Bildirim
Toyota corolla 1.4 d4d satılıp ne alınır 60-70 bin aralığında ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Belki çok abes olacak ama golf 7 1.4 tsi highline alınabilir diyorum.
Veyahutta sedan alırsanız passat 1.4 tsi comfortline alabilirsiniz.
Yakıt olarak passat 100 km de 10 litre şehir içi yakar golf start stop olduğu için 7.5-8.5 arası yakacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrakutuk -- 20 Mart 2013; 15:29:36 > -
C sınıfı sonsuz seçenek var.quote:
Orijinalden alıntı: Bugrakutuk
Belki çok abes olacak ama golf 7 1.4 tsi highline alınabilir diyorum.
Veyahutta sedan alırsanız passat 1.4 tsi comfortline alabilirsiniz.
Yakıt olarak passat 100 km de 10 litre şehir içi yakar golf start stop olduğu için 7.5-8.5 arası yakacaktır.
Yine benzinli D sınıfında aşırı çok seçenek var.
Kriterlerinizi daha açık yazarsanız daha çok insan yardımcı olabilir -
D sınıfı Avensis,Passat,İnsignia olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Belash
C sınıfı sonsuz seçenek var.
Yine benzinli D sınıfında aşırı çok seçenek var.
Kriterlerinizi daha açık yazarsanız daha çok insan yardımcı olabilir
Alıntıları Göster
C sınıfı çok fazla seçenek var. c sınıfı için kriterlerinizi daraltırsanız daha net verıler elde edebilirsiniz. -
Ben size d sınıfı dizel araç tavsiye ederim. Dizele alışkın bir insan bence benzinli araca geçerse canı sıkılabilir İster atmosferik ister tsi olsun d sınıfı benzinli bir araç 7-8 lt den aşağı yakmıyacaktır. Bence biraz daha çıtayı yükseltip passat tdi, superb tdi gibi 1.6 dizellere bakmanız ben okadar para verip c sınıfı bir araçtan inip c sınıfı bir araca binmezdim şahsenquote:
Orijinalden alıntı: HondaPower
D sınıfı Avensis,Passat,İnsignia olabilir.
C sınıfı çok fazla seçenek var. c sınıfı için kriterlerinizi daraltırsanız daha net verıler elde edebilirsiniz.
Alıntıları Göster
-
D Sınıfı olarak Latitude 1.5 Dci Executive ((Cam Tavan+Navigasyon paketi)) 60000-65000 civarı 2.el fiyatlarıquote:
Orijinalden alıntı: HondaPower
D sınıfı Avensis,Passat,İnsignia olabilir.
C sınıfı çok fazla seçenek var. c sınıfı için kriterlerinizi daraltırsanız daha net verıler elde edebilirsiniz.
Alıntıları Göster
C Sınıfı olarak Kia Ceed Premium Otomatik 1.6 CRDİ 63000 sıfırı
Hyundai İ30 Elite 1.6 CRDİ Manuel 57000 sıfırı
Renault Megane GT-Line 1.6 Dci Manuel((Cam Tavan+Prestij paket)) 67000 sıfırı
60000-70000 fiyat aralığında alınabilicek en dolu araçlar
C sınıfının en dolusu Kia Cee'd
D sınıfının en dolusu Renault Latitude
Ben tercihimi yazdığım 3 C sınıfı araç arasından birine karar vererek kullanıcam ama beni şuan en çok etkileyen 1-Kia Cee'd
2-İ30
3-Megane
-
Değişik bir öneriyle geleyim.quote:
Orijinalden alıntı: Sam__K
D Sınıfı olarak Latitude 1.5 Dci Executive ((Cam Tavan+Navigasyon paketi)) 60000-65000 civarı 2.el fiyatları
C Sınıfı olarak Kia Ceed Premium Otomatik 1.6 CRDİ 63000 sıfırı
Hyundai İ30 Elite 1.6 CRDİ Manuel 57000 sıfırı
Renault Megane GT-Line 1.6 Dci Manuel((Cam Tavan+Prestij paket)) 67000 sıfırı
60000-70000 fiyat aralığında alınabilicek en dolu araçlar
C sınıfının en dolusu Kia Cee'd
D sınıfının en dolusu Renault Latitude
Ben tercihimi yazdığım 3 C sınıfı araç arasından birine karar vererek kullanıcam ama beni şuan en çok etkileyen 1-Kia Cee'd
2-İ30
3-Megane
Alıntıları Göster
Subaru XV Premium.
