Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA 2004 SOL PARÇA TEMİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 2004 toyota corolla sol modeli, otomatik vites, dijital klima, ancak klimanın soğuk çalışmasında hiç bir problem yok, sadece sıcak üflemesinde sıkıntı var, sıcak soğuk yönlendirme çıkma parçasını bir türlü bulamıyorum, yardımcı olacak arkadaş varmı, 87106-02030 parçanın numarasına bir şekilde ulaştım, eğer parça numarası yanlış değilse bu olması gerek, yardım edebilirseniz sevinirim,
    TOYOTA COROLLA 2004 SOL PARÇA TEMİNİTOYOTA COROLLA 2004 SOL PARÇA TEMİNİTOYOTA COROLLA 2004 SOL PARÇA TEMİNİTOYOTA COROLLA 2004 SOL PARÇA TEMİNİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet1705 -- 3 Ocak 2019; 13:11:39 >

• Güncell
  • Maalesef bu tip sürümü olmayan trim aksamı parçacılarda veya çıkmacılarda bulmak çok zor. Orijinali kırık mı çatlak mı bilmiyorum ama kabiliyetli bir usta çalışır hale getirilebilir. Bundan önce Mitsubishi Carisma aracımda benzer parçaları ben de bulamıyordum el yeteneğiyle bazılarını halletmeye gayret etmiştim.
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Bayadır arıyorum ama çıkma parça bulamadım malesef, orijinal parçası de 500 600 TL yarın klimacıya gideceğim belki o çözer
  • Adalet1705 A kullanıcısına yanıt

Kardeş Selam,

Bende de 2004 Toyota Corolla Verso 1.8 otomatik var ve bende aynı parça mağduruyum. Bulabildin mi parçayı bir gelişme var mıdır.

iletişime geçersen sevinirim. teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.