Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA 2007 1.6 TERRA 140.000 KM ALINIRMI? DEĞERMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin bi süredir araç bakıyorum aklımda corolla hb var ve bir tane buldum ancak km si beni düşündürüyor yardımcı olurmusunuz araç detaylarını aşağıda belirtiyorum.

toyota corolla 2007 1.6 terra 140.000 km
    fiyat 23.500 tl diyor ama 23.000 tl ye bırakmaya razı ancak benim kafamdaki rakam bu araç için 22.000 22.500 tl arası ama gerekirse 23.000 de verebilirim.

araç sahibinin söylediğine göre araç bakımlar serviste yapılmış ve butün parçalırı değişensizmiz ancak 2 parça boya var dedi bende plakadan sorgulama yaptım ve 2 ad hasar kaydı geldi
    1 2009 yılı çarpma 188 tl
    2 2008 yılı çarpma 583 tl
    aracı kredili olarak alacağım için 2006 ve üstü araç bakıyorum ve aldığım araç bana sorun çıkarmasın istiyorum sizce bu araba uygunmudur, veya başka araba tavsiyeniz varmı.

ilginiz için teşekkür ederim.

• Hic fikri yada yorumu olan yokmu arkadaşlar
  • fiyat çok fazla 140 bin için, 100 bine kadar sol modelleri 2005 falan 23 küsüre bulunabiliyordu en son baktığımda...

Araba uygun ama sesli çalışıyor motor, başka bir sıkıntısı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 11 Kasım 2011; 11:47:01 >
  • 2004 modellere veriyorlar o paraları. Bence fiyat uygun ama iyi araştırın, bir sıkıntı olmasın araçta?
  • Fiyatta sorun yok gibi geldi bana. Hasarlarda pek büyük değil gibi. Servise götür baktır. İçine sinerse hayırlı olsun
  • Fiyat için yorum yapamam ama 140bin tl toyotalar için fazla bir kilometre değil. Adam temiz kullanmışsa, arızası vs yoksa, fiyatı da aklınıza yatıyorsa alınabilir...
  • arkadaşlar aracı bugun tamirciye götürdüm motorumda ve diğer aksamında sorun yokmuş sadece 2 parça lokal boya varmış yanlız lastikler değişmesi gerekiyormuş birde debriyaj baskı balata yıpranma noktasına gelmiş acelesi yok ama 6 ay bir sene içinde değiştir dediler ancak lastikler için en kısa zamanda dediler.22800 e anlaştık şimdi sizden ricam bana almam gereken lastik hk. bilgi verirmisiniz ne almalıyım ne kadardır falan 16inç miş alacağım lastik continental veya mıshelin almanı tavsiye aderim dedi tamirci siz ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svtcsn1 -- 11 Kasım 2011; 23:04:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayramdan önceki hafta İstanbul Altunizade araba pazarında 2007 model 99000 km'de temiz (sadece arka çamurluk altlarında boya vardı, lastikleride yeniydi) corolla terra benzinli araca en son 26000 dedi satıcı. Buna göre ve internete göre fiyat normal gibi.
  • Benim 2006 terram var, 26 dan bir kuruş aşağı inmem, fiyat çok iyi bence...Bütün araç değerlendirme sitelerine girin, o kasa corolla en sorunsuz araçtır, kaçırmayın derim ama hasarları iyice araştırın, içinize sinerse tabi...
  • yaaa 140 bınde araba mı alınır hemde o fıyata,arabanın posası cıkmıs,aldıktan sonra hıc bekleme yapma cek sanayıye,

ben alma derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

yaaa 140 bınde araba mı alınır hemde o fıyata,arabanın posası cıkmıs,aldıktan sonra hıc bekleme yapma cek sanayıye,

ben alma derım

ben 150 binde 98 model carina almıştım, 1.5 sene bindim, 165 binde satarken motoru %91 çıkmıştı, km den ziyade kullanım tarzı önemli bence, toyotalarda 140 bin bişey değil bence..
  • Ya arkadsim toyota icin 140 bin km degil
    Bunlarin dizelleri adam gibi kullanirsan 370 bin falan yapiyor

Yani uzun lafin kisasi km dusurme dalgasi yoksa rahat bi sekilde alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.