"Ankara'da bir yer multimedya ekrana uyumlu sensör takıyor ama 15K civarı fiyatı vardı" dediğiniz yer neresi? Gerçi ben istanbuldayım ama belki İstanbul'da da bi iş ortakları vs vardır. |
TOYOTA COROLLA CROSS SEVENLER BİLGİ VE PAYLAŞIM PLATFORMU 29.12.2024 GÖKHAN AYDIN (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Selamlar
bu araca servis harici biryerlerde birşeyler yaptırmayın tavsiyem
araç çok teknoloji içariyor ve daha sonra muhatap bulmak ise çok zor.
evet serviste birçok ürün ve hizmet pahalı katılıyorum en azından kalite algısı yüksek ve kafanız rahat..
ben sensörleri serviste taktırdım güzel işçilik yapmışlar iş görüyor.
çelik karter koruma taktırdım harkulade olmuş.
ben sorduğumda kamera ve ön panele bir bağlantı yapmadıklarını söylediler.
o küçük ekranıda görüntü kirliliği yüzünden ben taktırmadım..
-
Kerem bey şu kaput açma amaortisörlerini alma şansımız varmı acaba ve fiyatı nedir..
bizim amerikalı satıcıya paspaslar ve amortisör için 200 dolar kargo vereyim yolla dedim düşüneyim dedi
gerisi yok..)
bu paspaslar için gözümü karartmış durumdayım bilginiz olsun,fırsatınız olursa bir tanede ben istiyorum açık ara..
-
coğrafya kaderiniz diyorlardı nedemek istiyorlar acaba diyordum anlamıyordum olanları..
satıcı bizim ülkeye ürün yollamıyor..(
imkanım var pasaportum var vize vermiyorlar..(
yaşadığınıza şükretmek boyutuna doğru
size hüsranı yaşatıyorlar üzücü..
şu ithalat olayıda tuzu biberi olmuş..
-
Gökhan Bey, paspas değil de, kaput açma amortisörünü almak için yurt dışındaki agbime linkini attım. Eğer gelme durumu olursa size de aldırırım, sorun değil. Eylül ayında Türkiye'ye geldiği için bu sene gelmesi zor görünüyor. Ama onun sağı solu belli olmaz; bir sabah arayıp "Havaalanındayım, gel beni al" diyebilir. 😉👍🇹🇷
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.instagram.com/p/DE5Yi8DohTY/?img_index=5&igsh=MXhsZWNzcjhuaTQ5Yw==
Serdar Otomotiv Ankarainstagram
Corolla Hybrid Pro Facebook grubunda yaptıran birisi paylaşmıştı yılbaşından önce, aynı multimedya ve altyapı olduğu için bizim araçlara da olur diye düşünüyordum, birisi yeni yaptırmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kerem bey tamamdır beni listeye yazın umarım abiniz gelir de bizlerde ürünü takma ve kullanma şansına sahip oluruz.
bakar deneriz olumlu olursa herkes faydalanır üründen
amortisör detayı çok elzem çünkü..
bizim arkadaşlar beni ürküttüler bu konuda şöyleki sökeceğin vida kaput kapağı ve yan çamurluğa ait metrik ve kısmi boyalı bir vida söktüğün dakika izi kalır ve araç sök taka girer diye..)
düşündüm sanki haklılar gibi ama bilemedim ben bu aracı satmayı hiç düşünmedim..
öyle bile olsa bence önemli değil.siz ne dersiniz bu konuda.
bu arada kapı çizilmesi için geçmiş olsun nerde tamirat yapılacak yetkili servismi..
-
Gökhan Bey, amortisör konusundaki tereddüdünüzü anlıyorum; bu, ülkemizde yaygın bir endişe. 🤔😟✅ Aracı satarken bile, sökülen vidalar nedeniyle potansiyel alıcıların çekimser kalabileceğini düşünerek, işlem sırasında video kaydı yapmayı ve alıcı adaylarına göstermeyi planlıyorum. 📹🎥💡 Önceki aracımı satarken, bireysel satış platformlarıyla uğraşmadım; Vavacars'a verip teslim aldım. Bu sistemde herhangi bir sorun yaşamadım; araç değerlendirmesi hızlı ve şeffaf gerçekleşti. 👍😊🚀 50.000 TL daha düşük fiyata satmaya razıyım. 💰💲✅ Boya işlemlerini yetkili Sonkar serviste yaptıracağım; siz gibi ben de yetkili servis dışında işlem yaptırmaktan kaçınıyorum; zorunlu olmadıkça tercih etmiyorum. 🚗🔧💯 Ayrıca, Cross modellerinin zamansız ve klasik bir tasarıma sahip olduğunu düşünüyorum. ✨🌟👍 RAV4'e geçene kadar mevcut aracımı değiştirmeyi düşünmüyorum. 🚗💨🙅♂️ 10 litre yakıt tüketimine sahip araçlara 3 milyon TL ödeyecek durumum yok; ancak 2 yaşında, Passion donanımına sahip bir RAV4 bulursam, teklif vermeyi düşünebilirim. ⛽💸🤔 Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni de hesaba kattım. 🧾🧮✅
mesela bugün böyle bir ilan gördüm , toyota markası özelinde km yüksek olmasını çok önemsemiyorum. 2 yaşında rav 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 30 Ocak 2025; 22:6:17 >
-
-
KEREM BEY arkadaşlarım çekingelerinde haklılar sanırım..
