Bildirim
Toyota Corolla dizel alacağım istanbul da hangi bayii önerirsiniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Derindere-zeytinburnu'nu tavsiye ederim bayaa iyi bir bayii. Ancak kesinlikle Nataş'ı önermem. -
neden Nataş değil?
corolla comfort 1.4 mmt alacağım 1-2 yerle konuştum liste fiyatının altına inmiyorlar. biraz daha zorlasam inerlermi? kaça kadar inerler? -
quote:
Orjinalden alıntı: turgay99
neden Nataş değil?
corolla comfort 1.4 mmt alacağım 1-2 yerle konuştum liste fiyatının altına inmiyorlar. biraz daha zorlasam inerlermi? kaça kadar inerler?
Zamanında nataş bize az kazık atmadı, bundan önceki aracı bize sattığında fabrikasyon hataları ile doluydu ve bu durumu da biliyorlardı ama satarken söylemediler, ayrıca şimdiki araçta da nataşın servisin'den kazık yemiştik aracın arka tamponu boyamak için kendi yerleri yokmuş o yüzden dışarıda yaptırıyorlarmış dolayısıyla orijinal gibi olmuyor. Zaten nataş hakkında kimse çok iyi şeyler söylemiyor az çok herkes şikayetçi.
Fiyatlar konusunda ise bir fikrim yok, ancak yüzyüze gidip konuştuğunuzda ve eğer peşin alacaksanız o zaman indirim yapıyorlar tabii bi de tanıdık falan varsa da indirim yapıyorlar.
-
öncelikle anadolu bayilerini araştır belki uygun fiyat bulursun İstanbul da d4d için indirim yapmıyorlar İstanbul dan almak istersen Sonkar yada Derindere iyidir -
kimse inmiyor ek olarak park sensörü veriyorlar. fiyat kıran bayii yokmu? ya da nasıl fiyat kırdırabilirim -
Kesinlikle Yenibosna sonkarı öneririm hizmet 10 numara ben corolla'mıda avensis'imide oradan aldım çok memnunum.. -
quote:
Orjinalden alıntı: hornet76
Kesinlikle Yenibosna sonkarı öneririm hizmet 10 numara ben corolla'mıda avensis'imide oradan aldım çok memnunum..
sen aldın diye herkes oradanmı alacak -
Gökkuşağına gidin....orada levent bey veya gökhan beyi bulun...sonuna kadar pazarlığınızı yapın...yardımcı olurlar..... -
bende gokkusagindan aldim showroomdaki arabayi verdiler tek problem bu onun disinda bi sikayetim yok . servisi fena deil auris d4d 1.4 aldim 1.000ytl alan indirim yaptilar tanidik war die . gidecek olursan fatih bey war orda dikkkat et cok saglam cakar yaris almaya gidip raw4 le cikarsin farkina bile warmadan ona gore .
diger bi secenek yeni ogrendim honda civic sedanlarin dizelleri gelmis sanirim 30.ytl den falan basliyomus fiyatlari arkadasimdan ogrendim gidip bi bakabilirsin istersen toyota kullanicisi olarak hondanin daha guzel dizayni olan ve daha saglam araba urettigini dusunuyorum tabi sahsi fikir bu . simdiden hayirli olsun -
honda civic in dizelimi geldi?
bu nerden çıktı şimdi. -
BIZDE DUSUNUYORUZ HATTA DIZELMI BENZINLIMI DIYE
BIZE 39300 KUSUR DEDILER DIZEL MM
BENZINLI MM 33700 KUSUR
KARARSIZ KALDIK AMA BU FIYATLAR FILO FIYATI -
Afyon hisarı dene ayrıntı için pm den msj atabilirsinquote:
kimse inmiyor ek olarak park sensörü veriyorlar. fiyat kıran bayii yokmu? ya da nasıl fiyat kırdırabilirim
-
quote:
Orjinalden alıntı: 1drader
kimse inmiyor ek olarak park sensörü veriyorlar. fiyat kıran bayii yokmu? ya da nasıl fiyat kırdırabilirim
adam istanbul'dan kalkıp afyona mı gitsin? -
quote:
Orjinalden alıntı: MuSoniC
quote:
adam istanbul'dan kalkıp afyona mı gitsin?
valla bir milyar indirim yapsınlar ben hemen giderim...hem gidince arabanın bagajına sucuk,lokum,kaymak ne bulursam doldururum...
-
quote:
Orjinalden alıntı: eminkeskin
quote:
Orjinalden alıntı: MuSoniC
quote:
adam istanbul'dan kalkıp afyona mı gitsin?
valla bir milyar indirim yapsınlar ben hemen giderim...hem gidince arabanın bagajına sucuk,lokum,kaymak ne bulursam doldururum...
hımm olabilir aslında ama şahsen sıfır bir araçla hemen uzun yola çıkmak istemem.
-
kkardeş gitsin gerekirse.
adamlar burnundan kıl aldırmıyor.
gezmiş olurum mentalitesiyle gitsin. 1000 k m bakımınıda istanbulda yaptırsın.
adamlarda görsün. ister al ister alma psikolojisinden çıksın.
hatta hondayı. yada jettajıda düşünsün.
sonuçta her arabanın kusuru vardır.
önemli olan verdiğin pararaya göre maksimum performansı alabilmek.
2. el ble düşünsün. bence. gerekirse. -
ben de dizel elegant mm için 42600 fiyat aldım. iyi mi? ne dersiniz?? -
çok iyi fiyat liste fiyatı 44 küsurdu galiba. Bu fiyatı hangi bayiiden aldınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X