Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.3 Motor 1999 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır toyota corolla 1.3 motor terra linea modelini kullanmaktayım 80.000 km' den beri bende araç.Artık her gün okula git gelden dolayı yakıtlarım iyice arttı ve harçlık marçlık dayanmıyor aldığım para benzine gidiyor hemen hemen neredeyse..20 Liralık benzin ile max. 65 km fln gidebiliyorum ve ardından ışık yanıyor.Lpg' geçiş yapmak istiyorum sizce ne önerirsiniz günlük ortalama yaptığım yol 30 km ile 50 km arası değişmekte lpg taktırmalımıyım ? Taktırırsam bu yakıt ne kadar düşer ? bu arada gayet sakin bir kullanıcıyım 70 80 üzerine ben çıktığım söylenemez lütfen acil olarak önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

• forumu araştır en doğru kararı vericeğinden eminim.minimum %40 tasarruf edersin.
  • ramses araştır hem ucuz hem sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nctemiz

ramses araştır hem ucuz hem sağlam

• şimşek oto slm
  • bn ce brc
  • Merhaba,

sanırım PM den yazmışsınız ancak mesajı bulamadım buradan cevaplayayım dedim. iki yıldır lpgli kullanıyorum. şehiriçinde trafikte 9-10 ltre LPG yakıyor. yani 100 km 16-17 lira civarında. Şehirler arası eğer 120 yi geçmezseniz 13-14 lira civarında yakıyor. Dizel kadar ekonomik kısacası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.