< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TOYOTA COROLLA CROSS SEVENLER BİLGİ VE PAYLAŞIM PLATFORMU 29.12.2024 GÖKHAN AYDIN (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sağolun hocam inşallah 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar cümleten merhabalar
aramıza yeni katılan ve katılım sağlayan herkese selam olsun
ben sayfanın konu sahibi ve cross kullanıcısıyım
adım Gökhan aydın bir whatsap grubuda kurdum ki irtibatda olalım grup olarak bilgi olur paylaşım olur çözüm olur yolda kaldım şurası nasıldı üstadım vs gibi..
numaram 0530 1093452 adınızı yazarsanız ben eklerim sizleri listeye
iyi paylaşımlar herkese.
yeni araç alanlarada hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
saygı ve sevgilerimle.
gökhan AYDIN
-
Selamlar
ürünün linki
ben bu ürünü evde kampta arabada denizde,aklınıza neresi gelirse kullandım pille çalışmıyor olması,bence büyük bir avantaj şöyleki sürekli hazır halde ve sizi pil akü vs ile sınırlayan bir seçeneği yok
o yüzden pilsiz bir modeli seçtim alırken.
umarım memnun kalırsınız.
www.bauhaus.com.tr
Michelin MC12204 Basınç Göstergeli Ayak Pompasıhttps://www.bauhaus.com.tr/michelin-mc12204-basinc-gostergeli-ayak-pompasi-61166176?gad_source=4&gclid=CjwKCAiAqfe8BhBwEiwAsne6gfVbKeqAPptkc_lDXpg_5ZkK0nZ1vXPAkkP0_hsOoBKLgWCIJTzBPBoC53AQAvD_BwE
-
Selamlar
konu başlığını yeni açtım diğer konu güncel değil ve sahip çıkan yoktu..
arkadaşlar sağolsunlar destek verip yalnız bırakmıyorlar.
paylaşabileceğimiz her detay ve konu içeriği bu ürün ve ilgi duyan herkese referans olacak
daha önce Peugeot uygulamasında buna benzer bir program vardı ve aktifti altyapı olarak
kabaca bir arayüzdü ama..
ve araçla haberleşiyordu yol km gibi bilgileri görebiliyordunuz.
-
İletişim modulü sanırım vardır.
tavandaki sos butonun çalışdığını ve aktif olduğunu söylemişlerdi servisden aracı(Genji Kun) alırken çocuklar bu japon aracına bir isim verdiler evde..)
bende hoşlanmadım değil.
onu her gördüğümde ellerimi birleştirip hafif öne eğilerek conniçiva diyesim geliyor
japon kültüründe selamlaşma bu şekilde
-
Selamlar Aramıza hoşgeldiniz
aracınız hayırlı uğurlu olsun
iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
benim adım gökhan aydın bir whatsap grubumuzda var numaram 0530 109 34 52
ad soyad yazarsanız eklerim sizide.
bende aracımı alalı 1 ay oldu her geçen gün hakkında bilgi topluyor ve bu bilgileri paylaşıyoruz grup olarak...
bu benim ilk sıfır aracım ve sıfır araç alan bir arkadaşımı referans aldım ilke olarak..
ve doğru yolda olduğumu örneklerle görmekteyim..şöyleki..
aracın hibrit olması çok karmaşık ve spesifik bir yapı içermesi ona müdahele eden kişileri profesyonel olmayı kılıyor.
acemi ve yanlış müdaheleler hem garanti hem sizi zora sokacaktır güvenlik garanti bozulması yolda kalma vs..
şöyle servisteki ürünler pahalıdır bu kısma takılmayın aldığınız ürünler kaliteli ve muhatap bulma şansınız yüksek...
ben park sensörü takıtrdım sizde yoksa tavsiye ederim...
çelik karter koruma taktırtım çok beğendim..
bir yıl yol yardım vardı ücretsiz ben 2 yıl daha eklettim...onunda iyi şartları vardı..ülkenin neresinde olursanız olun destek var..hatta indirimli idi.
orjinal bagaj havuzu vardı onu aldım kaliteli bir plastiği var sade güzel bir ürün.
ön kaputa ve yan çamurluklara amerikan malı ppf kaplama ve seramik kaplama yaptırdım dışarıda bir noktada..(
ürünler güzeldi işçlik hoşuma gitmedi
keşke serviste yaptırsaydım dedim..)
tavsiyem servisdir.
benim şimdilik aldıklarım bunlar arkadaşlarda kendilerinden ekleyebilirler sizin ihtiyaç listesine siz ordan kendi alışveriş listenizi oluşturun
alınacaklar ve elenecekler şeklinde
-
Tekrar hayırlı olsun benim (Genji Kun) aracımda milenyum gri ben antipas boyası diyorum
arkadaşlar bu boya havalı vs diyorlar..)
bulabildiğim tek sıfır araç ve rengi buydu..
-
Sahibinden.com ilan verdim aracımla ilgili oneri tavsiyeniz varmi nasıl hızlı satabilirim egea 2023 1.4 sedan 30 binde 765 fiyat ahmet can ardıç bakabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.sahibinden.com/1225596916
-
Muammer Yucelyoutube
Yeni Corolla Hybrid Yağ Bakım Alarmını Silmekhttps://www.youtube.com/shorts/GRxaRuoUcbc?si=AYLJBdLtzMWQnQJs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 3 Şubat 2025; 9:34:27 >
teşekkür ederim , toyota'nın simple çözümleri :)
-
Yokuş inerken B vitesine aldığımızda bataryayı şarj ediyor mu? internette çok farklı bilgiler var kafam karıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B modunda daha hızlı yada daha fazla şarj etmiyor. B vitesi de motor freni yapıyor, çok eğimli ve uzun inişler için, balatalar fazla ısınmasın diye. Bölgemizde kar yağmıyor, karda, toprak yolda, kısa ve dik inişler için faydası olabilir, bilmiyorum. Uzun inişlerde batarya full dolduğunda şarjı kesip, motor devirini yükseltip biraz bağırarak motor freni yapıyor, B ye kendi alıyor yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 5 Şubat 2025; 14:11:34 >
fiyatında indirim yapabilirsiniz en basitinden beklememiş olursunuz
-
keşke tüm çözümler bu kadar basit olsa..
-
bende bununla ilgili çok video seyrettim..
otobüslerdeki retarder gibi motor freni yaparak balataları koruyor dik yokuşlarda aşağı inerken
şarj da ediyor ama asıl amaç balataları korumak
bu konumu kullanırmıyım bilmiyorum uzun soluklu bir yokuşu inmişliğim hiç olmadı henüz.
-
Tesekkurler
rav4 e saçma sapan bir vergi yüzünden ulaşamamak can sıkıcı..
https://x.com/Tangocharliejui/status/1886811894755012974
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X