Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ecelnico Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.599
Cevap
88
Favori
189.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba aliexpressten aldınız değil mi ürünü? Araca bindiğiniz de otomatik bağlanıyor mu? Bağlantı stabil ve hızlı mı? Teşekkürler.

• montaj34 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim size de aracınız hayırlı olsun, henüz tam uzun yol deneyimim olmadı ama kısa da olsa TSS3’ü denedim güzel iş çıkartacak gibi duruyor. Özellikle yol çizgileri netse virajlarda gayet güzel dönüyor ve dur kalkta da çok güzel çalışıyor.

Ben 12 bin km’de ikinci el alabildim ilk sahibinden, bayi çıkışında cam filmi, kaput koruma, orijinal havuzlu paspas ve bagaj havuzu uygulanmış. Bende gündüz farı için led ampül sipariş verdim. Birde özellikle anahtarsız giriş olmasını istiyorum bakalım servise soracağın ne kadar maliyeti var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MiM-eren kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun aracınız hocam.

bagaj hacmi aslında küçük değil , pandizot yok dolayısıyla tavana kadar yüklüyorsunuz. Evet bir hyundai veya Kia sportife kadar değil ama çoğu c suv a ya eşit ya da fazla( karoq , Atecadan fazla TİGUAN’a eşit vb) . Pandizot alanı bitiriyor çıkarsanız nereye koyacaksınız problem.

asıl arabanın sıkıntılı yeri arka yolcu alanı . Ciddi anlamda küçük olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstrangers -- 18 Temmuz 2024; 23:40:11 >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt

Bunları hangi servis yapıyor hocam ? Otomatik bagaj , anahtarsız giriş park sensörü vb?

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt

sonkar - yenibosna

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler, hepimize kazasız, güvenli, hayırlı yolculuklar dilerim.

Bagaj konusunda haklısınız tavana kadar düşününce ciddi bir alan var ve bagaj alanı pek girinti çıkıntı olmadığı için güzel yerleştirilebilir. En kötü ihtimalle yılda 1-2 kez full dolu bagaj lazım oluyor o durumda da port bagaj düşünülebilir.

Önceki aracım 2020 Corolla sedandı arka yaşam alanı hemen hemen aynı gibi geldi bana o yüzden pek garipsemedim, tabi 3 yetişkin rahat bir yolculuk yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiM-eren -- 19 Temmuz 2024; 10:55:39 >
  • Bir husus dikkatimi çekti; TSS3'ü kullanırken araç beyaz yol çizgilerinin olduğu yerlerde virajlarda rahatça dönerken sarı yol çizgilerinde şerit takip işini pek iyi yapamıyor. Bu konuda sizlerin tecrübesi nasıl?

Yakıt konusunda da 3 günlük ş.içi tecrübesiyle şunu gözlemledim; bol yokuşlu bir bölgede yaşıyorum, 1.6 corolla aracımda LPG 10-11 lt, benzin 8-9 lt ortalama tüketim gösteren güzergahta cross hybrid dikkatli kullanımda 5.5 lt civarı tüketim gösteriyor açıkçası beni mutlu etti bu değerler.

• MiM-eren kullanıcısına yanıt

Radar sarı şeritleri daha zor algılıyor olabilir. Silik yerlerde de algılama problemi oluyor. Ben İstanbul'da 4,5 - 5 litre arasında kullanıyorum. Tüketim inanılmaz iyi. Hatta bazen 4 litrenin altı bile oluyor bende. 🚗⛽️

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 19 Temmuz 2024; 11:54:43 >
  • Merhaba dostlar. 2023 full almayı düşünüyorum. Karşılaştığınız kronik sorunlar var mıdır? Benim gördüğüm, yalıtım çok zayıf, frenler biraz sert ve bir de 360 derece kamera ve koltuk hafızası yok.

• D. Fiery kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet Aliexpress den almıştım Ocak ayında. Telefonun bluetooth ve wifi açık ise otomatik bağlanıyor anında, bluetooth kesinde wifi gerekmeyebilir ilk kurulumdan sonra. Bağlantı stabil ve hiç sorun yaşamadım S23+ ile.
    İlk sipariş indirimi ile 200TL ucuza gelmişti, sizde çıkmazsa yeni bir üyelik ile deneyebilirsiniz.