http://www.subaru.com.tr/Genel/9/1/XV-Genel.aspx
-
kriterlerim performanslı olsun yakıtı canımı sıkmasın sedan olsun aracı çoğunlukla şehir içi kullanıyorum ev-iş arası 8 km mesafe olduğundan dizel daha araç ısınmadan işyerine varıyorum .Benzinli alsam daha çabuk ısınacağını düşünüyorum fark edermi?quote:
Orijinalden alıntı: atrin
Değişik bir öneriyle geleyim.
Subaru XV Premium.
http://www.subaru.com.tr/Genel/9/1/XV-Genel.aspx
Alıntıları Göster
-
performans az yakıt ile zor şehir içi az yaksın yada performanslı olsun diyebilirsiniz benzinliler içerisindequote:
Orijinalden alıntı: murattrm
kriterlerim performanslı olsun yakıtı canımı sıkmasın sedan olsun aracı çoğunlukla şehir içi kullanıyorum ev-iş arası 8 km mesafe olduğundan dizel daha araç ısınmadan işyerine varıyorum .Benzinli alsam daha çabuk ısınacağını düşünüyorum fark edermi?
Alıntıları Göster
az km ve kısa yol olduğundan dizel önermem az yakıt deyince de mitsubishi lance c segmentinin krallarından
-
-
quote:
kriterlerim performanslı olsun yakıtı canımı sıkmasın sedan olsun aracı çoğunlukla şehir içi kullanıyorum ev-iş arası 8 km mesafe olduğundan dizel daha araç ısınmadan işyerine varıyorum .Benzinli alsam daha çabuk ısınacağını düşünüyorum fark edermi?
Skoda Superb 1.6 TDI Elegance -
Bence D sınıfı bir araç alın...Mondeo -Passat-İnsignia -SuperB olabilir... Bu araçları test edin hangisi içinize siniyorsa onu alın...Mondeo iyi bir seçim olabilir kasa değiştirecegi için iyi indirimler yapılıyorlar...quote:
Alıntıları Göster
-
Corolla'dan sonra Qashqai dizel tekna paketli aldık, çok memnunum araçtan.Bir test sürüşü yapmanızı öneririm. -
avensis veya mondeo. -
1.6 dci olanlardanmı?quote:
Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77
avensis veya mondeo. -
Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 63 bin liraquote:
1.6 dci olanlardanmı?
Alıntıları Göster -
Benim düşüncem Haziranda YENİ KASA COROLLA alınır..Bu yılbaşı Avensis - Passat alacaktım.Beklemeye karar verdim..Çıksın görelim...Birde Dizel 1600 CC Honda İlgi alanımda..quote:
Orijinalden alıntı: Ykaraca
Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 63 bin lira
Alıntıları Göster
-
quote:
bütçe? -
quote:
1.6 dci olanlardanmı?
1.5 dci de rahat rahat yetiyor aslında.Arada 10 bin liradan fazla fark var.Bence çok gerek de yok. -
1.6tdi Passat alın...quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58quote:
1.6 dci olanlardanmı?
1.5 dci de rahat rahat yetiyor aslında.Arada 10 bin liradan fazla fark var.Bence çok gerek de yok.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 350 l ile 350 lf arasındaki fark
- tucson mu qashqai mi
- suzuki swift yorum
- 3 silindir motor
- honda city kronik sorunları
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X