Araçtan araca farkeder mi bilmiyorum bence farketmemeli sonuçta plastik ama sahler rizlinedan daha kaliteli geliyor bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (71. sayfa)
-
-
Arkadaşlar kablosuz şarj olmuyor benim arabada 14 promaxı şarz etmiyor benzer durumlarla karşılaşan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servise bir sorun, donanımla sıkıntı yoktur ama güncelleme, sıfırlama vs gerekebilir. Bazıları ios güncellemesinden sonra düzeldi yada sorun yaşadık diye facebook forumda paylaşmıştı, tam hatılamıyorum. Samsung S23+ ve Samsung yeni modellerde 3mm kalın kılıf ile sorunsuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun teşekkürler
Yeni telefonların birçoğunun kamera çıkıntısı arada boşluk oluşturarak kablosuz şarjı engelliyor. Genel olarak da benim tecrübem diyelim araç içinde kablosuz cep telefonu şarjı yapılmamasını tavsiye ederim. Hem çok çok yavaş yapıyorlar hem de kapalı bir alan illa bu şarj esnasındaki havaya yayılan enerji dalgaları bize zararı dokunacaktır.
-
Pro Max modelleri bu araçtaki kablosuz şarj alanı için çok büyük kalıyor. Pro modeli sıkıntısız bir şekilde şarj edebiliyordum, Pro Max edemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bugün sonkur dan flame x pack için kaporayı verdim. 1800 e mal oldu. siyah renk istedi kızım , her renk bulunabiliyor. park sensörü , seramik,cam filmi, kaput koruma yaptırıcam serviste. fiyat belli olsun yazarım. başka illa yapılması gereken bir şey var mı ?
-
bugün arabamı teslim aldım, ilk gözüme çarpan kablosuz android auto bağlanıyor. ayrıca boya koruma ve cam filmi ve park sensörü için bayram sonrasına sevisten randevu aldım sonucunu burdan yazarım.
-
Hayırlı olsun Kazasız iyi seyirler
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Memnuniyetinizi yazarsınız, artıları ve eksileri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Port bagaj taşıyıcı ayak almış olan ya da tavsiye edebilecek var mıdır?
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. İlk defa hibrit araç kullanıyorsanız başta garip gelebilir kullandıkça alışırsınız. Ortalamanız daha da düşer yoğun trafik sever hibrit araçlar :)
çok teşekkürler, 2 günlük kullanım sonunda gayet mutlu oldum. bir kere süspansiyon ve aracın sürüş konforunu ben çok beğendim, hybrid mantığını daha tam çözemedim , istanbul trafiğinde 2 günlük 100 km ortalamam 5.4 litre.
yan aynalar bütün araçlarda bu boyutta olmalı :) eksi olarak park sensörü yok , yani bunun savunulucak bir yanı yok , toyota hangi kafada anlamadım. perşembe günü ilk iş servise gidip bunu halledicem ,12 bin lira istediler :(
-
teşekkür ederim, japonların basit ama kullanışlı mantığını arabayı kullandıkça anlıyorsunuz. şu anda iyi ki japona geçmişim diyorum.
-
Hayırlı olsun aracınız. Bende passion x pack versiyonunu lansman günü aldım. Araçtan çok memnun kaldığımız için aileye 2.aracıda flame x pack olarak aldık. Doğru bir tercih yapmışsınız . Forumda beğenilmeyen bir araç ve mtvsini abartarak anlatan arkadaşlar var. Bilinmesi gereken normal bir araçtan (1.5) mtv si yaklaşık 5.000-5.500 tl fazla. Ancak bu fark her 3 yılda bir aşağı kademeye iniyor ve 1.6 araçla fark eşitlenmeye yakın oluyor.
Bu araç Japon yapımı bir araç ve beni gömecek kadar sağlam bir araç. Ailede Lc Prado var 2004 model ve paslanma yok , fren sistemi daha yeni revize edildi (10.000 tl ) daha trigger bile değişmedi. Nitekim hybrid Toyotalarda birçok sistem yok yada olanlar da çok çok sağlam. Örneğin geçen gün periyodik bakım için gittiğimde 2.el alan birisi geldi , ben bu aracın trigger vs herşeyi değiştirmek istiyorum dedi , servis yetkilisi güldü ve beyefendi 20 yıldır burada çalışıyorum şu ana kadar hybrid bir aracımızda trigger değiştirdiğimizi görmedim dedi.
kısacası bu araçlarda alternatör v kayışı vb birçok standart periyodik parçalar yok , fren balata ve diskleri çok çok uzun km’ler gidebiliyor. Ufak hesaplar yapmamalı uzun dönem masrafları toplayınca Japondan öte yol yoktur. 1.2 puretech motorlar gibi saçma bir problem olmayacaktır.
negatif tarafı tabi ki de var verilen para belli alman yapsa bu teknolojiyi aynı aracı 1.800 yerine 3.000 dan satar. Yol sesi , yalıtım , park sensörü olmaması (en saçma şey) vb vb var.
ama güzel tarafı konfor yol tutuşu yakıt tüketim ve sağlamlığı övgüye değer.
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstrangers -- 16 Haziran 2024; 0:30:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunları ben bayide yaptırmazdım. Örneğin cam filmi eskiden Llmar Ahmet vardı şimdi ona en yakın Tanzer var fiyatlar tuzlu ama iyi iş yapıyorlar . 2 aracada ne boya koruma ne serami& yaptırdım. Hele bir eskisin çizikler olsun sonra pasta cila seramik vs yaptırırım. Bu seramik uygulamasının fiyatını çok gereksiz pahalı buluyorum. Ama yaptıracaksanız işinin ehli bir yere yaptırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. MTV konusu gereksiz büyütülüyor. Bu ülkede ucuz olan bir şey zaten yok. Aracın rengi siyah olduğu için boya koruma yaptırmak istedim, her ne kadar kapalı otoparkta da dursa, siyah renk daha fazla bakım istiyor, biraz titizim bu konuda. Ancak 2 günün sonunda iyi ki siyah almışım dedim. Çok beğendim arabanın duruşunu. Farklı ve asil bir duruşu var. Toyota Protect diye bir paket var o uygulanacak serviste. Eski Kamiq aracımda anahtarsız girişe farkında olmadan çok alışmışım acaba Toyota bunu serviste yapar mı? Gidince onu da soracağım.
https://www.toyota.com.tr/satis-sonrasi-hizmetler/aksesuarlar-arac-bakim-ve-koruma/protect 🚗💨
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anahtarsız giriş dediğiniz akıllı giriş ise onu yapıyorlar ancak tek kapıya uygulanıyor diye biliyorum.
https://turkiye.toyota.com.tr/aksesuar-katalog/corolla-cross/dis-aksesuarlar/konfor/
Bu arada katılmadıysanız FB grubumuza bekleriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X