Geç cevap içşn kusura bakmayın foruma girmedim 1 haftadır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrblithe kullanıcısına yanıt
    Cevap gelmediğine göre kronik sorun yoktur :)
    Burası fazla aktif değil, facebook Corolla Cross TR grubuna katılıp daha hızlı bilgi alabilirsiniz.
    Eski Japonlara göre, eski Toyota'lara göre yalıtım 1 tık iyi, 120kmh hızlara kadar fazla ses yok, agresif kullanımda şanzıman karakterinden dolayı motor sesi fazla gibi gelebilir yavaş hızlanmalarda çok sessiz ve konforlu. Qashqai, Austral ve 1.0 Golf ten yalıtım olarak bir farkı yok normal hızlarda. Arka çamurlu sedan gibi bagajda olmadığından mısırlı ve bozuk yolda ses yapabilir normal.

Frenler tam ayarında sert yada yumuşak değil.

360° kamera ve dahili navigasyon yurtdışı Toyota'larda var, bizde yok maalesef. Bu yakıt tüketimi ve sorunsuzlukta fazla alternatifi yok. Kia Niro hybrid var ama çift kavramalı şanzımana ne kadar güvenilir ve 2. elde ne kadar zarar ettirir konusu var, piyasası yok. Austral full hybrid tüm opsiyonları ile 2.5 milyon oluyor ve yine de adaptif cruze yok, yeni bir model ve Renault hybrid konusunda kendini ispatlamadı, multimedya, elektronik ve fren sorunları var şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 25 Temmuz 2024; 14:6:5 >

Ben Flame X pack paketi almama rağmen çok memnunum. Üst paket alacaksanız hiç düşünmeyin. Tam bir aile arabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 25 Temmuz 2024; 8:4:48 >

bizim ailede flame x ve passion x var. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Kronik sorun diyebileceğim sadece sürücü camını yarım açınca 70-80 km de ses yapması var (cam çıtasını oradaki lastikten dolayı) bunun haricinde frenleri sert değil tam tersi dozajı çok iyi ayarlanmış bir fren pedalı var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstrangers -- 25 Temmuz 2024; 8:11:19 >
  • Merhabalar son zamanlarda fiyat teklifi alan oldu mu?

• alibzgln A kullanıcısına yanıt
    TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU

• Yakın zamanda bakıma giden var mı fiyatlar nedir acaba

• Night Eagle kullanıcısına yanıt
    29.07.24 tarihinde 15000 bakımını İzmir Borovalı’ yaptırdım.
    Polen filtresi hariç 6600 ödedim.
    Polen filtresini 2 ay kadar önce kendim değiştirmiştim o yüzden almadım.

Filtre maalesef 1 yıl idare etmiyor, koku yapmaya başlıyor.
    Önceki aracım corolla sedanda da durum aynıydı, klima/kalorifer koku yapmaya başlarsa gecikmeden filtrenizi değiştirin yoksa sisteme sinen koku ile uğraşmanız gerekebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Klima kokusuyla alakalı ustam şöyle bir tavsiyede bulunmuştu ben uygulamaya çalışıyorum; Klima çalışırken boru, kanal ve menfezlerde nem bırakıyor oda zamanla o bölgelerde küflenme yapabiliyor ve koku yayıyor bunu önlemek için varacağımız yere yaklaşınca klima A/C yi kapatıp sadece fan açık halde dışarıdan bir kaç dakika kuru hava almasını sağlamak kokuyu ve nemi engelleyebilir.

• arkadaşlar flame-x pack 2024'te 1000km bakımı sonrasında şöyle bir sıkıntım var. arabayı çalıştırdıktan sonra elektrik motorunda sıkıntı yok ancak benzin motoruna geçtikten sonra ayağımı gazdan çeksem bile benzin motoru aktif kalmaya devam ediyor. Bu durum yaklaşık 12- 13 saniye devam edip sonrasında elektrikli motor devreye giriyor ve araba ilk 1000km deki gibi çalışmaya devam ediyor. bilen bi arkadaş varsa lütfen yardım etsin. Arıza varsa servise gidicem ama bilmediğim bi ayar falan varsa düzeltebilir miyim?

• Cross fiyatları ne olmus öyle sevdiğim bir araç ama bu fiyatlara zor satar

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.