rav 4 güzelmiş bu arada
resim ve video kaydı bende yapayım işlem yaparsam..
servis noktası ve servis üzerinden pahalı ama kaliteli hizmet alıyorsunuz ve muhatap bulmanız kolay
o sizi yormuyor ve güzel oluyor.
Eylül gibi taylanda gitmeyi planlıyorum Phuket e ordan birşey istermisiniz veya corolla cross için birşeyler orda bulma şansım varmı bilemedim
ailecek gitmeyi hedefliyoruz bavul ve valiz şansımız fazlaca olacak..)
siz araştırıp detaylandırma konusunda daha iyisiniz sanırım.
-
ilk resimdeki dijital cihaz nedir acaba..
lastik pompa benimde var araçta duruyor mıchelin marka ve manuel çok memnunum kendisinden 10 yıldırda kullanıyorum harika bir ürün
-
Gökhan bey iyi akşamlar, araştırmayı cok severim o yüzden corolla cross ile ne öğrenebilirsen kendimi şanslı sayıyorum,dijital cihazı sormuşsunuz lastik pompası kendisi
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-lastik-sisirme-pompasi-dijital-basinc-gostergeli-hava-kompresoru-siyah-yurt-disindan-p-HBCV000018QD6B?magaza=OUMO&
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim pompam tamamen manuel ve pedal ile basıp hava alıyorsunuz.
şu tayland ve corolla cross ikilisine bir bakın bakalım oradan alabileceğimiz fakat burda olmayan bir şey varmı 1 hafta kalacağım orda kısmetse getirebilirim
gerçi ordakiler hep sağdan direksiyonlu
aracı bulursam resim çekmeyi planlıyorum.
-
Servis pahalı ama kafa rahat, yapacak bir şey yok , mesela ben araç içi kamerası yaptırmak istiyorum ama servis yapmıyor, bizim araçlarından aküsü zayıf yazıyorlar garantiyi bozar mı diye korkumdan biraz da çekimserim ama istanbul da kamera kullanmak gerekli bence. phuket e gidince tatilin keyfini çıkarın araba parçası ile uğraşmaya değmez, asya benim de gitmek istediğim bir lokasyon..hem ucuz hem vizesiz , mantıklı bir tatil seçimi,,
araç içi kamera için mesela bunu taktırmak istesek nasıl olacak ?
-
www.iroadtr.com
Iroad X10 Araç Kamerası + IR Araç İçi Kamera | IROAD Türkiyehttps://www.iroadtr.com/urun/iroad-x10-arac-ici-kamerasi
-
valla pompayı arabayı alınca almıstım daha hiç kullanmadım , tayland da üretilen crosslar bizimkilerden biraz farklı gibi ama onlarda aksesuar çok, seviyorlar öyle şeyleri ,
-
Thailand bangkok ta bir cross buldum 200 bin üstü km de 700 bine yakın fiyatı var 1 baht 1 lira gibi düşünün kur ora ile aynı,deri koltuklu ve panaromik cam tavanı yok..
one2car.com - thailand's no.1 car site
2023 Toyota Corolla Cross 1.8 (ปี 20-26) Sport SUV for sale on One2carhttps://www.one2car.com/en/for-sale/toyota-corolla-cross-sport-bangkok-metropolitan-kanchanaphisek/16259014#1524117382
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 31 Ocak 2025; 20:37:25 > -
o innavasyon sizde
bizim çok arayıpta bulamadığımız orda çok olan...)
aklıma o şekilli paspaslar geliyorya neyse..
-
bu tür klasik kadranlar amerika da satılan modellerde görmüştüm , demek taylan daki modellerde de var , ama jantlar passion jantı ortaya karışık olmuş biraz
-
servis harici hiçbir noktada hiçbir işleme izin yok..
bu benim genji için kırmızı çizgim
ve kural bir olacak,eğer çok istersem ve acaba dersem
hemen birinci kural geçerli olacak.
taylanda ben bir defa gittim 2024 senesinde ve büyülendim..
anlatılanların üzerinde ucuz ve insanlar çok anlayışlı..
pattaya bankok ve phuketi gezmiştik..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X