Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Maviyıldızınoğlu , jquidd Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.598
Cevap
88
Favori
189.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kamin bütçem olmadığı dönemde (elite 500.009 tl iken) almak istediğim bir modeldi. Safe cp arızalarından dolayı vazgeçmiştim.

cross ile karşılaştırdığınızda nasıl farklar olumlu olumsuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • perfectstrangers P kullanıcısına yanıt

Kamiq cok guzep bir araba. Ama corolla cross ile mukayese edilecek bir seviye de degil. Benim aracim premium paketti. 350bin lira iken almistim. Gorsel destekli ,On arka park sensoru ve anahtarsiz giris mevcuttu. Ama guvenlik sistemi yoktu. Front asist bile yoktu , ama kapi da semsiye vardi :) Corolla Cross en ust pakette sifir eksikle geliyor ama benim butcem maalesef ona yetmedi. En alt paket bile , kamiq in full dolu monte carlo dan su anda daha iyidir. 1 saat toprak yolda kullanin ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Bagimsiz suspansiyon olmayan araba ben bundan sonra almam.. safety sense 3 cok basarili , cam tavanin ortasindaki celik bar onemli , android auto nun kablosuz direk baglanmasi da guzel. Zamanla arabayi tanidikca olumlu olumsuz guncellerim.

• Eléctronics kullanıcısına yanıt

Param yeterse onu da yaptiriyim o zaman :) benim facebook uyeligim yok , yoksa tabii ki gruba katilmak isterdim

• Bir şey soracağım, benim arabada multimedya da navigasyon kısmı var ama güncelleyin diyor, çalışmıyor. Bunu servis mi güncelleyecek?

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de çoğu markada BTK izin vermediği için dahili navigasyon yok, telefondan güncelleme yapmanız gerekiyor sanırım, Google hartalar, Yandex yada iOS da nasılsa, android auto yada carplay için. Facebook üyeliği oluşturursanız grup daha aktif ve üye sayısı 10K civarı olduğundan, daha hızlı yanıt alabilirsiniz. İyi bayramlar.

https://facebook.com/groups/656142452666055/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 17 Haziran 2024; 13:59:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, youtube veya netflixi goruntu olarak aktarabilen var mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selimeski S kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bakıyorum

• Merhaba arkadaşlar. Muğla -Trabzon yolculuğu 1360 km, 4 kişi, bagaj dolu, yakıt ortalaması 5,0. Bence fena değil. Ortalama hızım 95. Genelde 120-130 gibi devam ettim. Eds'lerde ve şehir merkezi geçişlerinde bayram trafiğinde yavaşladım. Merak eden olur diye paylaşmak istedim. İyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrB77 -- 20 Haziran 2024; 14:36:58 >
  • DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir değer.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU

Arkadaşın aracı dci motor

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Dizel normal. Ortalama hız görünmüyor.

1 milyon 800 bin TL ye aldınız ve park sensörü yok!

Yanlış anladım ben heralde...

• TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Evet yok tüm Toyota B ve C sınıfı araçlar için geçerli en üst paket olan Passion X pack hariç park sensörü yok. Olmaması sorun değil sonradan ekran ile uyumlu, ileri ve geri otomatik fren destekli komple orijinal sensör sistemi takılamaması sorun.

Bu paralar çok büyük paralar değil biz diğer ülkelerden 20-30 kat fakiriz ve diğer ülkelerden yaklaşık 2 kat pahalıya alıyoruz ÖYV nedeniyle. Egea Cross, Duster boş olmayan paketleri 1.5 milyon olmuş. C sınıfında kusursuz bir araç bulamazsınız. Yakıt tasarrufu, sorunsuz motor ve şanzıman, konfor, yalıtım, bağımsız süpansiyon, güvenlik ve sürüş güvenliği donanımı içşn önceliğinizi seçmeniz gerekir.

