Üstadım o kısma girersek bu konuya direkt ban gelir ki burada zaten bu içerikler paylaşmak ve tartışmakda içerik bütünlüğü olarak yasak.. biz şöyle diyelim biz kullanıcı olarak bu istenilen parayı verebiliyormuyuz neden böyle olduğu ise apayrı bir tez konusu..( winhester ım bu konudaki en canlı örneğimdir mesela.. |
TOYOTA COROLLA CROSS SEVENLER BİLGİ VE PAYLAŞIM PLATFORMU 29.12.2024 GÖKHAN AYDIN (10. sayfa)

-
-
Bu resmi görünce aklıma kovboy figürü dalton çetesi geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genji suv markajında
Dün eşimin kuzeni 2 milyon 150 bin TL'ye Passion X pack paketine kaporayı yolladı. 🚗💰
Aynı binada oturuyoruz, artık yan yana çekeriz Japonlarımızı. 🇯🇵🚗
Milenyum gri, Sonkar bayi, Austral falan bakmış ama beğenmemiş. 🤔
Herkes Toyota olsun, üç kuruş pahalı olsun modunda... 🤷♂️🚗
Selamlar hayırlısı olsun
Austral bende baktım en dolusunda adaptif hız sabitleme yoktu..)
ayrıca 4 sene sonra ne austral kalır ne viyana..(
fransızlar birkaç sene sonra aracı ve modeli çöp edip işletilemez ürünler ve enkaz bırakıyorlar ortaya..(
haliyle insanlar kendini kanıtlamış ve sonrasında değerli ürünlere yöneliyor bu süpriz değil görebilen için
-
Arkadaşlar selam Çarşamba bende Corolla dan Corolla cross a geçiş yapacağım. Araca aşinayim genel olarak fakat kafama birşey takıldı. Aracın anahtarında bagaj tuşu yok ama benim 2023 model aracımda bagaj tuşu var. Bagaj uzaktan nasıl açılıyor?
Malezya modelinde hareketli konsol varmış (2:59'da göründüğü gibi) Türkiye modeline neden koymazlar ki, bu kadar maliyetli mi bu parça?
https://www.youtube.com/watch?si=wdxaTM2_fqhMwPxd&t=179&v=TTVBMJ76p2A&feature=youtu.bes
Autophiles Malaysiayoutube
Explore the all-new Toyota Corolla Cross with us in this video. We touch all the buttons and pull all the levers, testing the switchgear and touchpoints of the Thai-made Toyota Corolla Cross. This vehicle is now available in Malaysia.https://www.youtube.com/watch?si=wdxaTM2_fqhMwPxd&t=179&v=TTVBMJ76p2A&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 14 Şubat 2025; 0:51:25 >
-
Selam hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız
benim arac flame paket ve 2 tuş var.
ahahtarsız çalıştırma yok.anahtara bas ve aracın kapısını aç.
ama elektrikli bagaj uygulaması yapıyorlar bu uygulamada anahtara açma detayı ekleniyormu bilemedim yaptıran üyelerimiz var
haberdar oluruz.
bu arada Whatsap grubumuza herkesi bekleriz
0530 1093452 numaramız gökhan aydın
-
ürünün gönderildiği yere göre paketler değişiyor galiba tayland da hep sağdan direksiyon ve çok çeşitli donanımlar var.
bizde olmaması üzücü..
-
Selamlar. Corolla Cross'ta telefon tutucu kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız nereye monte ettiniz, nasıl bir tutucu kullanıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Selamlar
ben kullanmıyorum gerekde duymuyorum telefon şarj noktasında duruyor bağlantı zaten kablosuz ekranda.
ilave bir ekipmana daha gerek yok gibi benim adıma.
-
Arkadaşlar whatsap grubumuzda aktif katılabilirsiniz
0530 1093452
gökhan aydın
iyi paylaşımlar herkese..
-
Arkadaşlar selamlar herkese malum kış ayları İstanbuldayım kar yağışlı yollar buz kar tuz vs bende yaz lastikleri var,zaten işe metro ile gidiyorum
yola çıkmak resmen lades ama havaların düzelmesini dört gözle bekliyorum
-
Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 ay önce 2022 Corolla 1.5 den, 2024 Cross' a geçiş yaptım.
Şu ana kadar 1500 km' yi tamamladım. Genel olarak memnunum.
Aracın motorunu kapattığımızda arka taraftan tık diye bir ses geliyor. Nasıl denir tam bilemedim ama elektronik bir ses gibi (hoparlör sesi gibi) Ben batarya tarafından geldiğini düşünüyorum. Bu ses aracı aldığım günden beri vardı, en başta pek önemsemedim, sonradan kafama takıldı. Servise sormadım. Benzer bir ses duyan var mı?
Selamlar aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun böyle bir ses duymadım video çekme şansınız varmı acaba bizde duyalım neymiş
-
Hoşbulduk, teşekkürler.
Müsait zamanda ses kaydı alırım, eğer kayıtta duyuluyorsa paylaşırım.
Bahsettiğim ses videoda 3. saniyenin sonunda duyuluyor.
tok bir bass sesi gibi benim duyduğum siz ne duyuyorsunuz bilemiyorum..
inip aracıma bir çalıştırayım bakayım böyle ses varmı benim araç 2024 model sıfır.
300 km daha gelmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X