uygun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLiM_50

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-101-000-kmde-masrafsiz-orjinal-xei-50164222/detay/ ılgınırsen arac benım aracım fıyatıda o temızlıktekı araclara gore daha uygun .

aracınız temiz görünüyor ama klimasız, 15 yaşında bir araç için yine çok fazla degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine
    11 yıldır toyota kullanıyorum ama o parayı bende vermem 93 corollaya.1.6 olsa düşünürüm belki ama.9000 e corona alırım 2 binede yakıt parası yaparım. ((yaklaşık 950 lt lpg eder 2000 tl ye )) adam gibi arabaya binerim. 11e de carina bakardım heralde. kardeş 11 e illa 1.3 corolla olacaksa 99 1.3 terrada bulursun ya ne ne ne demek yani nekadar 99 kasalar tutulmasada 93 ten iyidir yha. şaşıyorum halkımızın araba tutulması sevdasına bazende gülüyorum.

kesinlikle katiliyorum, neymiş araç tutulmuşmuş, nasil tutulmus ben de anlamiyorum. ayni sekilde honda civic de böyle 94 modeline 13.000 istiyorlar. Ve carina fikri de en ideali, 3-5 kuruş vergisi fazla olur, km'de 3-5 kurus fazla yakar ama ne arac sollarken ter dökersiniz ne de vites küçültmek zorunda kalirsiniz rampalarda. ve bir üst segmentte arac kullanmanin keyfini her seklini, toyota markasindan uzaklaşmadan görmüş olursunuz

• evet haklısınız cıkma bır klıma rahatlıkla bulunabılır.Arac kucuklukten berı bızde oldugu ıcın nasıl kullanıldıgını bılıyorum.Babam bana okadar deger vermedı =) Şaka bir yana almak isteyenler için daha temizi çok zor bulunur.
  • 1.3 den vaz gectim 1.6 larda biraz pahalı geldi, o yüzden hyundai 1.5 gls ye yöneldim 99-2000 model klimalı temiz bulursam almayı duşunuyorum.
  • arkadaşım bende 93 corolla xl var araç on numara hiçbir şikayeti yok bu yaştaki diğer modeller gibi sürekli sorun da çıkarmıyor. ama 11 bin gibi fiyatlar bu araç için fazla. yokuşlarda bayıla durumuda benzinde kullanırsan bi sorun yaşamazsın lpg de devrinde kullanırsan yokuşlar sorun olmaz. ben 2 yıldır kullanıyorum bu aracın konforu diğer 2000 öncesi hiçbir arabada yok tabi bu fiyat aralığında. tek sorunu altı alçak olması setlerde dikkatli olman gerek. eğer görmek istersen ben aracımı satmayı düşünüyorum. askerlik dolayısıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.