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Hybrid araç zaten şehiriçi %50 yakıt tasarrufu olduğu için alınır, Toyota sorunsuz olduğu için alınır. Uzun yolda diiğer benzinli araçlar kadar yada %10-15 fazla yaksa bile önemli değil, yılın 300 günü yoğun trafikte kullanılıyor. Kullanılan şehir ve kullanım şekli farklı hybrid ve dizelin, hybrid büyükşehir aracıdır, trafik sever, ne kadar trafik olursa o kadar az yakar. O yüzden karşılaştırmanın anlamı yok. Zaten dizel binek araç üretimi 5-10 yıla biter. Volvo bitirdi, Japonlar bitirdi.

Euro 6 yeni nesil dizel araç yoğun trafikte ve sıcakta dayanmaz cortlar, adblue ve partikül filtresi ile uğraşmaktan başını kaldıramazsın.

https://www.sikayetvar.com/adblue/partikul-filtresi

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 8 Temmuz 2024; 18:15:51 >

Slema

kabolsuz android auto nasıl çalışıyor ben çalıştıramadım?

• enkatk E kullanıcısına yanıt
    Kablosuz android auto yok malesef, kablosuz carplay var. 2024 Mayıs sonrası alan birkaç kişi kablosuz android auto olduğunu söyledi.

Bu ürünü kullanıyorum çok memnunum, kablosuz şarj gözünün tavanına yapıştırdım.

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt

benim aracımda var kablosuz android auto çok stabil ve düzgün çalışıyor, bizim kasalar da kablo girişleri type-c mesela sanırım o da farklı.

• enkatk E kullanıcısına yanıt

benim arac haziran 2024 çıkışlı direk bağlanıyor, hiç bir işlem gerekmiyor.

• Merhaba arkadaşlar, bende biraz kafa karışıklığı ve kıyaslamalardan sonra benzer fiaytlarda olan 1.5TSI Life Tiguanı yakıt ve donanım eksikliği, 3008 ve C5 aircrossu olası dizel motor problemleri ve adblue arızaları sebebiyle eleyerek 2023 Flame X Pack bir corolla cross aldım. Tercihimdeki en büyük faktörler, standart sunulan aktif güvenlik sistemleri, özellikle ş.içi yakıt tüketimi ve toyota sorunsuzluğu oldu. Bence en büyük eksikliği de düşük bagaj hacmi, yüksek hızlardaki yalıtımı ve park sensörleri olmaması (passion x pack hariç) olabilir.

Araçta anahtarsız çalıştırma olmasına rağmen malesef anahtarsız giriş ve çıkış yok sonradan yaptıran olduysa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Herkese güvenli ve sorunsuz sürüşler dilerim.

• MiM-eren kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanın.bende sizin gibi düşünerek geçen ay flame x pack sahibi oldum şu an 1200 km oldu , çok memnunum ,uzun yolda da kullandım,iyi ki almışım dedirtti.

toyota safety sense 3 paketi başka bir markada, her pakette standart olarak sunulsa forumda methiyeler düzülürdü,ama corolla cross olunca sadece vergisi yüksek alınmaz yazılıyor.

ben aracı aldıktan sonra serviste ,

1 ön arka park sensörü

2 gündüz led farı

3 cam filmi

4 seramik

5 orjinal bagaj havuzu

6 orjinal kauçuk paspas

uygulamalarını yaptırdım (hepsine 35 bin verdim) . park sensörleri orjinal değil , ama iş görüyor isterseniz ön tarafı kapatabiliyorsunuz. diğer uygulamaları dışarda yaptırabilirdim ama ben servis dışı herhangi bir uygulama ve malzeme asla kullanmıyorum.buna takıntı diyebilirsiniz haklısınız. orjinal bagaj havuzu ve kauçuk paspas da herhangi bir koku yapma olayı yok onu da yazayım.

anahtarsız giriş ( sadece sürücü kapısına uygulanıyor) ve otomatik bagaj için 43 bin lira fiyat aldım, yılbaşına kadar yaptırmayı düşünüyorum. ilk defa japon araç kullanıyorum şu an için herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 18 Temmuz 2024; 15:38:49 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.